Windows 7

Hvorfor Windows 7-brukere bør oppgradere til Windows 10 akkurat nå

Hvorfor Windows 7-brukere bør oppgradere til Windows 10 akkurat nå

Når 2019 nærmer seg slutten, begynner programvarebrukere nå å se frem til 2020. 14. januar 2020 er en dato Windows 7-brukere over hele verden har notert seg i dagbøkene sine. Det er datoen Microsoft slutter å støtte Windows 7.

Derfor vil ikke den store M lenger frigjøre oppdateringer for den plattformen fra da av.

Så mange Windows 7-brukere vurderer utvilsomt nå å oppgradere til 10. Det er mange forskjeller mellom disse plattformene når det gjelder funksjoner, programvare og maskinvarestøtte. Dette er noen få gode grunner til at brukere bør oppgradere til Windows 10.

Hva er nøkkelforskjellene mellom Windows 7 og Windows 10?

1. Windows 10 får halvårlige oppdateringer

Halvårsversjon av versjonen av oppdateringer er en stor del av Windows 10. De legger til nye funksjoner til Windows 10 på våren og høsten hvert år. Funksjonsoppdateringene for Windows 10 er litt mer valgfrie i disse dager, men Microsoft ruller fortsatt ut automatiske build-oppdateringer for brukere som bruker eldre versjoner av plattformen.

Selv som en støttet plattform, rullet ikke Microsoft ut vanlige versjonsoppdateringer for Windows 7; og, selvfølgelig, at OS ikke får noen oppdateringer etter endt støttedato.

I tillegg, hvis du er lei av å få slutt på støttemeldinger på Windows 7-PCen din, kan du sjekke ut denne nyttige veiledningen for å bli kvitt dem en gang for alle.


2. Windows 10 er raskere

Ytelsesverdier fremhever at Windows 10 generelt er raskere enn 7. Disse referansene viser at Windows 10 har en raskere systemoppstart og våkner raskere fra hvilemodus og dvalemodus.

Windows 10s raskere ytelse kan tilskrives ting som hurtig oppstart og innstillinger for spillmodus. Videre har Windows 10 svært like systemkrav som 7; så det er ikke mer systemressurskrevende.


3. Windows 10 støtter mixed reality

Mixed reality er Microsofts unike merkevare av virtual reality. Det er mange blandede reality-headset, for eksempel Dell Visor, Acer Windows Mixed Reality HMD, Samsung HMD Odyssey og Hololens 2.

Windows 10 er den store Ms eksklusive plattform for blandet virkelighet. Så Windows 7-brukere må oppgradere til 10 før de får nye VR-hodesett. Noen brukere kan også trenge å skaffe seg nye stasjonære eller bærbare datamaskiner, da ikke alle eldre Windows 7-PCer vil oppfylle minimumskrav til maskinvaresystemet for blandet virkelighet..


Leter du etter de beste VR-hodetelefonene på markedet? Ta en titt på denne listen med de beste valgene våre, og velg din akkurat nå!


4. Windows 7 inkluderer stasjonære innretninger

Desktop-dingser er de små små kalendere, klokker, værmeldinger, lysbildefremvisninger og mange andre ting du kan legge til på Windows 7-skrivebordet. Microsoft avviklet stasjonære innretninger i Windows 8 på grunn av deres sikkerhetsproblemer.

Disse sårbarhetene vil trolig bli noe større når den store M slutter å støtte Windows 7.

Dermed inkluderer Windows 10 ingen gadgets. Likevel kan brukerne fortsatt legge til gadgets til Windows 10 med tredjepartsprogramvare som 8GadgetPack og 7 Sidebar. Begge disse programvarene legger til en sidepanel for gadgetene på skrivebordet som etterligner den i Windows 7.


5. Ulike startmenyer

Microsoft ødela Start-menyen i Windows 8, noe som delvis er grunnen til at plattformen floppet. Den store M restaurerte Start-menyen i Windows 10, som er noe annerledes enn den i 7.

