anmeldelser

Sett opp en ny kalender med personlig kalenderprogramvare

Sett opp en ny kalender med personlig kalenderprogramvare

Det nye året nærmer seg (i skrivende stund), så dette kan være en god tid å få en ny 2018-kalender. Hvorfor ikke lage din egen kalender for det nye året?

Du kan designe og skrive ut en tilpasset kalender som inkluderer dine egne bilder med personlig kalenderprogramvare. Dette er fem programmer for Windows som du kan sette opp en personlig kalender.

Lag din egen personlige kalender med disse verktøyene

1. WinCalendar

WinCalendar er programvare som lar deg sette opp Word- og Excel-kalendere. Dermed integrerer programvaren seg med disse applikasjonene ved å legge til en ny WinCalendar-fane til dem. WinCalendar har grunnleggende, standard og pro-versjoner som selger fra $ 32- $ 99. Du kan laste ned en prøveversjon fra denne nettsiden.

Dette er et greit program som du raskt kan sette opp Word- og Excel-kalendere med. WinCalendar-brukere kan sette inn kalendere ved å trykke på a Lag kalender eller tidsplan på WinCalendar-fanen. Det åpner et vindu der du kan velge forskjellige kalendertyper og datoperioder. Kalenderens skapervindu inkluderer alternativer for utskriftsretning, primærfarger, skrifttyper og for å vise alternative nasjonale helligdager. Du kan også velge å importere Outlook-, Yahoo- og Google Calendar-data i standard- og pro-versjonene av programvaren.


2. Fotokalenderstudio

Photo Calendar Studio er en kalenderdesignpakke som har fått strålende anmeldelser. Med denne programvaren kan du raskt sette opp egendefinerte kalendere som inkluderer fotografiene dine. Photo Calendar Studio er kompatibel med Windows-plattformer fra XP til 10, og programvaren selges til $ 29,95. Du kan prøve en demo av PCS ved å trykke på nedlasting knappen på denne nettsiden.

Photo Calendar Studios gjør det mulig for brukerne å designe kalendere med egne fotografier, som det inkluderer redigeringsalternativer for. Denne programvaren gir deg mange kreative alternativer og effekter for kalenderbakgrunner og bilder, for eksempel Uklarhet, Tekstur, Ramme, skygge, Vignett, etc.

Du kan raskt sette opp en ny kalender med en av de mange forhåndsdesignede malene, eller designe din egen fra bunnen av. Den har et dra-og-slipp-brukergrensesnitt slik at du kan dra bilder, figurer og andre utklippsartikler til sidene. Dermed er PCS mer som en WYSIWYG-editor som har mange designverktøy og alternativer for kalendere.


3. DigiLabs kalenderprogramvare

DigiLabs Calendar Software for Windows og Mac er et program som du kan designe kalendere, album og gratulasjonskort som inkluderer bildene dine. Programvarens freeware-versjon har nesten alle alternativene inkludert, bortsett fra at du ikke kan skrive ut noe med skriveren. Den ikke-kommersielle registreringsnøkkelen for programvaren selges til $ 24,99. Klikk Windows Last ned på denne websiden for å lagre programmets installasjonsprogram.

DigiLabs Calendar-programvaren tilbyr omfattende tilpasningsalternativer for kalendere, slik at du kan legge til bilder øverst på sidene, i datofeltene eller som falmet bakgrunn. Du kan legge til separate bilder for hver måned, justere farger på alle elementene i kalenderen, tilpasse datatabellens form, legge til logoer og beskjære og falme bilder i kalendere med programvaren. Videre kommer denne programvaren også med en rekke maler å velge mellom; eller du kan raskt sette opp en kalender med veiviseren. I tillegg kan du få dine personlige kalendere skrevet ut i forskjellige størrelser på DigiLabs 'fotolaboratorium.


4. Photo Calendar Creator 10.0

Photo Calendar Creator 10.0 er designprogramvare som du kan konfigurere en rekke alternative kalendertyper med. Denne programvaren har en standard og pro-utgave, som inkluderer ekstra PDF-eksport og CMYK-layoutalternativer for kalendere. Photo Calendar Creator er tilgjengelig for $ 39 og $ 59. Du kan prøve en 10-dagers prøveversjon av programvaren ved å trykke på nedlasting på denne websiden.

Photo Calendar Creator 10.0 har mer enn 150 maler du kan velge mellom. PCC-brukere kan velge å sette opp vegger, skrivebord, lommer, månedlige, salgsfremmende, årlige og andre tilpassede kalendere med kalenderdesignveiviseren. Programvaren inneholder mange tilpasningsalternativer i det primære designvinduet for å legge til bilder, utklipp og tekst til personlige kalendere. Du kan legge til helligdager fra flere land og tilpasse disse datoene med ferieredigereren. PCC støtter også mange bildefilformater og kan oversette kalendere mellom 11 språk.


5. EZ Photo Calendar Creator 2

EZ Photo Calendar Creator 2 er et annet program som du kan designe forskjellige typer tilpassede kalendere med. Det er bare en versjon av denne programvaren, som selges til $ 24,95. Det er en uregistrert versjon av EZ PCC som du kan legge til på de fleste Windows-plattformer ved å klikke gratis prøveperiode på denne siden. Prøvepakken legger til “Skapt av EZ Photo Calendar Creator” -tekst i trykte kalendere.

EZ Photo Calendar-brukere kan sette opp kalendere for årlige, vegg-, minivegg- og CD-tilfeller. Programvaren har mer enn 40 oppsett, 300 forhåndsdefinerte bakgrunner og 200 klistremerker for kalendere. Den gir tilpasningsalternativer for de fleste deler av kalenderen, inkludert måned / årstekst, bildetekster, topptekstfarger, rutenettfarger og fotorammer.

Du kan legge til BMP-, JPG-, TIF-, PNG-, DIB- og ICO-bilder i EZ Photo Calendar Creators kalendere. EZ PCC har en enkel dra-og-slipp-brukergrensesnittdesign slik at du kan dra bildene dine til kalenderne, endre størrelse og rotere dem. EZ Photo Calendar-brukere kan også redigere bildene med programvaren Avling, Rotere, Svart og hvit og Sepia redigeringsalternativer. Så dette programmet har mange alternativer, og utgiveren tilbyr også en utskriftstjeneste.

Dette er noen av programvarepakkene du kan lage en tilpasset kalender for nye år med. Selv om det er mange kalenderapper for Windows, mangler mange av dem tilpasningsalternativene du kan velge i personlig kalenderprogramvare.

I tillegg kan du også vise frem favorittbildene dine på tilpassede kalendere.

Fix Ingen Wi-Fi, mobildataforbindelse i Windows 10 Mobile Anniversary Update
Windows 10 Mobile Anniversary Update er her, men det er ikke feilfritt. Når brukere tester ut det nye operativsystemet, støter de på forskjellige prob...
Advarsel Falske Adobe Flash Update installerer skadelig programvare på Windows-datamaskinen din
Hvis du mottar en uventet melding som ber deg om å oppdatere Adobe Flash Player, kan du tenke deg om to ganger før du trykker på oppdateringsknappen. ...
Hvordan fjerne svindelvinduer for teknisk støtte i Windows
Hackere sover aldri, vi vet alle dette. Imidlertid ser det ut til at antallet hackingangrep har økt i det siste, med flere og flere Windows-brukere so...