nyheter

Mange Windows 10 Build 11082-problemer begynner å vises

Mange Windows 10 Build 11082-problemer begynner å vises

Microsoft har nylig gitt ut Windows 10 Insider Preview Build 11082, som også regnes som den første Windows 10 Redstone-oppdateringen. Med denne spesifikke bygningen ser det ut til at Microsoft forbereder grunnen til den kommende Windows 10 Redstone-oppdateringen.

Windows 10 Build 11082 problemer

Build 11082 er utgitt for Windows Insiders på Fast-ringen, og som alltid har Microsoft listet opp et par vanlige problemer du kan støte på. Her er de:

Imidlertid, som det alltid er tilfelle, stopper ikke problemene her, siden støttefora har blitt tatt med storm av de som har installert 11082 build for Windows 10 v1511, og de har rapportert om en rekke flere problemer. Her er bare noen av dem:

En bruker sier at denne spesifikke oppdateringen stopper ved en viss prosentandel når de prøver å laste ned og installere:

En annen Windows 10-bruker sier at han har flere problemer med ATI Radeon 4800-driveren:

Noen andre klager over at Windows 10 11082 er “langt den tregeste av bygninger, og det har også et problem med å laste flash-spiller“. Brukeren sier at det tar over 90 sekunder å laste denne nye bygningen, og at han har forskjellige problemer med flash-spilleren. 

En annen bruker sier at han får feilkode 0x800b0109 når han prøver å laste ned build 11082. Og selvfølgelig er det mange brukere som hevder at Build 11082 ikke klarer å installere, noe som sannsynligvis er det vanligste problemet når en ny Windows 10-build blir utgitt.

En Microsoft-representant har nådd ut med et par fikser angående "Dine sikkerhetsinnstillinger trenger oppmerksomhet" som vises på oppdateringsskjermen når du prøver å se etter den nye bygningen..

For å løse denne spesifikke feilen, fortsett og følg instruksjonene i denne brukerstøtteartikkelen. Fremover ser det ut til at denne bygningen gir en mengde problemer som påvirker alle slags funksjoner, med en bruker som faktisk klager på at siden han installerte 11082, kan han ikke rippe CDer lenger. Noen andre sier at han har problemer med dialogboksen kopier / flytt:

Bare lurer på om noen andre ser dette eller bare meg: i dagens Fast Ring-build, når jeg går for å kopiere eller flytte en fil eller gruppe av filer, ser det ut til at operasjonen finner sted, å dømme etter å se på destinasjonskatalogen, men dialogboksen som viser fremgang, vises ikke, og det er ingen grønn indikator på oppgavelinjen for å fortelle hvor langt prosessen er.

Et par Windows 10-brukere sier at de også har problemer med fingeravtrykksleser:

I PC Build 11082 utgitt 16.12.2015 kan du ikke logge på med fingeravtrykksleseren på SP4 typecover. Imidlertid vil fingeravtrykkleseren fortsatt fungere når du bekrefter identiteten din under kjøp av Windows Store eller In-App.

Som vi kan se, er det ganske mange feil, feil, feil og forskjellige andre problemer forårsaket av Windows 10 Build 11082, og vi vil kontinuerlig oppdatere denne artikkelen med mer ettersom dette blir lastet ned på flere enheter. I mellomtiden kan du legge igjen kommentaren nedenfor og fortelle oss hva du har opplevd med den første Windows 10 Redstone-oppdateringen.

Slik blokkerer du UWP-apper i Windows 10
Hvis du er foreldre, som deler en datamaskin med barna dine, eller en teamleder som vil at kollegene skal fokusere på arbeidet sitt, er det sikkert no...
Deaktiver automatiske omstart etter installasjon av oppdateringer i Windows 10
Windows 10 handler om oppdateringer. Da Microsoft presenterte ideen om "Windows 10 som en tjeneste", ble det klart at brukere ikke vil kunne bruke sys...
Feil 0x8024001e blokkerer installasjon av Windows 10 Mobile build - mulig løsning
Feil 0x8024001e er en av de eldste feilene som påvirker installasjonen av Windows 10 Mobile. Dessverre hevet denne feilen sitt stygge hode også i den ...