nyheter

Windows 10 build 19592 oppdaterer filindekseringslogikk

Windows 10 build 19592 oppdaterer filindekseringslogikk

Windows Insider-programmet har gitt ut den første forhåndsvisningsprogrammet med sin nye leder, Amanda Langowski, som er ansvarlig.

Windows 10 Insider Preview Build 19592 er nå live i Fast-ringen. Den introduserer en hel rekke forbedringer og reparasjoner for beta-testere å utforske.

Oppdateringer til Windows 10 Indexer

Build 19592 kommer med bare en generell forbedring, som er relatert til måten Windows Search Platform fungerer på. I følge byggets utgivelsesmerknader er et mål med oppdateringen å forbedre logikken bak filindeksering.

Windows Search Platform (Indexer) har blitt oppdatert med forbedret logikk for å finne bedre tider for å utføre indeksering av filene dine og unngå tung indeksering mens du bruker maskinen.

Indeksering kjører i bakgrunnen mens du bruker datamaskinen, bortsett fra når du kjører den for første gang.

Den oppdaterte indeksøren vil nå finne et optimalt tidspunkt for indeksering av filer, og sørger for at prosessen ikke bruker unødvendig høye andeler CPU-ressurser.

Også med oppdateringen vil Indexer ikke ta mye hensyn til innhold som ikke påvirker søkeopplevelsen din.

Forhåpentligvis vil disse forbedringene gjøre Windows 10-søkene dine mye raskere.

Raske ringinnsidere vil også teste flere reparasjoner som ble introdusert i 19592. Disse inkluderer:

Feilkontroll for ARM-enheter

I følge Microsoft vil noen ARM-enheter få en feilsjekk midt i en oppgradering. Slike feil, spesielt Blue Screen of Death (BSoD) -feilen, er vanlige når du prøver å oppdatere Windows 10 på en inkompatibel enhet..

Denne oppdateringen løser problemet. Microsoft har også løftet blokken på denne bygningen. Det betyr at innsidere som bruker ARM-enheter kan oppgradere uten problemer.

Korrupsjon reparasjon

Fra nå kan berørte Windows 10-maskiner kjøre korrupsjonsreparasjon (DISM) til fullføring. Prosessen vil ikke lenger stoppe på 84,9%.

Oppdater, avslå og start på nytt

Oppdatering av Windows 10 endte aldri bra for noen innsidere.

Etter en vellykket installasjon og omstart av PCene, vil de fremdeles se Oppdatering og nedleggelse og Oppdatering og omstart på Start-menyen. Problemet er ikke mer, takket være å bygge 19592.

Feilkode 0x80070003

Windows 10-oppdateringer mislyktes for noen raske ringinnsidere. De ville få feil 0x80070003 i stedet. Den siste forhåndsvisningsprogrammet har løst problemet.

Innstillingene krasjer

Denne versjonen løser et problem som kan føre til at innstillingene krasjer når du stopper oppdateringene midlertidig.

Svart vindu

Oppdateringen løser problemet med at et mørkt vindu kommer opp mens brukeren deler en app i Microsoft Teams.

Slik automatiserer du oppgaver i Windows 10
Det er sannsynligvis en app eller et nettsted du bruker / besøker hver dag på datamaskinen din. Hvis du allerede har utviklet en slik rutine, kan du t...
Slik blokkerer du UWP-apper i Windows 10
Hvis du er foreldre, som deler en datamaskin med barna dine, eller en teamleder som vil at kollegene skal fokusere på arbeidet sitt, er det sikkert no...
Deaktiver automatiske omstart etter installasjon av oppdateringer i Windows 10
Windows 10 handler om oppdateringer. Da Microsoft presenterte ideen om "Windows 10 som en tjeneste", ble det klart at brukere ikke vil kunne bruke sys...