web-sky

Topp 5 oppgavebehandlere for Mozilla Thunderbird

Topp 5 oppgavebehandlere for Mozilla Thunderbird

Mozilla Thunderbird er sannsynligvis en av verdens mest kjente e-postklienter. Den leveres med mange funksjoner som lar deg ikke bare sende og motta e-post, men det lar deg organisere møter, planlegge dagen og mer.

Selvfølgelig er det alltid rom for forbedringer. I tilfelle av Mozilla Thunderbird kan disse komme i form av utvidelser eller programmer. De kan forbedre en allerede eksisterende funksjon i Thunderbird, eller legge til en helt ny.

For eksempel er det mange tilleggsprogrammer og verktøy for Thunderbird som lar deg organisere oppgaver bedre. Siden disse kan være veldig nyttige for de i arbeidsmiljøer, har vi bestemt oss for å rangere det beste av det beste basert på flere kriterier.

Topp Mozilla Thunderbird oppgavebehandling for å bruke

1

Lyn

Lyn er uten tvil et av de mest kjente tilleggene til Mozilla Thunderbird.

Dette er hovedsakelig fordi det var en av de første som ga e-postklienten kalender-, oppgavebehandling- og planleggingsverktøy som den mangler..

Mer, det fortsetter å bli oppdatert, og dette gjør det mulig å forbli det mest populære tillegget i sitt slag selv i dag.

Fordeler:

Ulemper:

Last ned nå

2

Todo.txt

Todo.txt er en interessant ny måte å håndtere og skrive ned ting du trenger å gjøre gjennom dagen.

Den fungerer sammen med Mozilla Thunderbird Lightning-tillegget og kan brukes til å legge til oppgavehåndteringsfunksjonalitet til e-postklienten.

Det vil gjøre det veldig enkelt å skrive ned, administrere og merke oppgaver som ferdig, og du trenger ikke noe annet lignende tredjepartsprogram.

Fordeler:

Ulemper:

Last ned nå

3

Husk melken

Husk at Milk er enkelt tillegg for Mozilla Thunderbird, som også er tilgjengelig som en integrert tjeneste for Google eller Gmail.

Det er en enkel oppgavebehandling som lar deg legge inn oppgaver i grensesnittet, organisere oppgavene og knytte oppgaver til bestemte steder. Du vil da motta varsler rett når eller før oppgavene må fullføres

Fordeler:

Ulemper:

Last ned nå

4

Oppgaver og e-post

Tasks and Mails er et pent Thunderbird-tillegg som kobler oppgaver direkte til e-post. For eksempel hvis du mottar en e-post som krever en oppfølgingshandling. du kan bruke tillegget for å koble oppgaven til den aktuelle e-postadressen.

Microsoft Outlook-brukere kan gjenkjenne dette som flaggfunksjonen fra e-postklienten. Oppgavene lagres deretter sammen med e-posten i e-postmappen, noe som gjør det nyttig hvis mange av oppgavene dine er knyttet til e-post og RSS-feeder..

Fordeler:

Ulemper:

Last ned nå

5

Leverandør for Google Kalender

Å bruke flere tjenester er ikke uvanlig i dag, så det er ikke så rart å bruke Mozilla Thunderbird i forbindelse med Google Kalender.

Imidlertid kan det være frustrerende å bytte mellom hverandre, så leverandør for Google Kalender er her for å gjøre ting enklere.

Dette pene Thunderbird-tillegget knytter i utgangspunktet de to tjenestene, slik at alle oppgavene og tidsplanene du har i Google-kalenderen kan sees og brukes fra Mozilla Thunderbird.

Fordeler:

Ulemper:

Last ned nå

Avsluttende tanker om oppgaveledere for Mozilla Thunderbird

I motsetning til andre e-postklienter som også har flere personlige informasjonsorganiseringsverktøy, som Outlook, er Thunderbird bare en enkel e-postklient.

Det kan imidlertid tilpasses med et bredt utvalg av verktøy og tillegg som kan fylle ut noen av hullene det har. Disse lar deg fortsette å bruke den uten å føle at du går glipp av potensielt fordelaktige verktøy.

RELATERTE ARTIKLER DU BØR KONTROLLERE:

.RDP-filer åpnes ikke etter jubileumsoppdatering
Ganske mange brukere rapporterer at de ikke kan åpne .RDP-filer etter installasjon av Windows 10-jubileumsoppdateringen. Mer spesifikt, svarer filene ...
Fjern Action Center og Windows Ink-ikonene i Windows 10 v1607
Windows 10-jubileumsoppdateringen er her, og den brakte mange systemforbedringer og endringer i brukergrensesnittet. Oppdateringen ga også mange tilpa...
Windows 10 Anniversary Update tilbakestiller penninnstillingene
Windows 10-jubileumsoppdateringen er kjent for å tilbakestille brukernes innstillinger til standard. For noen brukere tilbakestiller operativsystemet ...