vinduer

Bing Finance-appproblemer for noen Windows 8-brukere

Bing Finance-appproblemer for noen Windows 8-brukere

Antall Windows 8-relaterte problemer øker for dagen, og det samme gjør antallet som installerer det nye operativsystemet. I følge et nylig innlegg på forumet har det vært problemer med funksjonene i Bing Finance-appen.

Jeg har prøvd flere ganger å lage en overvåkningsliste med verdipapirer jeg eier i Bing Finance. Det virker enkelt nok, men etter å ha lagt til omtrent 15 tickers vellykket, forsvinner de alle og går tilbake til standardene som eksisterer når du først installerer appen. Noen ganger vil mine holde seg intakte en hel dag, men når jeg går til appen en dag eller to senere, er ... de alle borte. Ingen andre problemer eller problemer som skjer med systemet mitt, og alle oppdateringer er installert med antivirus- og malware-beskyttelse alltid aktiv. Jeg sier bare dette slik at jeg ikke får råd til å gjøre 150 forskjellige skanninger, og / eller en fullstendig ren installasjon av operativsystemet. Dette er helt sikkert et Bing-problem, siden det har skjedd siden jeg tok den nye bærbare datamaskinen min ut av esken. Søker en løsning før jeg avinstallerer appen.

Les også: Løs dette: Windows 8-datamaskindisplayet blir tomt og vendt opp ned

Bing Finance-appen har problemer for noen Windows 8-brukere

En Microsoft-representant har svart at de ser på problemet for øyeblikket, men at de ikke kan replikere det. Faktisk innså jeg nå at jeg har hatt de samme problemene med tickers, noe som til slutt fikk meg til å bytte til Yahoo! Finans, siden jeg spiller Forex på en demo-konto. Avinstallering og installering av appen ser ut til å ha løst problemet for noen, og her er noen forslag til potensielle løsninger:

Når du er ferdig med sfc-skanningen, må du også skrive inn følgende i ledetekstvinduet og trykke enter - DISM.exe / Online / Cleanup-image / Restorehealth Prøv å opprette overvåkningsliste. Du kan også prøve å gjøre følgende:

Det er en innstilling i selve Bing-appen som du kan slå av. Når du har startet, forutsatt at den ikke ber om din pwd med en gang, gjør du følgende:
- Vindu + i
- klikk “Konto”
- det skal vise kontoen i høyre rute.
- Hvis den er logget inn, vil den vise e-postadressen din - klikk på den og klikk deretter på fjern.
- hvis den ikke viser e-postmeldingen din og ikke gir deg muligheten til å fjerne, følger jeg opp med dev-teamet her.

Gi oss beskjed hvis dette har løst noen av problemene du opplever med Bing på Windows 8.

Fjern Action Center og Windows Ink-ikonene i Windows 10 v1607
Windows 10-jubileumsoppdateringen er her, og den brakte mange systemforbedringer og endringer i brukergrensesnittet. Oppdateringen ga også mange tilpa...
Windows 10 Anniversary Update tilbakestiller penninnstillingene
Windows 10-jubileumsoppdateringen er kjent for å tilbakestille brukernes innstillinger til standard. For noen brukere tilbakestiller operativsystemet ...
Løs Windows 10-jubileumsoppdateringen fast i omstart
Jubileumsoppdateringen spiller det vanskelig å få for noen brukere: selv om det har gått noen dager siden Microsoft rullet ut oppdateringen, er det br...