nyheter

Preview build 14946 utgitt for Windows 10 og Windows 10 Mobile

Preview build 14946 utgitt for Windows 10 og Windows 10 Mobile

Microsoft har nettopp gitt ut en ny build for Windows 10 Preview og Windows 10 Mobile Preview. Nybygget er merket 14946 og er tilgjengelig for alle Insiders on the Fast Ring.

Build 14946 bringer en håndfull systemforbedringer og noen få nye funksjoner, så vi kan endelig si at vi har en legitim Redstone 2-build. Hver tidligere Redstone 2-build inkluderte noen forbedringer, men build 14946 er den mest funksjonsrike bygningen så langt. Selvfølgelig er Redstone 2-oppdateringen fortsatt i sin tidlige utviklingsfase, så vi forventer enda flere tillegg i fremtidige utgivelser.

Når det kommer til innhold, er dette byggets viktigste høydepunkt forbedret tilpasning av berøringsplaten. Brukerne har nå muligheten til å sette opp hva tre- og fire fingerbevegelser gjør. Bevegelser kan aktivere Cortana, bytte mellom apper, åpne Handlingssenteret, spille / pause avspilling og mer. Les mer om forbedrede berøringsflatebevegelser her.

Microsoft fortsetter å gi forbedringer til Windows 10s Innstillinger-app, både på PC og mobil. Denne gangen forbedrer den nye bygningen siden for Wi-Fi-innstillinger, ettersom brukere nå kan sette opp en tidtaker for å slå den på automatisk.

Den nye bygningen gir også noen nyttige forbedringer til Mobile, nærmere bestemt i skriveopplevelsen. Fra og med Windows 10 Mobile Insider Preview build 14946, er det lettere for brukere å bruke autokorrigering når de skriver.

For å laste ned build 14946, er det bare å gå til Innstillinger-appen> Oppdateringer og sikkerhet og se etter oppdateringer. Nok en gang vil du bare motta denne bygningen hvis du er på Fast Ring.

Windows 10 Preview bygger 14946 forbedringer og problemer

Som alltid ga Microsoft ut listen over kjente problemer og andre forbedringer i build 14946. Mens listen over forbedringer for begge versjoner av systemet er lang, rapporterte Microsoft bare ett kjent problem for Mobile og One for PC..

Her er hva som er forbedret for PC i Windows 10 Preview build 14946:

Her er hva som er forbedret for Windows 10 Mobile:

Kjente problemer for PC:

Kjente problemer for mobil:

“Hvis telefonen din har flere talepakker installert - denne versjonen kan ikke installeres på telefonen din med en 0x80188319-feil. Dette er grunnen til at vi spurte Insiders om bruk av språkpakker denne uken. Basert på responsen bestemte vi oss for å presse fremover og sende de siste bitene. Dette problemet blir løst i neste versjon vi slipper. MERKNAD: Hvis du fjerner talepakker, blir problemet ikke løst. Enheten vil fortsette å prøve å laste ned og installere oppdateringen og mislykkes. Det anbefales at du går til den langsomme ringen til dette problemet er løst. ”

Vi er sikre på at disse problemene ikke bare vil være problemer med å plage innsidere som installerer den nyeste versjonen på begge plattformene. Se opp for artikkelen vår om hvilke problemer bygningen har egentlig årsaker.

Hvis du allerede har installert build på datamaskinen din og har opplevd problemer som ikke er oppført som et 'kjent problem' av Microsoft, kan du gjerne gi oss beskjed i kommentarene.

Pin to Start mangler i jubileumsoppdateringen
Windows 10 OS lar brukerne tilpasse datamaskinene sine i henhold til deres behov. En av de mest nyttige funksjonene er Pin to Start-alternativet som l...
Kan ikke aktivere Windows 10 etter jubileumsoppdateringen
Hvis du kjører en ekte, fullt aktivert versjon av Windows 10, er det ikke nødvendig å aktivere noe når du installerer jubileumsoppdateringen. På grunn...
Excel-filer åpnes ikke i jubileumsoppdateringen
Jubileumsoppdateringen kan generere mange feil, fra det øyeblikket brukere laster ned den. Hvis Windows 10-versjonen 1607 kjører som den skal, kan du ...