nyheter

Windows 10 bygger 14393.85 tilgjengelig for Insiders på Release Preview-ringen

Windows 10 bygger 14393.85 tilgjengelig for Insiders på Release Preview-ringen

Øyeblikk etter å ha gitt ut jubileumsoppdateringen for Windows 10 Mobile, presset Microsoft en ny kumulativ oppdatering til Windows Insiders. Den nye oppdateringen heter build 14393.82, og er for tiden tilgjengelig på Windows 10-PCer og Windows 10 Mobile, men bare for Insiders på Release Preview-ringen.

Microsoft har ikke gitt ut endringsloggen for oppdateringen, så det er fortsatt ukjent hvilke endringer det førte til systemet. Imidlertid la ikke brukerne merke til noen endringer i forhold til forrige versjon, så oppdateringen er sannsynligvis bare en kumulativ, med noen systemforbedringer og feilrettinger.

Som vi sa, vanlige Windows 10-brukere og Insiders on the Slow and the Fast-ring vil ikke få denne oppdateringen, da den bare er tilgjengelig for Insiders på Release Preview-ringen. Vi vet heller ikke om Microsoft til slutt vil presse build 14393.82 til brukere utenfor Release Preview-ringen. Hvis du er kvalifisert for denne oppdateringen, er det bare å gå til Windows Update og se etter oppdateringer.

Brukere som allerede har installert denne oppdateringen, har blandede inntrykk av den. Selv om det faktisk forbedret hvordan systemet fungerer for noen brukere, klager andre på at det faktisk gjorde ting verre. For eksempel sier noen brukere at oppdateringen gjorde enhetene raskere, sammenlignet med jubileumsoppdateringen, mens noen sier at den bare forårsaker overoppheting.

Hvis du allerede har klart å installere build 14393.82 for Windows 10 Insiders på Release Preview Ring, gi oss beskjed om din opplevelse i kommentarene nedenfor.

Microsoft avslører 'ID @ Xbox' Xbox One Indie Self-Publishing Program
Microsoft ønsker å gjøre alt som trengs for å fremme bedre den kommende Xbox One. For det har Redmond-selskapet kunngjort at det vil tillate uavhengig...
Slik oppdaterer du fra Windows 8.1 Preview til Windows 8.1
Oppdatering fra Forhåndsvisning av versjon av Windows 8.1 til den endelige og offisielle Windows 8.1 er annerledes enn når du oppdaterer fra Windows 8...
Kjøp Windows 8.1 til en billigere pris Beste tilbud og rabatter
Hvis du ønsker å spare noen kroner med Windows 8.1-kjøpet, kan du lese nedenfor for å finne ut noen billige måter å gjøre det på Windows 8.1 er ute i...