Outlook

Outlook kobles ikke til server og Gmail [Løst]

Outlook kobles ikke til server og Gmail [Løst]

Outlook er defacto-e-posttjenesten som brukes av de fleste bedrifter og enkeltpersoner, og akkurat som andre programmer, kan også dette ha problemer med ytelsen, blant andre tekniske problemer.

En av de vanligste og kjente problemene er at Outlook ikke svarer eller ikke kobler seg til, noe som vanligvis skjer av en av grunnene nedenfor:

Andre årsaker har å gjøre med programvare og maskinvare som utilstrekkelige dataspesifikasjoner, utilstrekkelig skriveytelse for Outlook-filer, søkeindekseringsproblemer, ufullstendig filstengning (PST / OST) og mange RSS-feeds, blant andre.

Lignende problemer som kan løses på samme måte:

Uansett, hvis du finner ut at Outlook ikke svarer eller ikke vil koble til, kan du prøve løsningene nedenfor for å løse det.

Hvordan fikser jeg Outlook som ikke svarer eller ikke kobler til?

  1. Generelle reparasjoner
  2. Fix PST-fil
  3. Deaktiver omdirigering av AppData-katalogen
  4. Avbryt Outlook-integrasjonen med Microsoft Office Communicator
  5. Deaktiver tilleggsprogrammer for antivirusprogramvare som er installert i Outlook
  6. Opprett en egen send / mottaksgruppe for RSS-feeds
  7. Opprett en ny Outlook-profil
  8. Lukk en hvilken som helst åpen dialogboks
  9. Reparer Office-programmer

1. Generelle reparasjoner


2. Rett. PST-fil

Bruk Stellar Repair for Outlook for å utføre en reparasjonsoperasjon på PST-filen.

Siden PST-filen er avgjørende for hvordan Outlook fungerer, er det viktig å holde den i god form. Microsoft Outlook utfører allerede noen oppryddingsoperasjoner i bakgrunnen.

En kombinasjon av faktorer kan imidlertid forhindre at oppryddingen utføres og filen blir ødelagt.

IT-teknikere reparerer vanligvis skadede pst-filer for å fikse en rekke problemer med Outlook, for eksempel lav responstid fra appen, Outlook-søk fungerer ikke og tilkoblingsproblemer.

Dette verktøyet har lave systemkrav og er kompatibelt med alle Windows-versjoner. Den støtter MS Outlook 2019, 2016 og tidligere.

Stellar Repair for Outlook

Det beste verktøyet for å gjenopprette e-post og reparere en skadet pst-fil. Få det nå Gratis prøveperiode Besøk nettsiden

3. Deaktiver omdirigering av AppData-katalogen

Hvis AppData-mappen din blir omdirigert til et nettverkssted, kan dette påvirke ytelsen til Outlook, da noen data som e-postsignaturer og ordbok er lagret i den mappen, som den må vente på til å lese og skrive i katalogen for å fullføre..


4. Avbryt Outlook-integrasjonen med Microsoft Office Communicator


5. Deaktiver tilleggsprogrammer for antivirusprogramvare som er installert i Outlook

Hvis antivirusprogrammet ditt inkluderer Outlook-integrasjon, kan det oppstå ytelsesproblemer. Du kan deaktivere integrering eller tilleggsprogrammer for antivirusprogramvare installert i Outlook.

Du må kanskje kontakte antivirusprodusenten om hvordan du konfigurerer antivirusprogramvaren for å utelukke integrering eller skanning i Outlook..


6. Opprett en egen send / mottaksgruppe for RSS-feeds

Outlook vil ikke svare eller vil ikke koble til hvis du synkroniserer mange RSS-feeder til Outlook.

Som standard synkroniseres RSS-feeds automatisk med angitte intervaller. Hvis du har for mange feeder, kan Outlook ikke svare.

En egen send / mottak-gruppe for RSS-feeds vil tillate deg å synkronisere dem på forespørsel sammenlignet med angitte intervaller.


7. Opprett en ny Outlook-profil

Outlook-meldingsprofilen din kan være feilkonfigurert, slik at det å opprette en ny profil kan fikse Outlook som ikke svarer eller vil ikke koble til.

Hvis dette løser Outlook ikke svarer eller ikke vil koble til problem, gå tilbake til Vis profiler dialog og slett den gamle profilen din.


8. Lukk en hvilken som helst åpen dialogboks

Det er tider Outlook ikke svarer før du lukker en åpen dialogboks. Se etter disse og se hvilke som kan hindre Outlook i å svare.

Hvis det ikke er noen, må du kontrollere at Outlook ikke fungerer på en stor eller lang prosess, da dette forårsaker ytelsesproblemer.


9 ... Reparer Office-programmer

Dette løser problemer med Outlook som ikke svarer eller ikke kobles til.

Hjalp noen av disse løsningene med å fikse Outlook som ikke reagerer eller vil ikke koble til? Gi oss beskjed ved å legge igjen en kommentar nedenfor.


FAQ: Lær mer om Outlook-tilkobling til serverfeil

Dette problemet er løst i vår guide for tilkobling av Outlook.

Hvis du bruker en VPN, kan du se hvordan du blokkerer SMTP-porten. Ellers sjekk internettforbindelsen og legitimasjonen din.

Den nyeste versjonen finner du i utviklingen av Outlook-artikkelen.


Redaktørens merknad: Dette innlegget ble opprinnelig publisert i april 2014 og har siden blitt oppdatert og oppdatert i juli 2020 for friskhet, nøyaktighet og omfattende.

MSI lanserer Windows 8.1 Alt-i-ett-PC-er med skjermer for å redusere belastningen på øynene
MSI har introdusert to nye Windows 8.1 alt-i-ett-datamaskiner (AIO) som kommer med selskapets Flicker-Free og Blue Light Control-teknologier for å bes...
Ironien nesten utryddet, Windows XP SP2 er dyrere enn Windows 8.1
Du vil tro at OS seks år før vi endelig kan begynne å grave graven for Windows XP, ville være skittent billig. Vel, hva med dette - på Amazon er SP dy...
Microsoft forklarer utviklere hvordan de administrerer Windows 8- og Windows 8.1-apper
Hvis du har opprettet Windows 8- og Windows 8.1-apper, vil neste trinn være å vite hvordan du administrerer dem. Følg disse rådene som Microsoft har d...