spill

Den kommende Syberia 3-oppdateringen vil løse problemer med lagring av spill, lydfeil og mer

Den kommende Syberia 3-oppdateringen vil løse problemer med lagring av spill, lydfeil og mer

Syberia 3 er et veldig interessant spill som fordyper spillerne i en verden full av mystikk. Spillet åpner med scenen der Kate blir funnet døende på kanten av en elv ved Youkole-stammen. Begge må nå finne en måte å fortsette reisen på, og de bestemmer seg for å slå seg sammen og kjempe mot sine felles fiender, samt uventede hindringer.

Syberia 3 ble bare nylig lansert, men spillerne har allerede listet opp en serie irriterende feil som påvirker spillet. Som en rask påminnelse inkluderer de vanligste Syberia 3-utgavene: FPS-dråper, lydproblemer, mus- og kontrollerproblemer og mer.

Den gode nyheten er at den kommende Syberia 3-oppdateringen vil fikse mange av disse feilene. Microids har ennå ikke avslørt den eksakte utgivelsesdatoen for denne oppdateringen, men den skal lande ganske snart.

Syberia 3 oppdatering

Her er hva Syberia 3-utviklerne sa om den kommende oppdateringen:

“Hei Syberia-samfunnet. Først og fremst takk for din støtte og tilbakemeldinger; både negativt og positivt. Vi er veldig glade for å se at Syberia-samfunnet er så sterkt. [...] Det er mange meldinger, og vi leser dem alle og tar hensyn til alt for å gi deg oppdateringer.

Vi jobber for tiden hardt for å levere en oppdatering så snart som mulig som vil hjelpe deg med å forbedre spillopplevelsen din. Her er listen over kjente saker vi jobber med.

Hvilke andre feilrettinger og forbedringer vil du se i den kommende oppdateringen?

Microsoft for å legge til Oracle's Java as a Service på Azure Cloud, Windows Server
På O'Reilly Open Source Convention (OSCON) i Portland, Oregon, har Microsoft Open Technologies, datterselskapet til Microsoft Corp-konsernet, sammen m...
Microsoft lanserer Windows 8.1 Enterprise Preview [Last ned]
For en drøy måned siden ga Microsoft ut den første oppdateringen til Windows 8, forhåndsversjonen av Windows 8.1. Nå har Microsoft kunngjort det Forhå...
Oppgradering av Windows 8 Pro-rabatt fra Windows XP og få 15% avslag [Forretningsbrukere]
Akkurat som det gjør så mange ganger, tilbyr Microsoft rabatter, spesielt i de øyeblikkene du må hoppe fra et mye eldre operativsystem. I vårt tilfell...