nyheter

Video 360 ° app for Windows 10 støtter nå VR

Video 360 ° app for Windows 10 støtter nå VR

VR-teknologi får sakte potensialet til å bli den neste milliarder dollar-virksomheten. Når det er tilfelle, har vi sett flere apper for forskjellige plattformer utgitt med tanke på VR, så det burde ikke være noen overraskelse å innse at Video 360 ° -appen for Windows 10 har gjort det samme..

Dette er ikke full VR-implementering på noen måte, men det bør være bra nok til å se videoer og bilder i 360 °. Ja, den siste oppdateringen av Video 360 ° -appen gjør det mulig for brukere å se bildene sine i 360 grader, noe som forbedrer brukeropplevelsen.

For å bruke VR-funksjonen, må brukere av appen ha en mobil VR-enhet som Google Cardboard. Vi er ikke sikre på om Samsung VR-hodesettet kan jobbe med Video 360 °, men det burde være mulig fordi det ikke er så forskjellig fra Googles implementering av VR.

Hvis du mangler et VR-hodesett, er det greit fordi det er mulig å bare flytte telefonen rundt innholdet i 360 °. Siden appen er tilgjengelig for Windows 10 på skrivebordet, kan brukerne dra nytte av musen og tastaturet for å samhandle med bilder og videoer på datamaskinen..

Her er appens endringslogg:

Husk at Video 360 ° ikke er gratis. For å få det, må potensielle brukere betale $ 1,99 via Windows Store. Det er en flott app og vel verdt pengene hvis du er interessert i å se bilder og videoer annerledes enn de fleste. Appen leverer i det den skal, og det er alt som betyr noe.

Vi håper å se mer VR-innhold i nær og fjern fremtid. Vi vet at HTC jobber med VR-spill for sitt Vive-hodesett, og Microsoft beveger seg for å få VR til massene med Project Scorpio.

Video 360 ° kan kjøpes og lastes ned her fra Windows Store.

Microsoft forklarer utviklere hvordan de administrerer Windows 8- og Windows 8.1-apper
Hvis du har opprettet Windows 8- og Windows 8.1-apper, vil neste trinn være å vite hvordan du administrerer dem. Følg disse rådene som Microsoft har d...
Microsofts Windows Store nå på 1,7 millioner nedlastinger daglig
Ny statistikk avslører at Windows Store har nådd en milepæl for nedlastinger hver dag på 1,7 millioner i oktober, som er en økning på 38,56 prosent sa...
Topp 10 nye funksjoner for bedrifter i Windows 8.1
Windows 8.1-oppdateringen utgitt av Microsoft kommer med viktige funksjoner for forretnings- og bedriftsbrukere. Vi har valgt topp 9 som kan interesse...