programvare

Hva er den beste programvaren for å lære C ++?

Hva er den beste programvaren for å lære C ++?

Når det gjelder dataspråk, er den mest kjente av dem C++ da det er mye brukt til å utvikle forskjellige programmer. C ++ er et unikt programmeringsspråk for generelle formål som gir programmerere funksjoner for å utvikle store applikasjoner fra søkemotorer til grafikkprogramvare og videospill.

En av de beste måtene å lære C ++ programmering er å bruke spesielle tekstredigerere kalt IDE (Integrert utviklingsmiljø); dette gir deg innebygde funksjoner som kodefullføring, kompilering og syntaks.

IDE er bedre for å lære C ++ fordi de tilbyr enkelt brukergrensesnitt og tilbyr omfattende verktøy for å sikre tilstrekkelig C ++ prosjektgjennomføring. Windows Report har samlet noen av de beste IDE-programvarene for å lære C ++ programmeringsspråk..

Beste programvare for læring C++

1

Netbeans

Dette er en åpen kildekodeplattform for programmering og er populær blant brukere av C ++ og er også kompatibel med andre programmeringsspråk. Den har et omfattende fellesskapsbibliotek med plugins.

I tillegg er det flere maler og prosjekttyper som kan brukes til å bygge programmer og prosjekter. Programmerere kan også bruke dra og slipp-funksjonen til å importere filer for å bygge applikasjoner fra basismaler.

Noen av hovedfunksjonene inkluderer:

Last ned Netbeans

2

Kodeblokker

Denne programvaren for å lære C ++ er gratis å bruke med en lett tilpassbar C ++ IDE på tvers av plattformer som tilbyr omfattende funksjoner. Kodeblokker muliggjør import av plugins, og gjør det også mulig for brukere å utvikle plugins som blir en del av koden.

Følgende er hovedtrekk ved CodeBlocks:

Last ned CodeBlocks

3

BlueFish

BlueFish tilbyr omfattende funksjoner enn vanlig tekstredigerer. Det er enkelt å bruke og tilbyr mange funksjoner for å skrive programvarekode og nettsideskripter. Du kan bruke den på flere plattformer og er kompatibel med mange enheter, inkludert Windows-operativsystemet.

De viktigste funksjonene er listet opp nedenfor:

Last ned BlueFish

4

Atom

Atom er en relativt ny og åpen kildekode tekstredigerer. Den kan enkelt tilpasses og kan hackes til grunnformatet. Det er den ideelle programvaren for å lære C++.

Noen av funksjonene inkluderer:

Last ned Atom

5

Eclipse CDT (C / C ++ utviklingsverktøy)

Formørkelse er populær IDE-programvare med åpen kildekode for å lære C ++ blant programmerere. Det tilbyr et hyggelig funksjonalitetsverktøy for dra og slipp brukergrensesnitt. IDE støtter GUI og er basert på koden til den primære formørkelsesplattformen.

I tillegg har Eclipse en rekke funksjoner som innebygd nettleser og nettlesere med makrodefinisjon.

Noen av funksjonene til formørkelse er:

Last ned formørkelse

6

Jet hjerne Clion

Jet hjerne Clion er en førsteklasses verktøyredaktør som har kraftige funksjoner for å sikre sømløs C ++ programmering. Verktøyet leveres med et fullt integrert C ++ miljø for programmerere. Clion gir også Cmake som modell for innebygd terminalvindu. I tillegg gir Clion deg også tilgang til smartkodeditoren deres.

Noen av hovedfunksjonene er oppført nedenfor

Last ned Clion

7

KDevelop

Denne IDE-programvaren er en gratis programvare med åpen kildekode for å lære C ++. Programvaren er skrevet på grunnkodene til KDevPlatform, KDE og Qtlibrarie. Det er plattformkompatibelt med Windows og annet operativsystem. Plattformen muliggjør også plugins.

Noen av hovedfunksjonene inkluderer:

Last ned KDevelop

Har du brukt noe av programvaren vi nevnte ovenfor for å lære C ++ programmeringsspråk? Del din erfaring med oss ​​ved å kommentere nedenfor.

RELATERTE STORIER FOR Å KONTROLLERE:

Fjern Action Center og Windows Ink-ikonene i Windows 10 v1607
Windows 10-jubileumsoppdateringen er her, og den brakte mange systemforbedringer og endringer i brukergrensesnittet. Oppdateringen ga også mange tilpa...
Windows 10 Anniversary Update tilbakestiller penninnstillingene
Windows 10-jubileumsoppdateringen er kjent for å tilbakestille brukernes innstillinger til standard. For noen brukere tilbakestiller operativsystemet ...
Løs Windows 10-jubileumsoppdateringen fast i omstart
Jubileumsoppdateringen spiller det vanskelig å få for noen brukere: selv om det har gått noen dager siden Microsoft rullet ut oppdateringen, er det br...