spill

Pinball FX3-spill kommer til både Xbox og Windows 10

Pinball FX3-spill kommer til både Xbox og Windows 10

Det er mange trippel A, store, historiedrevne spill der ute som er perfekte for å plukke opp når du virkelig vil bli forlovet og fordype deg i den verdenen. Du har imidlertid ikke alltid lyst til å gjøre det, og noen ganger vil du bare ha et uformelt spill som du kan ha det gøy med så lenge du spiller det..

Det er her Pinball FX3 kommer inn, siden det er den nyeste versjonen av Pinball FX-serien fra Zen Studios. Utvikleren er glad for å kunngjøre at Pinball FX3 snart kommer til alle de store plattformene, og det betyr at både Xbox One og Windows 10 PC-spillere vil ha en sjanse til å konkurrere om høyest poengsum på poengoversikten..

Noen kan til og med være gamle nok til å huske dagene da flipperspill ble spilt fysisk på puber og arkader, men selv om de savner den opplevelsen, betyr ikke det at de ikke vil elske det nye flipperspillet. Det kommer med mange tillegg på det Pinball FX2 tilbød, og det er ganske trygt å anta at det lærte av feilene sine.

Konkurransedyktige og uformelle spillere forener seg

Ifølge utvikleren vil det nye flipperspillet være et flott sted å slappe av for både konkurransedyktige spillere og kausale spillere. Selve spillet vil være skreddersydd for en fellesskapsopplevelse der folk konkurrerer mot hverandre og til og med konkurrerer i turneringer, alt for ære å bli kronet til mester ... pinballer?

Lære tauene

Spillet vil inneholde et intenst flerspillerelement, men det vil også gi en enkelt spillerkomponent som vil hjelpe nye spillere til å bli vant til mekanikken og konseptene bak spillet.

Det vil være et flott læringsverktøy for alle som ønsker å bli gode på spillet før de utfordrer veteraner og andre nybegynnere til en strålende kamp med flipperspill. Implementeringen av multiplayer-støtte vil definitivt være snakk om byen, ettersom mange mennesker vil konkurrere med eller mot vennene sine.

For de som er glade for at Pinball FX3 kommer ut, her er en melding fra utviklerne som er like begeistret for dette nye prosjektet som vil beholde samme navn på alle plattformer denne gangen (de forrige spillene ble kjent som Zen Pinball på PlayStation ):

“Pinball FX og Zen Pinball (som det heter PlayStation) har tjent spillere i årevis og år, og tiden er inne for å gå på neste nivå og ta et stort skritt fremover i pinball-evolusjonen. Pinball FX3 vil nå være den Zen-støttede pinball-plattformen på alle konsoll- og PC-plattformer. ".

RELATERTE STORIER FOR Å KONTROLLERE:

Kan ikke aktivere Windows 10 etter jubileumsoppdateringen
Hvis du kjører en ekte, fullt aktivert versjon av Windows 10, er det ikke nødvendig å aktivere noe når du installerer jubileumsoppdateringen. På grunn...
Excel-filer åpnes ikke i jubileumsoppdateringen
Jubileumsoppdateringen kan generere mange feil, fra det øyeblikket brukere laster ned den. Hvis Windows 10-versjonen 1607 kjører som den skal, kan du ...
Fix Windows 10 Anniversary Update mus og tastaturforsinkelse
Etter å ha installert Windows 10-jubileumsoppdateringen, begynte mange brukere å oppleve forskjellige problemer, og de klaget på Microsofts fora, der ...