vinduer

Fjern appanbefalinger fra Start-menyen i Windows 10

Fjern appanbefalinger fra Start-menyen i Windows 10

Windows 10 Threshold 2 Update er allerede her for de fleste brukere. Og mens det ga noen nyttige funksjoner og forbedringer, forårsaket det også noen problemer, men det introduserte noen funksjoner som brukerne syntes ikke å like, også.

En av funksjonene som ikke var så velkomne av brukerne, er appforslag fra butikken, som dukker opp i Start-menyen. Så hvis du lurer på hvorfor appen du ikke installerte vises i Start-menyen, der den siste installerte appen skulle vises, bestemte Microsoft seg for å analysere bruken av butikken og gi deg forslag til hvilken app du skal installere. , basert på den informasjonen.

Mange mennesker er ikke enige i Microsofts beslutning om å bringe annonser til Start-menyen, og de leter etter en måte å fjerne dem på. Heldigvis klarte Microsoft å unngå enda mer kritikk, ved å lage et alternativ i Innstillinger for å deaktivere disse forslagene.

Egentlig er det ganske enkelt å slå av appanbefalinger i Windows 10 Start-meny, alt du trenger å gjøre er å endre en ting i Innstillinger.

Slik deaktiverer du appanbefalinger i Windows 10

For å deaktivere appforslag i Start-menyen, gå til følgende bane:

Og bare sørg for at alternativet er satt til av.

Selv om mange mennesker kaller disse forslagene 'annonser', kan vi ikke virkelig betrakte dem som annonser, fordi formålet er å forbedre den generelle operativsystemopplevelsen ved å anbefale deg apper som faktisk kan være nyttige.

Imidlertid er funksjonen aktivert som standard på Windows 10, etter at du har installert Threshold 2-oppdateringen, så brukere må deaktivere den manuelt, hvis de ikke vil motta forslag i Start-menyen. Mange mener at det ville være en bedre strategi å holde disse forslagene av, med mindre brukere spesifikt ønsker å motta anbefalinger i Start-menyen.

Windows 10 Threshold 2-oppdatering skal være den største oppdateringen for Windows 10 siden utgivelsen tilbake i juli, men det forårsaket mange problemer for brukerne, og folk er generelt ikke fornøyd med det. Så det er bra for Microsoft at det ga en måte for brukere å endre i det minste noe de ikke liker i den siste oppdateringen.

Slik oppdaterer du fra Windows 8.1 Preview til Windows 8.1
Oppdatering fra Forhåndsvisning av versjon av Windows 8.1 til den endelige og offisielle Windows 8.1 er annerledes enn når du oppdaterer fra Windows 8...
Kjøp Windows 8.1 til en billigere pris Beste tilbud og rabatter
Hvis du ønsker å spare noen kroner med Windows 8.1-kjøpet, kan du lese nedenfor for å finne ut noen billige måter å gjøre det på Windows 8.1 er ute i...
MSI lanserer Windows 8.1 Alt-i-ett-PC-er med skjermer for å redusere belastningen på øynene
MSI har introdusert to nye Windows 8.1 alt-i-ett-datamaskiner (AIO) som kommer med selskapets Flicker-Free og Blue Light Control-teknologier for å bes...