nyheter

Windows 10 Insider Build 17672 når Fast ring

Windows 10 Insider Build 17672 når Fast ring

Microsofts Dona Sarkar kunngjorde Windows Insiders at et nytt fly er ute og la til et nytt blogginnlegg for å gi dem all nødvendig informasjon om Windows 10 build 17672.

Heads up #WindowsInsiders - etter noen tekniske vanskeligheter fra @brandonleblanc er vi offisielt live med Build 17672 til Fast Ring!

Hva er nytt i Windows 10 build 17672

I blogginnlegget sørger Dona Sarkar og Brandon LeBlanc for å detaljere alle forbedringer, reparasjoner og kjente problemer som er pakket i denne versjonen.

En av de viktigste endringene gjelder Windows Defender. Windows Security Center (WSC) -tjenesten krever antivirusprodukter for å kjøre som en beskyttet prosess for å registrere seg. Produktene som ikke har implementert ennå, vil ikke vises i Windows Security UI, og Windows Defender Antivirus vil forbli aktivert med disse produktene side om side.

Endringer, forbedringer og reparasjoner

Du kan lese resten av endringene, forbedringene og reparasjonene i det offisielle blogginnlegget.

Kjente problemer

Det er ganske mange kjente problemer i build 17672, og de involverer Windows Mixed Reality first Run-opplevelse, forteller som leser ekstra tekst, Microsoft Edge henger og mer. Det er også noen kjente problemer for Sets & Office, og du kan sjekke den fullstendige detaljerte listen på Microsofts offisielle blogginnlegg.

RELATERTE STORIER FOR Å KONTROLLERE:

Fix Lumia laster ikke ned Windows 10 Mobile Anniversary Update
Jubileumsoppdateringen for Windows 10 Mobile er endelig her, etter at PC-versjonene ble utgitt. Imidlertid er ikke alle i stand til å hente oppdaterin...
Windows 7 driveroppdatering for Intel HD Graphics 4600 mislykkes
Mange Windows 7-brukere klager over mislykkede driveroppdateringer for Intel HD Graphics 4600. Når de godtar å installere oppdateringen som er oppført...
Windows Defenders begrensede periodiske skanning slås ikke av
I Windows 10 deaktiveres Windows Defender automatisk når et tredjeparts antivirusprogram er installert. Takket være en ny Windows Defender-funksjon ka...