nyheter

Surface Pro 4, Surface Book Display Driver Crash Fixed by Fresh Update

Surface Pro 4, Surface Book Display Driver Crash Fixed by Fresh Update

Det ser ut til at selv de mest moderne Microsofts lekene, som Surface Pro 4 og Surface Book, ikke er feilfrie. Mange tidlige Surface Pro 4 og Surface Book-brukere har rapportert om det samme problemet, ofte viser driverkrasj. Så Microsoft ga til slutt ut en løsning på dette driverproblemet gjennom den siste oppdateringen for Surface Pro 4 og Surface Book.

Brukerne var ganske misfornøyde med at deres splitter nye premium-enhet har et problem som dette, så de oversvømmet Microsoft-fora med klager. Og i dag svarte en Microsoft-ansatt ved navn Joe alle misfornøyde brukere ved å kunngjøre løsningen som Microsoft forberedte for dem. "Hei alle sammen, vi vil gi ut en ny sjåfør en gang senere i dag," sa han og la til at "denne nye sjåføren vil forbedre situasjonen."

Dette er ikke den første Surface Pro 4 / Surface Book-oppdateringen som løser skjermproblemene, vi minner om at Microsoft også ga ut en lignende oppdatering i begynnelsen av november, men det ser ut til at brukerne fortsatt opplever skjermproblemer på sine splitter nye Microsoft-enheter , så selskapet kommer med et annet sett med løsninger for skjermproblemene.

Så hvis du eier Surface Pro 4 eller Surface Book, og du har krasj i skjermdrivere, er det bare å gå til Windows Update, og Windows bør automatisk laste ned løsningen.

Vi bør ikke klandre Microsoft for visse feil og feil i de nye premium-enhetene, fordi ny maskinvare ofte kommer med noen få problemer her og der. Det som er bra er at Microsoft er klar over nåværende problemer, og det leverer fikseoppdateringer kort tid etter at problemene er oppdaget.

Fortell oss i kommentarene, planlegger du å få en av disse premium Microsoft-enhetene snart? Og hvis du allerede eier en, har du noen andre problemer? Hvis du gjør det, fortell oss hvilket problem som plager deg på Surface Book / Surface Pro 4, så prøver vi å finne en riktig løsning for problemet ditt..

Excel-filer åpnes ikke i jubileumsoppdateringen
Jubileumsoppdateringen kan generere mange feil, fra det øyeblikket brukere laster ned den. Hvis Windows 10-versjonen 1607 kjører som den skal, kan du ...
Fix Windows 10 Anniversary Update mus og tastaturforsinkelse
Etter å ha installert Windows 10-jubileumsoppdateringen, begynte mange brukere å oppleve forskjellige problemer, og de klaget på Microsofts fora, der ...
Fix Windows Defender ber stadig om å skanne etter Windows 10-jubileumsoppdatering
Akkurat som de fleste funksjonene i Windows 10, fikk Windows Defender også noen forbedringer med jubileumsoppdateringen. Den mest bemerkelsesverdige f...