nyheter

Skjermflimmer fremdeles til stede i Windows 10 etter jubileumsoppdatering

Skjermflimmer fremdeles til stede i Windows 10 etter jubileumsoppdatering

Da Microsoft offentliggjorde Windows 10 for et år siden, la noen brukere som installerte det, umiddelbart merke til et problem med skjermflimmer. Nå, et år og to store oppdateringer senere, ser det ut til at Microsoft fortsatt ikke løste dette problemet for alle, ettersom noen fortsatt rapporterer det samme problemet.

Én bruker nådde Reddit, bare noen få dager etter utgivelsen av jubileumsoppdateringen, og sa at det gamle problemet med skjermflimmer fortsatt er til stede i Windows 10. Dommer etter antall svar, ser det ut som om han ikke er alene om dette, mange flere mennesker bekreftet at problemet ikke er løst ennå.

"Den eldgamle feilen jeg beskrev i tittelen (som også flimrer når du sletter filer hvis du aktiverer slettingsbekreftelser) er fortsatt tilstede. Samhandling med papirkurven vil utløse en Explorer-tegning. Video av hvordan dette ser ut. Et helt år med Win10 som RTM, dusinvis av dusinvis av Insider-forhåndsvisninger siden begynnelsen av 2015, og Microsoft kan ikke fikse dette? Helvete… "

Microsoft og dets partnere ga faktisk ut noen fikseoppdateringer for skjermflimrende problem i Windows 10, men tilsynelatende er det ikke nok til å løse dette problemet for alle brukere. Selskapet har imidlertid ikke bekreftet at dette problemet også er tilstede i jubileumsoppdateringen ennå, men hvis klager fortsetter å komme inn, bør vi forvente en ny oppdatering snart.

Hvis du støter på problemet med skjermflimring når du installerer jubileumsoppdateringen, kan du også prøve å finne en løsning i artikkelen vår om dette problemet, som vi skrev i fjor, da Windows 10 ble utgitt, og da brukere opprinnelig begynte å rapportere. denne feilen.

Men hvis du klarte å finne en løsning på egen hånd, kan du dele den med oss ​​i kommentarene, fordi vi er sikre på at brukere som for øyeblikket står overfor dette problemet, vil gjerne få det løst.

Fix Windows 10 Anniversary Update mus og tastaturforsinkelse
Etter å ha installert Windows 10-jubileumsoppdateringen, begynte mange brukere å oppleve forskjellige problemer, og de klaget på Microsofts fora, der ...
Fix Windows Defender ber stadig om å skanne etter Windows 10-jubileumsoppdatering
Akkurat som de fleste funksjonene i Windows 10, fikk Windows Defender også noen forbedringer med jubileumsoppdateringen. Den mest bemerkelsesverdige f...
KB3179574 for Windows 8.1 forårsaker treg oppstartsproblemer
Microsoft har nylig presset utrullingen av oppdateringen i august for Windows 8.1, og gir en mengde systemforbedringer til operativsystemet. KB3179574...