nyheter

Windows 10 build 20H2 får ny Start-meny og flere funksjoner

Windows 10 build 20H2 får ny Start-meny og flere funksjoner

Microsoft ga ut Windows 10 20H2 Build 19042.421 til Beta Channel.

Husker du den nye Start-menyen med temabevisste fliser som fulgte med build 20161 i Dev Channel? Funksjonen (sammen med Alt + Tab-overgang mellom apper og nettsteder i Edge, programmerbar oppgavelinje og mer) har nå flyttet til neste Windows 10 beta-testfase.

Nye Windows 10 20H2 build 19042.421-funksjoner

1. Ny Windows 10 Start-meny

Den nye Windows 10 20H2 build 19042.421 introduserer nye funksjoner som temabevisste fliser i Start-menyen. Det redesignede grensesnittet skaper et perfekt hjem for Fluent Design-ikoner for Microsoft Office-applikasjoner og Edge.

2. Programmerbar oppgavelinje

Den personlige oppgavelinjen som fulgte med build 20161 er nå tilgjengelig for innsidere i Betakanalen.

3. Festede nettsteder i Edge

Interessant, denne bygningen inneholder en oppdatering for Edge som gjør det lettere å få tilgang til flere faner for dine oppgavelinjefestede nettsteder.

I skrivende stund er den festede nettstedoppdateringen også tilgjengelig for Dev Channel-innsidere, med tillatelse fra build 20175. Det kommer ikke som en overraskelse siden de tre Windows-kodetestekanalene ikke lenger handler om hva som kommer først.

I stedet skilles det i kvaliteten og stabiliteten til koden akkurat nå. Så du kan forvente at Beta Channel-testere vil ha en jevnere opplevelse enn sine Dev Channel-kolleger med noen av disse Windows 10-endringene.

4. Enhetsadministrasjon

Det er en endring i MDM-policyen (Modern Device Management) som påvirker lokale brukere og grupper. Som systemadministrator kan du nå gjøre detaljerte endringer i en lokal gruppe.

6. Overgang med flere faner i Edge med Alt + Tab

I tillegg gir build 19042.421 muligheten til å raskt overføre mellom apper og flere åpne faner i Edge ved å trykke Alt + Tab-tastene.

5. Andre oppdateringer

Andre Windows 10-funksjonsoppdateringer som for øyeblikket er live i Beta Channel, inkluderer varslingsrister, Innstillinger-side og 2-i-1 nettbrettopplevelser. Du kan lese alt om dem i vår artikkel fra 20161.

Som alltid, skriv gjerne din tilbakemelding på de siste Windows 10-oppdateringene i kommentarfeltet nedenfor.

Hvordan fjerne svindelvinduer for teknisk støtte i Windows
Hackere sover aldri, vi vet alle dette. Imidlertid ser det ut til at antallet hackingangrep har økt i det siste, med flere og flere Windows-brukere so...
Windows Defender Auto Scan fungerer ikke i jubileumsoppdateringen
Det er viktig å holde datamaskinen beskyttet mot trusler, og et godt antivirusprogram kan spare deg for mye problemer. Mange Windows-brukere er avheng...
Fix Wi-Fi fungerer ikke på Lumia 535
Lumia 535 er definitivt en av de mest populære Windows Phone-enhetene på markedet, hovedsakelig på grunn av sin rimelige pris, og solide spesifikasjon...