nyheter

SkyDrive Pro Tilgjengelig for iOS og Windows 8 [Last ned]

SkyDrive Pro Tilgjengelig for iOS og Windows 8 [Last ned]

Selv om SkyDrive-brukere var veldig fornøyde med Microsofts skylagringsklient, gikk de en ekstra mil og utviklet bedre verktøy for arbeidsformål. De som trenger å lagre dokumenter i skykontoen sin på jobb eller i skolen, kan nå gjøre det enkelt ved å bruke Microsofts SkyDrive Pro-appen.

Microsoft har nettopp gitt ut SkyDrive Pro for mobile enheter, slik at brukere av Windows 8 eller iOS kan laste ned appen og bruke den akkurat som før. Vi er glade for å se denne tjenesten utvide seg til andre plattformer, ettersom brukerbasen til mobile enheter er veldig stor.

SkyDrive Pro-app Tilgjengelig for Windows 8 og iOS

SkyDrive pro-appen kan nå lastes ned gratis fra Windows Store for Windows 8 og Windows 8.1, samt fra iTunes Store for iOS-versjonen av SkyDrive Pro. Husk at hvis du planlegger å bruke SkyDrive Pro på iOS eller Windows 8, trenger du en Office 365 eller SharePoint Online gyldig konto.

SkyDrive Pro har mottatt en rekke oppgraderinger for sin debut i mobilverdenen. For brukere av Windows 8 og WIndows 8.1 har den en mye bedre integrering med de andre appene de har på datamaskinene sine og et overhalet brukergrensesnitt som ser mye bedre ut og lar brukerne organisere filene sine enkelt med forskjellige filtre og kriterier.

Deling av filer gjøres også veldig enkelt i SkyDrive Pro-appen, men en funksjon er ikke lagt til: offline-støtte for filer. Mens Windows 8 / 8.1-brukere vil si at det ikke er så stort, da de kan bruke skrivebordsklienten, håper andre mobilbrukere, inkludert de som bruker Windows RT, at denne funksjonen skal legges til snart.

Interessant nok er SkyDrive Pro for Android ennå ikke tilgjengelig. Vi vet ikke når den blir utgitt, men vi håper at Microsoft ikke har glemt den største mobilplattformen. Vi oppdaterer deg så snart vi finner ut når SkyDrive Pro Android-appen vil være tilgjengelig.

Vi håper å se Microsofts SkyDrive Pro-app på alle mobilplattformene og med enda bedre funksjoner enn den har nå. De er allerede på rett vei, og med noen få tillegg av funksjoner vil Microsoft SkyDrive og SkyDrive pro være vanlige navn når det gjelder lagring i skyen.

Hvis du vil laste ned den gratis SkyDrive Pro-appen for de forskjellige plattformene den er tilgjengelig på, er her nedlastningskoblingene:

Windows 7 driveroppdatering for Intel HD Graphics 4600 mislykkes
Mange Windows 7-brukere klager over mislykkede driveroppdateringer for Intel HD Graphics 4600. Når de godtar å installere oppdateringen som er oppført...
Windows Defenders begrensede periodiske skanning slås ikke av
I Windows 10 deaktiveres Windows Defender automatisk når et tredjeparts antivirusprogram er installert. Takket være en ny Windows Defender-funksjon ka...
Slik automatiserer du oppgaver i Windows 10
Det er sannsynligvis en app eller et nettsted du bruker / besøker hver dag på datamaskinen din. Hvis du allerede har utviklet en slik rutine, kan du t...