Windows-menyen Start-meny inneholder fleksible snarveier for apper som du kan feste til den. Den inneholder også en bokstavindeks som du kan velge bokstaver for å hoppe til programvaremapper på menyen.

Windows 7s Start-meny inneholder et Windows-søkeverktøy. I Windows 10 er Skriv her for å søke boksen er ikke en del av Start-menyen, men den er rett ved siden av den på oppgavelinjen. Det er like enkelt å starte raske søk ved å klikke på Skriv her for å søke knapp.


6. Windows 10 støtter MS Store-apper

En av de største forskjellene mellom Windows 10 og 7 er at 10 støtter UWP-apper. Disse Universal Windows Platform-appene distribueres i Microsoft Store. Ingen av MS Store-appene er tilgjengelige for Windows 7. Windows 10 har til og med en S-modusversjon spesielt for UWP-apper.

Videre kommer Windows 10 med mange UWP-apper, hvorav noen er standardprogramvaren. Bilder, filmer (filmer) og TV, Groove Music, Paint 3D, Weather og Calendar er bare noen få av 10's innebygde apper.

Cortana og Settings (et kontrollpanelalternativ) er også apper som er mer integrert med Windows 10.


Nysgjerrig på de beste Microsoft Store-tilbudene? Ta en titt på denne artikkelen og finn de beste tilgjengelige akkurat nå. 


7. Windows 10 inkluderer en spillelinje

Windows 10 er en bedre spillplattform enn 7. Windows 10s Game Bar gjør det mulig for spillere å fange skjermbilder og videoer i spill, overvåke systemytelsen, spille Spotify-musikk, konfigurere overlegg og åpne Xbox Social.

Innstillingene inkluderer en Spillemodus alternativ som optimaliserer systemressurser for spill. Med Xbox Console Companions-appen kan spillere streame Xbox-spill til Windows 10.

I tillegg er Sea of ​​Thieves, Killer Instinct, Gears of War 4 og Halo Wars 2 bare noen av Windows 10-spillene du ikke kan spille på 7.


8. Microsoft Office 2019 er ikke kompatibel med Windows 7

Microsoft beholder mesteparten av sin nyeste programvare eksklusivt for Windows 10. MS Office 2019-pakken er den mest bemerkelsesverdige Windows 10-programvaren som ikke er tilgjengelig for 7 (spesielt fra et forretningsperspektiv)..

Så de nyeste MS Word-, Excel-, PowerPoint- og Outlook-applikasjonene er bare tilgjengelige for Windows 10.

Dette er noen av de største forskjellene mellom Windows 10 og 7 som brukerne må ta i betraktning. Det faktum at Microsoft slutter å støtte Windows 7, er kanskje ikke nok til å betre noen brukere til 10, da tredjeparts antivirusprogramvare kan erstatte Windows Defender-verktøyet som ikke støttes..

Windows 10s støtte for blandet virkelighet, eksklusiv MS Office 2019-pakke, halvårlige versjonsoppdateringer, oppdatert Start-meny, UWP-apper, Game Bar og raskere ytelse er imidlertid andre gode grunner til å oppgradere til den.

RELATERTE ARTIKLER FOR Å KONTROLLERE

KB2969339 Patch utgitt for å fikse noen Windows 8.1-oppdateringsfeil
For en stund siden fortalte vi deg om forskjellige feil Windows 8.1-brukere mottok da de prøvde å installere den nyeste Windows 8.1-oppdateringen. Og ...
Slik løser du problemet med Surface Pro 3-batteridrenering uten å betale $ 500 for et nytt batteri
Batteridriftproblemet på Surface Pro 3 er en uendelig saga, akkurat som tilfeldige omstart på Lumia 950 og Lumia 950 XL. Egentlig har alle Surface-enh...
.RDP-filer åpnes ikke etter jubileumsoppdatering
Ganske mange brukere rapporterer at de ikke kan åpne .RDP-filer etter installasjon av Windows 10-jubileumsoppdateringen. Mer spesifikt, svarer filene ...