nyheter

RPA-programvare WinAutomation tilgjengelig for Power Automate-brukere

RPA-programvare WinAutomation tilgjengelig for Power Automate-brukere

Power Automate-brukere kan nå utnytte robotprosessautomatiseringen eller RPA-programvaren WinAutomation. Denne nyheten dukket opp under Microsoft Build 2020-arrangementet da det Redmond-baserte selskapet kunngjorde at de hadde kjøpt Softomotive.

Softomotive er en ledende aktør innen RPA.

Power Automate integreres med RPA-programvaren WinAutomation

Inkorporeringen av WinAutomation i Power Automate gjør det senere enda kraftigere. Det gir et synergistisk resultat som passer til forbedring av produktiviteten på arbeidsplassen

For eksempel tilbyr det Power Automate-brukere flere muligheter for å automatisere manuelle forretningsprosesser.

Som sådan kan du bruke den til å bygge RPAer for nettet så vel som for stasjonære applikasjoner.

 Sammen med Power Automate vil WinAutomation tilby kundene flere alternativer for RPA desktop authoring, slik at alle kan bygge en bot og automatisere Windows-baserte oppgaver. Det kombinerte tilbudet vil også muliggjøre RPA-tilkobling til mange nye apper og tjenester, inkludert SAP og tradisjonelle terminalskjermapplikasjoner.

Imidlertid fikk ikke Microsoft kontroll over WinAutomation bare for sine RPA-muligheter.

Selskapet ønsker også å legge Softomotives kraftige API-er i hendene på Power Automate-kunder.

Så et nytt sett med kontakter og apper er nå tilgjengelig for disse brukerne. De inkluderer eldre terminalskjermer, Java og SAP.

Desktop automatiseringsprogramvare som WinAutomation gjør det mulig for brukere å raskt automatisere repeterende oppgaver.

Det fine med et slikt verktøy er at det ikke krever kodingsferdigheter eller erfaring å bruke. Det er en lavkodeplattform som sluttbrukere kan bruke til å øke hastigheten på hverdags nettbaserte eller stasjonære arbeidsflyter.

Det er derfor nyttig for bedrifter som ønsker å automatisere prosesser knyttet til e-post, UI-design eller datasyn.

WinAutomation er spesielt kraftig når det gjelder oppretting av robotprosesser for ting som databehandling med regneark, og til og med for filadministrasjon.

Har du hatt noen erfaring med RPA-programvaren WinAutomation eller annen automatiseringsprogramvare? Du kan alltid dele tankene dine eller stille spørsmål i kommentarfeltet nedenfor.

Microsofts Windows Store nå på 1,7 millioner nedlastinger daglig
Ny statistikk avslører at Windows Store har nådd en milepæl for nedlastinger hver dag på 1,7 millioner i oktober, som er en økning på 38,56 prosent sa...
Topp 10 nye funksjoner for bedrifter i Windows 8.1
Windows 8.1-oppdateringen utgitt av Microsoft kommer med viktige funksjoner for forretnings- og bedriftsbrukere. Vi har valgt topp 9 som kan interesse...
Nokia 2520 vs iPad Air Video Advertising
Dette er ikke en kamp med spesifikasjoner, men heller Nokias tar på seg iPad Air med sin siste reklame. Dette er den samme annonseringsfilosofien som ...