nyheter

Windows 10 build 17063 feil installerer mislykkes, ingen lyd på Edge, spill stammer

Windows 10 build 17063 feil installerer mislykkes, ingen lyd på Edge, spill stammer

Windows 10 build 17063 er den klart rikeste Redstone 4-utgivelsen når det gjelder nye funksjoner og forbedringer. Faktisk, mens denne OS-versjonen bringer en mengde nye funksjoner til bordet, er det også har egne problemer, som mange innsidere allerede har rapportert.

Windows 10 build 17063 rapporterte problemer

1. Installasjonen mislykkes

Ja, dette klassiske byggeproblemet slår til igjen. Mange innsidere kan ikke teste de nyeste Redstone 4-funksjonene fordi de ikke kan installere build 17063.

Installasjonsprosessen klarer ofte ikke å starte, blir sittende fast, fryser eller den tilbakestiller endringene når den nesten er fullført. Bedømt av brukerrapporter ser det ut til at feil 0xc1900101 er den vanligste feilkoden som blokkerer installasjonsprosessen.

forhåndsvisning av Windows 10 17063.1000 kunne ikke installere 0xc1900101
Så oppdateringen fra 17046, startet den, gikk på treningsstudio, kom tilbake til den første mfg-skjermen "Asus".
Måtte slå av, sa at det “forsøkte å gjenopprette”, låst opp igjen. Andre kraftsyklus var i stand til å gjenopprette til 17046. Glad gjorde full sikkerhetskopi søndag, bare i tilfelle.

Heldigvis er noen løsninger allerede tilgjengelige, og de inkluderer:

LES OGSÅ: "Noen oppdateringer ble kansellert" feil blokkerer Windows 10 PC build install [FIX]

2. Systemadvarsel om ukjent hardfeil

Hvis du eier en Surface Pro 3-enhet, bør du unngå å installere build 17063 helt. Insidere rapporterer at denne bygningen forårsaker ukjente harde feil, og hindrer dem i å bruke enhetene sine.

Jeg oppdaterte Surface Pro 3, og nå gir Surface meg meg 'sihost.exe - System Warning of Unknown Hard Error'.
Start, PC-innstillinger, varsler (i utgangspunktet alt Windows 10) fungerer ikke.
Jeg har prøvd å oppdatere PCen min, og den viser 'No More BitLocker Options Available', dette skjer når du prøver å tilbakestille Surface, og når du prøver å gjenopprette til en tidligere versjon.

3. Ingen lyd i Microsoft Edge

Hvis du ikke får lyd fra Edge-nettleseren din, er du ikke den eneste. Mange innsidere klaget over at ingen lyd kommer ut av nettleseren etter installering av den nyeste Windows 10-bygningen.

“Det er ingen lyd i Microsoft Edge i det hele tatt i Build 17063.

Problemet kan skje på to måter:

Hvis du også opplever dette problemet, kan du prøve å endre lydfrekvensen fra 192.000 Hz til 48.000 Hz.

4. Ingen nettverkstilgang i VMware Workstation Windows 10 Pro

Bygg 17063 blokkerer tilgang til nettverk i VMware Workstation.

Alt har vært bra til jeg oppgraderte fra 17046 til 17063. Jeg har Win 10 pro-oppsett for DHCP, så jeg prøvde å sette en fast IP-adresse, og det fungerte fremdeles ikke. Jeg kjørte deretter feilsøkingsverktøyet for nettverket, og det står at det ikke kan kommunisere med enheten eller ressursen (primær DNS-server), og innstillinger for sikkerhet eller brannmur kan blokkere forbindelsen. Jeg gjenopprettet tilbake til 17046 og nettverkstilgang fungerer igjen.

5. Spillstamming

Tilsynelatende er build 17063 ikke en spillvennlig utgivelse. Mange spillere rapporterte at den siste versjonen forårsaket massiv spillstamming.

Den skyldige er Microsofts GraphicsPerfSvc-tjeneste som forstyrrer spillet mens det er i fullskjermmodus ved bruk av rundt 30% av CPU mens spillere spiller favorittitlene..

Jeg får massiv stamming i alle spill i Build 17063.rs_prerelease.17213-1610. Problemet skjer alltid, med spillmodus AV og spillmodus PÅ, gjør ingen forskjell.
Ethvert spill jeg spiller, henger hvert 2-3 sekund i omtrent 100 millisekunder og gjenopptas, det er så forbannet frustrerende.

6. Windows 10 er ikke aktivert

Mange innsidere ble overrasket over å se at Windows 10 ikke lenger er aktivert etter at de installerte den siste versjonen. Dette er vanlig problem som berører mange brukere, som en av Microsofts samfunnsmoderatorer bekreftet.

Jeg oppdaterte nylig vinduene mine for å bygge 17063 i innsideprogrammet.
Utgaven av installerte vinduer endret fra Windows 10 hjemme-enkelt språk til Windows 10 forhåndsvisning av hjemmeinnsider, og vinduene er ikke mer aktivert.
Jeg prøvde feilsøking, men det løste ikke problemet

Hvis du ikke kan aktivere Windows, kan guidene nedenfor hjelpe deg:

Dette er de hyppigste problemene som påvirker den siste versjonen av Redstone 4.

Hvis du har opplevd andre problemer, eller du har funnet en løsning på feilene som er oppført ovenfor, kan du fortelle oss mer om opplevelsen din i kommentarene nedenfor.

Microsoft avslører 'ID @ Xbox' Xbox One Indie Self-Publishing Program
Microsoft ønsker å gjøre alt som trengs for å fremme bedre den kommende Xbox One. For det har Redmond-selskapet kunngjort at det vil tillate uavhengig...
Slik oppdaterer du fra Windows 8.1 Preview til Windows 8.1
Oppdatering fra Forhåndsvisning av versjon av Windows 8.1 til den endelige og offisielle Windows 8.1 er annerledes enn når du oppdaterer fra Windows 8...
Kjøp Windows 8.1 til en billigere pris Beste tilbud og rabatter
Hvis du ønsker å spare noen kroner med Windows 8.1-kjøpet, kan du lese nedenfor for å finne ut noen billige måter å gjøre det på Windows 8.1 er ute i...