nyheter

Samsung fraråder å installere Windows 10 på bærbare datamaskiner og PC-er

Samsung fraråder å installere Windows 10 på bærbare datamaskiner og PC-er

Windows 10-brukere eller fremtidige Windows 10-brukere er forvirret. På den ene siden fortsetter Microsoft å presse dem til å oppgradere ved hjelp av forskjellige triks: oppgrader popup-vinduer som fortsetter å vises etter at du nekter å oppdatere, eller den skiftende X-knappen som tar nei til et ja. På den annen side advarer produsenter brukere om at driverne og produktene deres ikke støtter Windows 10. NVIDIA-drivere støttet ikke Microsofts nyeste operativsystem i begynnelsen, men takket være oppdateringer og forskjellige løsninger, kan brukerne løse dette problemet.

Samsung blir nå med i klubben til produsentene som foreslår at brukere nekter å oppgradere operativsystemet. Selskapet forklarer tydelig at driverne ikke er designet for Windows 10, og ulike inkompatibilitetsproblemer kan føre til mange feil og krasj.

Ærlig talt, vi foreslår ikke installasjon av Windows 10 på en hvilken som helst Samsung bærbar PC eller PC, og vi koordinerer fortsatt med Microsoft angående denne saken..

Drivere som vi har på nettstedet vårt er ennå ikke kompatible med den nyeste versjonen av Windows. Det vi vanligvis anbefaler er å beholde den nåværende Windows-versjonen, og vi vil oppdatere deg når Windows 10 ikke har flere problemer på Samsung bærbare datamaskiner og datamaskiner eller til og med skjermer.

Det er gode nyheter i alt dette: De to selskapene er godt klar over problemet og jobber for å gjøre Samsungs drivere kompatible med Windows 10. Samsung har imidlertid ikke tilbudt noen informasjon om datoer for oppdatering av kompatibilitet..

Med tanke på alle endringene Microsoft bringer til Windows 10, kan Samsungs drivere bli Windows 10-kompatible selv så sent som etter den andre Redstone-bølgen. En slik hypotese er bekymringsfull fordi analytikere forventer at Redstone vil utløse en masseoppgradering til Windows 10.

MSI lanserer Windows 8.1 Alt-i-ett-PC-er med skjermer for å redusere belastningen på øynene
MSI har introdusert to nye Windows 8.1 alt-i-ett-datamaskiner (AIO) som kommer med selskapets Flicker-Free og Blue Light Control-teknologier for å bes...
Ironien nesten utryddet, Windows XP SP2 er dyrere enn Windows 8.1
Du vil tro at OS seks år før vi endelig kan begynne å grave graven for Windows XP, ville være skittent billig. Vel, hva med dette - på Amazon er SP dy...
Microsoft forklarer utviklere hvordan de administrerer Windows 8- og Windows 8.1-apper
Hvis du har opprettet Windows 8- og Windows 8.1-apper, vil neste trinn være å vite hvordan du administrerer dem. Følg disse rådene som Microsoft har d...