nyheter

Windows 10 Insiders for alltid å få den nyeste Edge-versjonen

Windows 10 Insiders for alltid å få den nyeste Edge-versjonen

Microsoft ga ut en stabil versjon av nye Microsoft Edge for seks måneder siden. Det er gamle nyheter allerede, siden det nettopp har begynt å lansere Windows 10. mai 2020-oppdateringen med den nyeste Edge-nettleseren.

Mer presist blir Windows 10 KB4559309 automatisk tilgjengelig for en håndfull Windows 10 Insiders mens vi snakker.

Dette er helt klart bare den første fasen av en gradvis utrulling. Derfor er det bare en liten gruppe brukere som har privilegiet å få den nye nettleseren med en gang.

Videre vil ingen Chromium-basert Edge-versjon noen gang automatisk bli tilgjengelig for de som kjører Windows 10 Education eller Enterprise. I et slikt tilfelle er din eneste sjanse å laste ned nettleseren manuelt.

Hvordan kan jeg installere frittstående Edge-pakke?

  1. For det første må du høyreklikke på Start knapp. Du kan også bruke hurtigtasten Windows Key + X for å åpne Strømbrukermeny.
  2. Gå til Slå av eller logg av neste og velg den.
  3. Til slutt velger du Omstart fra popup-menyen.
  4. Windows 10 vil automatisk vise Velkommen til Microsoft Edge hilsen melding.

En omstart er obligatorisk for å installere den frittstående pakken. Etter at du har brukt trinnene ovenfor, bør Windows 10 umiddelbart starte den siste Edge-nettleseren.

Hvis du tilfeldigvis er en Insider på RP Ring med Microsofts Edge-nettleser installert på din PC, vil du ikke engang merke endringen.

Husk imidlertid at du ikke vil kunne avinstallere nettleseren hvis du installerer den via Windows Update.

Chromium-basert Edge-nettleser tilgjengelighetsdetaljer

Windows 10 versjon 1909 (oppdatering fra november 2019) er også blant de heldige, siden den nyeste Edge-nettleseren allerede er tilgjengelig via Insider-kanaler.

Når det gjelder de andre, vil den faktiske utrullingen fortsette å utvides til alle med Windows 10. mai 2020-oppdateringen i Release Preview Ring.

I mellomtiden har Microsoft også avslørt sine intensjoner om å starte lanseringen til allmennheten 28. mai.

NBC Olympics Windows 8 App streamer vinterlekene i 2014
Vinterlekene i Sotsji olympiske 2014 er i full gang, men hvis du eier et Windows-nettbrett, bør du vite at NBC nylig har lansert NBC Sports Live Extra...
Rett dato og klokkeslett er feil for Windows 8.1 Asus VivoTab Smart
Eiere av Windows 8-nettbrett har alltid hatt problemer med systemets dato og klokkeslett på enhetene sine, og vi rapporterte for lenge siden et bestem...
Alle problemene løst av samleoppdateringen for Windows [Mai 2014]
Microsoft tar seg av sikkerheten til produktene sine ved å gi ut oppdateringer til sine produkter i tide. I dag skal vi verve alle problemene som er ...