nyheter

WhatsApp endrer personvernreglene, deler telefonnumre med Facebook

WhatsApp endrer personvernreglene, deler telefonnumre med Facebook

WhatsApp ble kjøpt av Facebook for over to år siden, og siden har det gjennomgått radikale endringer, mottatt nye funksjoner som talesamtaler, dokumentdeling, stjernemeldinger, forhåndsvisningskoblinger og andre. Nå blir personvernreglene til applikasjonen oppdatert for å dele WhatsApp-nummer med Facebook for bedre venneforslag.

WhatsApp forklarte for brukerne at dataene deres ikke ville bli solgt til annonsører, og heller ikke at meldingene deres ville bli lest, ettersom applikasjonen allerede drar nytte av end-to-end-kryptering. Til tross for forsikringene gir den nye personvernpolitikken som ble publisert torsdag grunn til bekymring. Den nye endringen vil tillate Facebook å foreslå telefonkontakter som venner etter å ha samlet inn mer data om WhatsApp-brukere.

“Nye måter å bruke WhatsApp på. Vi vil utforske måter for deg og bedrifter å kommunisere med hverandre ved hjelp av WhatsApp, for eksempel gjennom informasjon om ordre, transaksjoner og avtaler, varsler om levering og frakt, oppdateringer om produkter og tjenester og markedsføring. For eksempel kan du motta flystatusinformasjon for kommende reiser, en kvittering for noe du kjøpte, eller et varsel når en levering vil bli gjort. Meldinger du kan motta som inneholder markedsføring, kan omfatte et tilbud på noe som kan interessere deg. Vi vil ikke at du skal ha en spammy opplevelse; Som med alle meldingene dine, kan du administrere disse kommunikasjonene, og vi vil respektere valgene du tar. "

Eksisterende WhatsApp-brukere vil ha frihet til å nekte å dele kontoinformasjonen sin med Facebook. De som godtar de oppdaterte vilkårene og personvernreglene, har 30 dager på seg til å bestemme om de godtar å dele telefonnummeret sitt eller ikke ved å gå til Innstillinger > Regnskap.

På den annen side, ved å la Facebook få tilgang til kontoinformasjonen sin, vil brukerne motta bedre venneforslag, bedre målrettede annonser og færre spam-meldinger. WhatsApp vil forbedre brukeropplevelsen, men bare hvis de er enige med Facebooks påtrengende policy.

RELATERTE STORIER FOR Å KONTROLLERE:

Microsoft for å legge til Oracle's Java as a Service på Azure Cloud, Windows Server
På O'Reilly Open Source Convention (OSCON) i Portland, Oregon, har Microsoft Open Technologies, datterselskapet til Microsoft Corp-konsernet, sammen m...
Microsoft lanserer Windows 8.1 Enterprise Preview [Last ned]
For en drøy måned siden ga Microsoft ut den første oppdateringen til Windows 8, forhåndsversjonen av Windows 8.1. Nå har Microsoft kunngjort det Forhå...
Oppgradering av Windows 8 Pro-rabatt fra Windows XP og få 15% avslag [Forretningsbrukere]
Akkurat som det gjør så mange ganger, tilbyr Microsoft rabatter, spesielt i de øyeblikkene du må hoppe fra et mye eldre operativsystem. I vårt tilfell...