spill

Spill Chicken Invaders 5 Christmas Edition for mye moro

Spill Chicken Invaders 5 Christmas Edition for mye moro

De invaderende intergalaktiske kyllingene er i gang igjen. De slipper løs sine mørke krefter på julaften, når alle venter på morgenen på første juledag. De har klekket ut en mørk plan for å sørge for at det ikke blir åpning av gaver, ingen ridning på én hest, ingen julemiddag.

Chicken Invaders 5 Christmas Edition, pakket med iøynefallende grafikk, har også en interessant historie. Mens alle forbereder seg til juledagens morgen, invaderer onde intergalaktiske kyllinger jorden. De vil ta hevn over menneskeheten og få oss til å betale for det vi har gjort mot jordkyllingene.

Planen deres innebærer å blokkere sollys og drepe alle mennesker. Din oppgave er å demontere planen deres og redde dagen heroisk.

Spillerne får et stort ansvar for å kjempe den viktigste kampen i galaksen mot disse onde fuglene. Hvis du mislykkes, vil jul som vi kjenner den være historie, og dette kan ikke skje.

For å øke spillet ditt, kan du tilpasse ditt eget fly. Innstillingene lar deg endre fargen på vingene, flyets bunn, motoren og oppgradere våpnene dine.

Du kan hente kameraten din for å spille sammen, da Chicken Invaders 5 Christmas Edition støtter flerspiller. Eller hvis du vil være den eneste helten, er det også tilgjengelig for en spiller.

Bortsett fra en stabil internettforbindelse, er det flere andre krav datamaskinen din må oppfylle.

Chicken Invaders 5 Christmas Edition systemkrav

Har du allerede det spillet trenger? Ta det på Steam for bare $ 3,00. Du kan også få 10% rabatt på pakker og Chicken Invaders 5 Deluxe.

Dette er ikke den eneste juleartikkelen vi har utarbeidet for deg. Vi har en annen flott liste over de beste julespillene du kan spille på Windows 10-datamaskinen din. Hvis du har en VR-kompatibel PC og alt nødvendig VR-tilbehør, kan du spille et av disse VR-spillene med juletema.

Redaktørens merknad: Dette innlegget ble opprinnelig publisert i desember 2018 og har siden blitt oppdatert for friskhet og nøyaktighet.

Ironien nesten utryddet, Windows XP SP2 er dyrere enn Windows 8.1
Du vil tro at OS seks år før vi endelig kan begynne å grave graven for Windows XP, ville være skittent billig. Vel, hva med dette - på Amazon er SP dy...
Microsoft forklarer utviklere hvordan de administrerer Windows 8- og Windows 8.1-apper
Hvis du har opprettet Windows 8- og Windows 8.1-apper, vil neste trinn være å vite hvordan du administrerer dem. Følg disse rådene som Microsoft har d...
Microsofts Windows Store nå på 1,7 millioner nedlastinger daglig
Ny statistikk avslører at Windows Store har nådd en milepæl for nedlastinger hver dag på 1,7 millioner i oktober, som er en økning på 38,56 prosent sa...