nyheter

Jubileumsoppdateringen gir nye Microsoft Family-innstillinger

Jubileumsoppdateringen gir nye Microsoft Family-innstillinger

Windows 10-jubileumsoppdateringen er endelig her og gir mange nye oppdateringer og funksjoner. I dag skal vi snakke om en ny funksjon som mange foreldre vil like å bruke.

Microsoft Family-funksjonen har mottatt en oppdatering som lar brukerne administrere alle Xbox- og Windows-enhetskontoer fra ett sentralisert sted. Dette gjør at foreldre kan legge til flere tidsbegrensninger og også filtrere Windows Store-tilgangen ved hjelp av aldersbegrensningskriterier.

I tillegg lar denne oppdateringen deg blokkere bruken av andre nettlesere (annet enn Internet Explorer og Microsoft Edge), ettersom de ignorerer nettstedsbegrensningene du har angitt. Dette betyr at så lenge barna vil bruke Microsoft Edge eller Internet Explorer, vil du ha full kontroll over hvilke nettsteder de kan besøke.

Microsoft har også forbedret varsler, slik at du kan motta en varslingsforespørsel om en tidsforlengelse, i tilfelle barna trenger å bli lenger på konsollene eller PC-ene. Denne funksjonen er kanskje ikke interessant for noen foreldre, men det er andre som foretrekker å ha mer kontroll over barna sine og tilby dem begrenset frihet på Internett.

La oss ikke glemme at det finnes alle slags online trusler, og det er bedre å ha litt kontroll over hvilke nettsteder barna dine besøker. Det har vært mange tilfeller av kidnapping, ettersom kriminelle lokker ofrene sine ved hjelp av sosiale medier. Dessuten er det usunt for et barn å tilbringe for mye tid foran en datamaskin. Derfor er det bedre å stille inn en tidtaker for Internett-bruk, slik at barna ikke "glemmer" å slå av konsollene eller datamaskinene..

Hva er tankene dine om den nye oppdateringen som Microsoft Family har mottatt via Windows 10-jubileumsoppdateringen?

RELATERTE STORIER FOR Å KONTROLLERE:

Microsoft forklarer utviklere hvordan de administrerer Windows 8- og Windows 8.1-apper
Hvis du har opprettet Windows 8- og Windows 8.1-apper, vil neste trinn være å vite hvordan du administrerer dem. Følg disse rådene som Microsoft har d...
Microsofts Windows Store nå på 1,7 millioner nedlastinger daglig
Ny statistikk avslører at Windows Store har nådd en milepæl for nedlastinger hver dag på 1,7 millioner i oktober, som er en økning på 38,56 prosent sa...
Topp 10 nye funksjoner for bedrifter i Windows 8.1
Windows 8.1-oppdateringen utgitt av Microsoft kommer med viktige funksjoner for forretnings- og bedriftsbrukere. Vi har valgt topp 9 som kan interesse...