nyheter

Windows 10 build 14977 er nå kun tilgjengelig for Insiders on Mobile

Windows 10 build 14977 er nå kun tilgjengelig for Insiders on Mobile

Microsoft ga nettopp ut den nye versjonen 14977 for Windows 10 Mobile. I motsetning til de fleste Windows 10-bygg ble denne bare utgitt for mobil. Etter sigende er PC-utgivelsen forsinket fordi en feil som kan resultere i å bryte apper. Så snart Microsoft løser problemet, vil build også bli utgitt for PC.

Det største høydepunktet i Windows 10 Mobile Insider build 14977 er introduksjonen av en EPUB-leser for Microsoft Edge. Fra og med denne utgivelsen vil Insiders kunne lese ubeskyttede EPUB-bøker i sin standard mobile nettleser. Denne funksjonen er allerede tilgjengelig på Windows 10.

Standard EPUB-leser har også noen tilpasningsalternativer. Brukere er i stand til å endre skriftstørrelse og temaer, og det er tre tilgjengelige temaer: lys, sepia og mørkt.

EPUB-leseren for Microsoft Edge er den eneste store nye funksjonen som ble introdusert med denne bygningen. Microsoft adresserte også et stort antall kjente problemer og feil i build 14977. Imidlertid, som det vanligvis er tilfelle, forårsaker den nye builden også noen problemer for Insiders som installerer den..

Her er den komplette listen over forbedringer og feilrettinger:

Her er den komplette listen over kjente problemer i Windows 10 build 14977:

Når det gjelder PC-utgivelsen, vet vi ikke når Microsoft vil introdusere den, og heller ikke om den vil gi noen nye funksjoner. Så snart vi har mer informasjon, sørger vi for å holde deg oppdatert.

Hvis du allerede har installert build 14977 på Windows 10 Mobile-enheten din, kan du fortelle oss om din erfaring med å bruke den så langt.

Oppgradering av Windows 8 Pro-rabatt fra Windows XP og få 15% avslag [Forretningsbrukere]
Akkurat som det gjør så mange ganger, tilbyr Microsoft rabatter, spesielt i de øyeblikkene du må hoppe fra et mye eldre operativsystem. I vårt tilfell...
Microsoft avslører 'ID @ Xbox' Xbox One Indie Self-Publishing Program
Microsoft ønsker å gjøre alt som trengs for å fremme bedre den kommende Xbox One. For det har Redmond-selskapet kunngjort at det vil tillate uavhengig...
Slik oppdaterer du fra Windows 8.1 Preview til Windows 8.1
Oppdatering fra Forhåndsvisning av versjon av Windows 8.1 til den endelige og offisielle Windows 8.1 er annerledes enn når du oppdaterer fra Windows 8...