nettlesere

Ta opp videoer i Chrome med Screencastify Chrome Screen Recorder

Ta opp videoer i Chrome med Screencastify Chrome Screen Recorder

Screencast-programvare lar deg spille inn et skrivebord eller hele programvarevinduer, men hva om du bare trenger å spille inn en nettleserfane? Deretter bør du legge til Screencastify i Google Chrome. Dette er en utvidelse som du kan ta opp nettsteder, skrivebordet eller ta video med et webkamera. Det er et flott tillegg til å registrere nettsider med og et godt alternativ til noe desktop screencast-programvare.

Det er to versjoner av Screencastify. Lite-versjonen er gratis tilgjengelig, og kan spille inn videoer på 10 minutter. Åpne denne siden for å legge til Screencastify Lite i Google Chrome. Premium-versjonen selges til $ 24 per år, og gir deg ubegrenset opptakstid og inkluderer en ekstra Beskjær / trim alternativ for videoredigering.

Ta opp nettstedsfaner med Screencastify

Når du har lagt til Screencastify-utvidelsen i Chrome, finner du en Screencastify på verktøylinjen som i øyeblikksbildet rett nedenfor.

Ta opp skrivebordsvideoer i Screencastify

Opptak av skrivebordet gjøres på omtrent samme måte i Screencastify. Du kan velge å ta opp enten hele skrivebordet med oppgavelinjen inkludert eller et enkelt applikasjonsvindu. Desktop-opptakene inkluderer ikke kommentaralternativene du kan inkludere for videoer på nettstedsfanen. Slik kan du ta opp skrivebordet med utvidelsen.

Ta opp video med kamera

Konfigurere utvidelsen

Samlet sett er Screencastify en av de beste skjermopptaksutvidelsene for Google Chrome. Med dette tillegget kan du registrere nettsider med ekstra kommentarer. Alternativene for opptak på skrivebordet og webkameraet kan også være nyttig for videoopplæring og andre presentasjoner.

Løs Windows 10-jubileumsoppdateringen fast i omstart
Jubileumsoppdateringen spiller det vanskelig å få for noen brukere: selv om det har gått noen dager siden Microsoft rullet ut oppdateringen, er det br...
Pin to Start mangler i jubileumsoppdateringen
Windows 10 OS lar brukerne tilpasse datamaskinene sine i henhold til deres behov. En av de mest nyttige funksjonene er Pin to Start-alternativet som l...
Kan ikke aktivere Windows 10 etter jubileumsoppdateringen
Hvis du kjører en ekte, fullt aktivert versjon av Windows 10, er det ikke nødvendig å aktivere noe når du installerer jubileumsoppdateringen. På grunn...