programvare

Hva er den beste programvaren for å redigere droneopptak som en proff?

Hva er den beste programvaren for å redigere droneopptak som en proff?

Droner er den siste kjepphesten blant videografene. Det være seg et bryllupsvideo eller for din personlige Vlog på YouTube og Facebook, publikum og klienter foretrekker sterkt dronevideoer i disse dager. Men bare å ha en drone for å fange 4K-opptak er halvparten av jobben. For å få mest mulig ut av droneopptakene, må du polere den ved hjelp av en videoredigerer før du gjør den live.

En videograf kan ha andre krav fra en videoredigerer enn en videologger - som et resultat er det trygt å anta at ingen videoredigerere kan imøtekomme behovene til forskjellige mennesker.

Derfor har vi sett på de beste videoredigeringsprogrammene som kan hjelpe deg med å produsere fantastiske videoopptak tatt fra dronen din.

I denne artikkelen presenterer vi deg den beste programvaren for å redigere droneopptak som kan brukes av både profesjonelle og nybegynnere.

Beste programvare for å redigere droneopptak som en proff

1

Adobe Premiere Pro

Fordeler

Ulemper

Adobe Premiere Pro er industristandard for videoredigering og er en av de kjente programvarene fra Adobe.

Premier Pro tilbyr ikke en evigvarende lisens for kopien, og du må stole på de månedlige eller årlige abonnementsplanene for å bruke verktøyet. Hvilket betyr at hvis du ikke planlegger å fornye abonnementet, vil du sikkert miste tilgangen til dine eldre redigeringer og prosjekter i skyen.

Annet enn det, er Adobe Premier utstyrt med alle de grunnleggende og avanserte videoredigeringsfunksjonene som er essensielle for å lage en fantastisk video fra droneopptak..

Adobe støtter flere skjermer som lar deg koble til opptil 3 skjermer, noe som gjør det lettere å forhåndsvise videoene før gjengivelsesprosessen.

Fra 8K til virtual reality kan Adobe Premiere Pro håndtere alle opptak uten problemer. Den siste versjonen av Premiere Pro leveres med presise og enkle verktøy for fargegradering for nøyaktige fargeberøringer, sammen med en forbedret lydfunksjon innebygd i Essential Sound-panelet som lar deg fjerne bakgrunnsstøy og reverb for profesjonelle karakterresultater.

De nye bevegelsesgrafikkmalene lar deg legge til infografikk med dra og slipp-funksjonalitet for å lage en informativ video. Det er også fullstendig støtte for VR 180 for å skape en mer oppslukende opplevelse for VR-hodetelefonene og online-plattformene.

Til tross for det ikke-lineære arbeidsområdet, er Adobe Premiere Pro blant de beste videoredigererne som brukes av TV-studioer til YouTube-skaperen..

Last ned den gratis prøveperioden som fungerer i syv dager, men som tilbyr alle funksjonene uten begrensninger for å teste programvaren.

Last ned Adobe Premiere Pro

- RELATERT: 5 beste programvare for å bli live på Facebook

2

Cyber ​​Link PowerDirector

PowerDirector er blant de mest populære redigeringsprogrammene for droneopptak som er tilgjengelige i dag. Cyberlink, utvikleren av PowerDirector, har lagt til nye verktøy i videoredigereren gjennom årene, og i dag er den utstyrt med et stort arsenal av redigeringsverktøy som kan konkurrere med andre videoredigerere i bransjekvalitet..

Brukergrensesnittet er ikke det enkleste av partiet, og det er en del der vi tror det kan forbedres. Bortsett fra det, tilbyr PowerDirector alle slags redigeringsverktøy som inkluderer støtte for 4K- og 3D-videoer, massevis av effekter, multicam-redigeringsfunksjoner og bevegelsessporingsverktøy..

PowerDirector kommer i tre versjoner - PowerDirector Ultra, Ultimate og 365. Den siste er en abonnementsbasert modell og koster rundt $ 48,99 for et år.

Cyberlink har inkludert en funksjon kalt Express Projects som lar deg velge ferdige maler med effekter, overgang, animasjon og musikk og legge den til droneopptakene dine.

Den har også verktøy for å redigere actionkameraopptak, fargejusteringsverktøy, fargekorrigering med ett klikk, Color Match-funksjon for å standardisere farger gjennom forskjellige klipp, og andre alternativer for fargegradering.

Den leveres også med verktøy for å tilpasse tekst, temadesigner for animerte lysbildefremvisninger, muligheten til å legge til undertekster, muligheten til å legge til et håndtegnet overlegg, animerte objekter som overlegg og fjerningsfunksjon for grønn skjerm.

PowerDirector er en utmerket videoredigerer, og det faktum at den tilbyr de raskeste forhåndsvisning og gjengivelsesalternativene, gjør det til et ideelt valg å redigere droneopptak..

- RELATERT: 6 av de beste videooptimeringsprogramvarene for Windows 10

3

Corel VideoStudio Pro

Fordeler

Ulemper

Akkurat som alle de andre Corel multimedia-programvarene, tilbyr VideoStudio Pro også et utmerket sett med nødvendige verktøy for videoredigering, samtidig som brukergrensesnittet holdes rent og enkelt.

Den er utstyrt med multicam-redigering, støtte for bevegelsessporing, 4K og 360-graders videostøtte samt videomaskeringsfunksjon. Du heter det, og VideoStudio Pro har det.

Corel har utstyrt videoredigereren med over 1500 filtre og effekter for videoforbedring. Du kan begynne med de ferdige malene eller starte fra bunnen av ved å redigere på tidslinjen og legge til bilder, videoer og lyd til droneopptakene dine eller bare kombinere dem i en video.

