spill

Spill Pandemic online spill og redd verden fra sykdommer

Spill Pandemic online spill og redd verden fra sykdommer

Det er nylig vist at mennesker over hele verden føler behov for å bli følelsesmessig involvert i representasjoner av katastrofale hendelser som de kan forholde seg til.

Foruten filmer og bøker, gjør ikke online-spill som Pandemic noe unntak.

Hva er Pandemic online spill?

Pandemic er en tilpasning av det prisbelønte brettspillet med samme navn opprettet av Matt Leacock.

Laget som et strategi- og simuleringsspill, kan det spilles i 2 til 5 spillere som må slå seg sammen og samarbeide for å finne bærekraftige kurer for å bekjempe den dødelige sykdommen som holder hele verden. Med mindre de gjør det, blir menneskeheten utryddet.

Hvordan spille Pandemic?

Pandemic er ikke et spill for flere spillere, så det er kun lokalt. Men det kommer med en Eksternt spill sammen funksjon, som lar eieren av spillet invitere venner til å samarbeide og bekjempe sykdommen sammen.

Den kan også spilles av via videoplattformer som Zoom, slik at vennene dine kan gjøre sitt, i sin tur.

Med 5 vanskelighetsgrader for å passe alle kategorier spillere, reiser spillerne verden rundt for å beskytte byer, inneholder infeksjoner fra spredning og oppdager kuren mot hver sykdom. 

Medisinen, forskeren eller karantenespesialisten - hvert medlem av teamet er uunnværlig ettersom de alle har sine egne styrker, så elitelaget må opprettes klokt.

Hvordan kan jeg få Pandemic online-spill?

Spillet er tilgjengelig på en rekke plattformer, fra spillkonsoller til mobile enheter som kjører på Windows, macOS eller iOS, på priser starter fra $ 4,99.

Få Pandemic på Amazon

Få Pandemic-appen for iOS

Få Pandemic-appen for Android


FAQ: Lær mer om Pandemic online spill

Nei, Pandemic kan bare spilles lokalt. Men den har en delingsfunksjon som lar deg spille spillet sammen med venner.

Visst, du tar bare på deg rollen som flere spillere. In the Lab-utvidelsen har klare regler for solospill og anbefales som mer underholdende.

Spillere sier at det er veldig lett å lære, og etter to økter kan selv nybegynnere få taket på det. Dessuten lar den samarbeidende siden av spillet en lene seg på farten, uten å gå på kompromiss med lagstrategien.

Kjøp Windows 8.1 til en billigere pris Beste tilbud og rabatter
Hvis du ønsker å spare noen kroner med Windows 8.1-kjøpet, kan du lese nedenfor for å finne ut noen billige måter å gjøre det på Windows 8.1 er ute i...
MSI lanserer Windows 8.1 Alt-i-ett-PC-er med skjermer for å redusere belastningen på øynene
MSI har introdusert to nye Windows 8.1 alt-i-ett-datamaskiner (AIO) som kommer med selskapets Flicker-Free og Blue Light Control-teknologier for å bes...
Ironien nesten utryddet, Windows XP SP2 er dyrere enn Windows 8.1
Du vil tro at OS seks år før vi endelig kan begynne å grave graven for Windows XP, ville være skittent billig. Vel, hva med dette - på Amazon er SP dy...