nyheter

Windows 10 build 17040 gir forbedringer med håndskrift og mer

Windows 10 build 17040 gir forbedringer med håndskrift og mer

Microsoft ga nettopp ut den nye Windows 10 Preview build 17040 for PC. Den nye bygningen er tilgjengelig for Insiders på både Fast og Skip Ahead-ringer.

Siden det fortsatt er tidlig for nye, revolusjonerende funksjoner i Redstone 4, gir 17040 hovedsakelig feilrettinger og systemforbedringer. Imidlertid er det noen få mindre funksjonsoppdateringer som noen Insiders kan synes er interessante.

Nye funksjoner i Windows 10 bygger 17040

Så la oss starte med funksjoner som skiller seg ut i den nye Preview-bygningen.

Den nye bygningen gir muligheten til å justere lysstyrken på SDR-innhold på HDR-skjermen. Dette alternativet er nå plassert i Innstillinger app, under System > Vise.

Denne versjonen gir de fleste forbedringer av berøring og håndskrift i Windows 10. Kanskje nyhetene som vil tilfredsstille brukere av touch-tastaturet er at formskriving nå også er tilgjengelig på det brede tastaturet. Som en påminnelse introduserte Microsoft formskriving med Fall Creators Update, men bare for enhåndstastaturet.

Og til slutt fikk håndskriftpanelet noen forbedringsbevegelser, inkludert forbedret innsetting og forpliktelsesbevegelse. Med de nye forbedringene vil hele håndskriftopplevelsen i Windows 10 være mer responsiv og føles mer naturlig.

Selvfølgelig, som nevnt ovenfor, Windows 10 Preview build 17040 gir en håndfull feilrettinger og forbedringer. Men også noen kjente problemer og feil. For en fullstendig liste over alle feilrettinger og kjente problemer i denne versjonen, besøk Microsofts offisielle blogginnlegg for å kunngjøre.

Som alltid vil vi bla gjennom Microsoft-fora for å få flere ekstra problemer som brukere rapporterte om dagen. En egen sammendrag-artikkel kommer snart!

Har du allerede installert den nye bygningen? Er det noen uventede problemer? Gi oss beskjed i kommentarene nedenfor!

Slik blokkerer du UWP-apper i Windows 10
Hvis du er foreldre, som deler en datamaskin med barna dine, eller en teamleder som vil at kollegene skal fokusere på arbeidet sitt, er det sikkert no...
Deaktiver automatiske omstart etter installasjon av oppdateringer i Windows 10
Windows 10 handler om oppdateringer. Da Microsoft presenterte ideen om "Windows 10 som en tjeneste", ble det klart at brukere ikke vil kunne bruke sys...
Feil 0x8024001e blokkerer installasjon av Windows 10 Mobile build - mulig løsning
Feil 0x8024001e er en av de eldste feilene som påvirker installasjonen av Windows 10 Mobile. Dessverre hevet denne feilen sitt stygge hode også i den ...