Den siste versjonen av VideoStudio Pro leveres med størrelses- og beskjæringsverktøy, skjermbildemaler som kan brukes til å lage salgsfremmende videoer, nye objektivkorrigeringsverktøy, stop-motion-animasjon for å fange animasjon ramme for ramme og Pan og zoom-funksjonen.

Den tidligere nevnte 360-graders videostøtten betyr at du kan importere videoer fra 360-kamera til redaktøren og senere laste den opp til YouTube direkte.

Akkurat som den forrige versjonen, er ikke filformater et problem for VideoStudio Pro, men den nyeste versjonen kommer med XAVC-S slik at du kan eksportere videoen til SD-kortet og spille den direkte på kameraet ditt..

Corel VideoStudio er et godt designet og en kraftig videoredigeringsprogramvare som kommer med støtte for 4K og 360-graders video kombinert med en rimelig prislapp, og gjør det til et toppvalg for både profesjonelle og hjemmebrukere..

- RELATERT: 5 beste dronesimulatorer for PC

4

Magix Movie Edit Pro

Fordeler

Ulemper

Magix Movie Edit Pro er en komplett videoredigeringspakke som leveres med viktige og avanserte videoredigeringsverktøy, samtidig som det tilbyr et intuitivt brukergrensesnitt som gir bedre produktivitet og enkel læringsprosess..

Magix Movie Edit Pro kan brukes til å lage introer og outros for videoene ved hjelp av de ferdige malene. Det er en ny tittelanimasjonsfunksjon som lar deg legge til finesser i videoene og også legge til sakte film og hurtigbevegelseseffekter ved å endre hastighet.

Verktøyene tilbyr over 1500 effekter og musikkspor å velge mellom. For narkomane med grønn skjerm støtter Movie Edit Pro Chroma keying-funksjonen for å gjøre alt mulig.

Magix har også forbedret arbeidsområdet med nye kontroller som tilbyr presise redigeringsverktøy. Du kan også omorganisere, slette og omorganisere sporene på tidslinjen.

I tillegg kan du matche farger for flere videoer i samme gruppe med alternativet for matchfarge. Movie Export Pro støtter flere formater, inkludert støtte for direkteopplasting til YouTube, Facebook og Vimeo.

Magix Movie Edit Pro kommer med massevis av effekter og musikkspor mens den tilbyr et utmerket sett med redigeringsverktøy. Nybegynnerne kan lære å bruke de grunnleggende redigeringsfunksjonene raskt; men for den vanskelige prosedyren, må man bruke god tid på å lære alle triks det har å tilby.

- RELATERTE: 5 beste selfiedroner for å slukke tørsten etter selfies

5

Pinnacle Studio

Fordeler

Ulemper

Pinnacle Studio er vår siste anbefaling i denne listen, men det betyr ikke at det er det minste av partiet. Pinnacle Studio tilbyr en flott kombinasjon av brukervennlighet, ytelse og viktig videoredigering som kan brukes og mestres av selv nybegynnere, mens de avanserte brukerne vil finne ut av arbeidet på kort tid..

Pinnacle Studio tilbyr ferdige maler hvis du vil gjengi en video uten å legge mye vekt på å redigere raskt. Eller du kan redigere råopptakene på flerlinjes tidslinje og eksperimentere med inkluderte 1500+ filtre og effekter.

Du kan jobbe med funksjoner som videoredigering med flere kameraer og videofunksjon med delt skjerm. Den innebygde MultiCam-funksjonen lar deg ta opp skjermen samt webkamera samtidig for å lage opplæringsvideoer.

Den selektive fargefunksjonen lar deg markere et enkeltfarget objekt fra et bilde mens du holder alt annet svart og hvitt. Andre funksjoner i dette verktøyet inkluderer stop-motion animasjon, grønn skjerm (Chroma keying) -funksjon, tidskartlegging for sakte og raske videoeffekter, samt en lydredigerer.

Pinnacle Studio har en av de beste gjengivelseshastighetene blant videoredigererne. Når det kombineres med prislappen og funksjonene som MultiCam skjermopptak, kan den brukes til mer enn bare videoredigering.

Fly.Shoot.Edit.Publiser!

For profesjonelle innholdsskapere er det viktig å ha en god drone, men det som er like viktig er å ha en kraftig videoredigerer som er enklere å bruke, men som tilbyr alle effekter og maler som vil hjelpe deg med å produsere en studiovideo..

Vi har prøvd å finne de mest tilgjengelige, men likevel rimelige verktøyene for denne guiden, som kan hjelpe både profesjonelle så vel som hjemmebrukere som bruker droner for å fange morsomme og familieøyeblikk og ønsker å gjøre det spesielt med å legge til noen kule effekter.

Hva tror du? Hvilken er din foretrukne programvare for redigering av droneopptak? Gi oss beskjed i kommentarene nedenfor.

RELATERTE STORIER DU KAN LIKE:

Løs bildefrekvensfall i Xbox One-bakoverkompatibilitetsspill
Xbox One-programmet for bakoverkompatibilitet lar spillere spille favoritt-Xbox 360-spillene sine på Xbox One gratis. Listen over kompatible spill inn...
Fix Lumia laster ikke ned Windows 10 Mobile Anniversary Update
Jubileumsoppdateringen for Windows 10 Mobile er endelig her, etter at PC-versjonene ble utgitt. Imidlertid er ikke alle i stand til å hente oppdaterin...
Windows 7 driveroppdatering for Intel HD Graphics 4600 mislykkes
Mange Windows 7-brukere klager over mislykkede driveroppdateringer for Intel HD Graphics 4600. Når de godtar å installere oppdateringen som er oppført...