nyheter

Windows 10 build 17112 bryter Mixed Reality og Microsoft Store [FIX]

Windows 10 build 17112 bryter Mixed Reality og Microsoft Store [FIX]

Microsoft rullet ut en ny Windows 10 bygget for Fast Ring Insiders. Ja, hvis du hadde noen planer for helgen, bør du endre timeplanen din for å legge til noen timer for å teste nybygget.

I motsetning til tidligere bygg, Windows 10 build 17112 gir ingen nye funksjoner som fokuserer i stedet for å forbedre den generelle systemstabiliteten.

Imidlertid ønsker mange innsidere allerede at de hadde hoppet over denne versjonen på grunn av problemene de opplevde.

Denne artikkelen viser deg hva du kan forvente når det gjelder installasjon av build 17112. Hvis du allerede har installert den, vil dette innlegget få deg til å føle deg litt bedre å vite at du ikke er den eneste som opplever disse problemene..

Windows 10 bygger 17112-problemer

  1. Windows Mixed Reality fungerer ikke
  2. Microsoft Store forsvinner [FIX]
  3. Grønn skjerm av døden
  4. USB-mus fungerer ikke
  5. Prosesser er 'suspendert' i Oppgavebehandling

1. Windows Mixed Reality fungerer ikke

Hvis du bruker Windows Mixed Reality hver dag, er det best å bare hoppe over denne bygningen. Windows Mixed Reality kjører omtrent 8-10 bilder per sekund på denne versjonen. Videre er det hyppige krasj ved oppstart som forhindrer deg i å faktisk starte WMR.

Du kan stoppe build-oppdateringen midlertidig ved å gå til Innstillinger> Oppdatering og sikkerhet> Windows Insider-program> velg 'Stop Insider Preview builds'> klikk på 'Pause updates for a bit'.

Geoff, en ingeniør som jobber med WMR-teamet i Microsoft, ga flere forklaringer om dette problemet på Reddit:

Selv om denne oppdateringen løser flere problemer, forårsaker den også alvorlige ytelsesproblemer i Windows Mixed Reality, inkludert SteamVR. Hvis du ble med i Insider-programmet […], anbefaler vi at du stopper oppdateringene en stund og holder deg på 17110. […] Dette problemet løses i neste build vi publiserer.

2. Microsoft Store forsvinner [FIX]

Insidere som installerte build 17112, kan ikke bruke Microsoft Store på grunn av forskjellige problemer som inkluderer festede fliser mangler på Start / Oppgavelinje. Apper vises ikke i listen "Alle apper" / Start, butikken mangler i Innstillinger> Apper og funksjoner , og mer.

Heldigvis er det en rask løsning tilgjengelig som skal hjelpe de fleste brukere med å løse dette problemet. Her er trinnene du må følge:

  1. Start datamaskinen på nytt
  2. Start Powershell med administratorrettigheter
  3. Skriv inn følgende kommando:
    • Get-AppXPackage * WindowsStore * -AllUsers | Foreach Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register “$ ($ _. InstallLocation) AppXManifest.xml”
  4. Start maskinen på nytt og sjekk om Microsoft Store er tilgjengelig.

Husk at du ikke bør prøve å tilbakestille Microsoft Store-appen. Denne handlingen fjerner alle synlige spor av appen fra PC-en, og du kan ikke installere den på nytt.

3. Grønn skjerm av døden

Hvis du bestemte deg for å installere build 17112 på Windows 10-datamaskinen din, bør du begrense OneDrive-bruken. Hvis du åpner en fil som kun er tilgjengelig online fra OneDrive, kan du oppleve GSOD-feil.

Heldigvis kan du unngå denne feilen ved å høyreklikke på de respektive filene og velge "Hold alltid på denne enheten."

Hvis problemet vedvarer, kan du bruke denne feilsøkingsveiledningen for å fikse det.

4. USB-mus fungerer ikke

Noen brukere rapporterte at USB-musenheter ikke fungerer på build 17112. Enhetene reagerer ikke og markøren vil ikke bevege seg i det hele tatt.

ha noe mus-usb-isue ... som noen som slutter å jobbe (jeg beveger meg med mus, men ikke beveger meg) mus er mx master logitech

Bruk feilsøkingsveiledningene nedenfor for å fikse museproblemer på Windows 10:

5. Prosesser er "suspendert" i Oppgavebehandling

Hvis alle oppgavebehandlingsprosessene ser ut til å være suspendert, er du ikke den eneste.

Så jeg antar at dette er hvordan Task Manager skal se ut nå? Alt er "suspendert" ved første øyekast, til og med ting som ikke kan være, som Win32-apper, og det overlates til brukeren å intuitere at hvis ordet "Suspendert" innledes med "0", så er det IKKE suspendert, mens hvis det er 1, 2 eller 3 foran, er det, og at tallet betyr ... øh ... kanskje et suspensjonsnivå?

Vel, dette er de hyppigste build 17112-problemene rapportert av Insiders.

Har du installert build 17112 på datamaskinen din? Fortell oss mer om din Insider-opplevelse i kommentarene nedenfor.

RELATERTE STORIER FOR Å KONTROLLERE:

Topp 10 nye funksjoner for bedrifter i Windows 8.1
Windows 8.1-oppdateringen utgitt av Microsoft kommer med viktige funksjoner for forretnings- og bedriftsbrukere. Vi har valgt topp 9 som kan interesse...
Nokia 2520 vs iPad Air Video Advertising
Dette er ikke en kamp med spesifikasjoner, men heller Nokias tar på seg iPad Air med sin siste reklame. Dette er den samme annonseringsfilosofien som ...
Windows 8.1-nettbrett med Intel Bay Trail 64-biters sjetonger kommer i første kvartal 2014
Intel forbereder seg på 2014 med Intel Bay Trail-sjetonger som selskapet forventes å avdekke i første kvartal neste år. Men det som er interessant er ...