nyheter

Jubileumsoppdateringen gir forbedringer av DPI-skalering

Jubileumsoppdateringen gir forbedringer av DPI-skalering

Før utgivelsen av jubileumsoppdateringen klaget mange Windows 10-brukere på DPI-skaleringsproblemer som førte til feil elementgjengivelse på skjermer med høy oppløsning og uskarp tekst. Microsoft erkjente problemet, ettersom tradisjonelle skrivebordsprogrammer ikke klarte å håndtere skjermskalering, og bestemte seg for å optimalisere DPI-skalering på høy-DPI-skjermer og flere skjermoppsett.

Windows 10-versjonen 1607 gir mange forbedringer av DPI-skalering. Først og fremst viste tittellinjen, menyene, knappene og andre deler av applikasjonene ikke riktig, og det var ikke apputviklerens feil. De gjorde jobben sin bra, og Windows 10 skulle vise dem riktig, noe som ikke skjedde, og Microsoft måtte ta grep. Jubileumsoppdateringen har løst dette problemet, og alle appelementene er nå riktig skalert.

Mixed-mode DPI-skalering er en annen interessant funksjon hentet av jubileumsoppdateringen. Det er en prosess som gjør det mulig for utviklere å spesifisere en annen skaleringsmodus for hvert toppnivåvindu, slik at de kan "fokusere utviklingstiden på å gjøre de viktige delene av brukergrensesnittet deres skalerbar, mens de lar Windows håndtere de andre vinduene applikasjon." Jubileumsoppdateringen gir utviklere frihet til å oppdatere applikasjonene sine med et nytt brukergrensesnitt som kan gjøre skaleringen, eller de kan velge å la operativsystemet håndtere skaleringen.

Notisblokk har et primærvindu som automatisk gjør skaleringen, men dialogboksen Skriv ut skaleres av Windows. Microsoft har oppdatert alle applikasjonene for å skalere bedre på høy-DPI-skjermer, og det beste eksemplet er Office. Selv Windows Presentation Foundation (WPF) -rammeverket er forbedret for å støtte endringene, og Microsoft vil fortsette å lansere andre oppgraderinger i fremtiden.

Takket være disse forbedringene, kan utviklere nå oppdatere og lage applikasjoner som støtter dynamisk skalering på høy-DPI-skjermer.

RELATERTE STORIER FOR Å KONTROLLERE:

Oppgradering av Windows 8 Pro-rabatt fra Windows XP og få 15% avslag [Forretningsbrukere]
Akkurat som det gjør så mange ganger, tilbyr Microsoft rabatter, spesielt i de øyeblikkene du må hoppe fra et mye eldre operativsystem. I vårt tilfell...
Microsoft avslører 'ID @ Xbox' Xbox One Indie Self-Publishing Program
Microsoft ønsker å gjøre alt som trengs for å fremme bedre den kommende Xbox One. For det har Redmond-selskapet kunngjort at det vil tillate uavhengig...
Slik oppdaterer du fra Windows 8.1 Preview til Windows 8.1
Oppdatering fra Forhåndsvisning av versjon av Windows 8.1 til den endelige og offisielle Windows 8.1 er annerledes enn når du oppdaterer fra Windows 8...