nyheter

Skype har meldings- og videoproblemer på mobil og stasjonær PC

Skype har meldings- og videoproblemer på mobil og stasjonær PC

Hvis du ikke kan sende meldinger eller starte videosamtaler på Skype, er du ikke den eneste. Mange brukere har rapportert om disse problemene det siste døgnet.

Vel, det er den tredje dagen jeg ikke har klart å sende meldinger ... Skype-status sier at det er et problem med desktop-versjonen ... Jeg prøvde iPhone ... android ... også installert på nytt ... også desktop ... ingenting fungerer ... Skype-status sier at de tror det er løst ... bare logg ut så inn ... Jeg installerte på nytt og logget på som ikke fungerer ... prøvde å oppdatere prøvde min gamle backupversjon av skype ... ingenting fungerer bare ringer.

OPPDATERING 1 (7. februar): Meldingsproblemene er ikke lenger oppført på Skypes supportside. Dette betyr at Microsoft allerede distribuerte reparasjonen nevnt nedenfor.

OPPDATERING 2 (10. februar): Dessverre vedvarer problemet. Microsoft oppdaterte statusen for Skype-tjenesten igjen og sa at:

Vi har oppdaget nye relaterte problemer for hendelsen og løser disse aktivt.
Noen brukere kan ha problemer med direktemeldinger (chat). Det kan være forsinkelser med sending eller synkronisering av meldinger.

Løs innkommende

Microsoft har offisielt erkjent problemet og bekrefter for øyeblikket løsningen. Dette betyr at hurtigreparasjonen skal være tilgjengelig for de berørte brukerne i løpet av de kommende timene.

Begrenset tjeneste for direktemeldinger som påvirker Skype for Windows-skrivebordet
Noen brukere kan ha problemer med direktemeldinger (chat). Det kan være forsinkelser med sending eller synkronisering av meldinger. Vi mener å ha løst årsakene til hendelsen og bekrefter løsningen.

Hvis Skype er viktig for deg, bør du også vite at det å løse dette problemet for de fleste brukere er å logge ut av Skype og logge inn igjen..

Men hvis du allerede har gjort det og problemet vedvarer, er det eneste du kan gjøre å vente på at Microsoft skal rulle ut løsningen.

Selskapet har ennå ikke gitt noen kommentarer om Skype-problemene som påvirker telefoner.

Vi oppdaterer denne artikkelen så snart ny informasjon er tilgjengelig.

Så, løste det problemet for deg? Har du fortsatt problemer med meldinger på Skype?

Fix Wi-Fi fungerer ikke på Lumia 535
Lumia 535 er definitivt en av de mest populære Windows Phone-enhetene på markedet, hovedsakelig på grunn av sin rimelige pris, og solide spesifikasjon...
Fix Kan ikke installere Pokémon Go-oppdateringer på Windows 10 Mobile
Pokémon Go for Windows 10 Mobile mottok nylig en ny Pokedex, i tillegg til mange andre funksjoner. Dessverre har noen brukere ikke klart å installere ...
Løs bildefrekvensfall i Xbox One-bakoverkompatibilitetsspill
Xbox One-programmet for bakoverkompatibilitet lar spillere spille favoritt-Xbox 360-spillene sine på Xbox One gratis. Listen over kompatible spill inn...