nyheter

Windows 10. mai-oppdatering bryter ICH6-, ICH9 QEMU / VIRTIO-enheter

Windows 10. mai-oppdatering bryter ICH6-, ICH9 QEMU / VIRTIO-enheter

Mange Reddit-brukere rapporterte at den nyeste Windows 10-oppdateringen forårsaker problemer for ICH6 og ICH9 QEMU / VIRTIO-enheter.

Slik beskriver en bruker dette problemet:

For de som bruker VFIO / VIRTIO og kjører dette et gjest OS. Det ser ut til at den siste versjonen av HD Audio-driveren har ødelagt lyden fullstendig. Vil rapportere tilbake etter litt feilsøking.
OPPDATERING: Etter omtrent en times feilsøking ser det ut til at ICH6- og ICH9 QEMU / VIRTIO-enheter ikke er funksjonelle. Den eneste løsningen (for meg) er å gå tilbake til emulert Realtek / Intel AC97. Heldigvis ga dette meg faktisk en ytelsesforbedring.

Som OP sier, er dette et alvorlig problem - den siste lyddriveren etter oppdateringen bryter lyden fullstendig.

Brukeren kommer med en forklaring og en slags løsning. Det ser ut til at ICH6- og ICH9 QEMU / VIRTIO-enheter ikke kan fungere skikkelig på den nye Windows 10-versjonen.

Som et resultat var den eneste måten å få lyden til å fungere igjen å gå tilbake til Realtek / Intel AC97.

Generelt sett er lyddrivere utsatt for å bli påvirket av Windows 10-oppdateringer, og denne saken er ikke annerledes.

Det er heller ikke så mange løsninger for å løse denne typen problemer, og Microsoft har ennå ikke kommet med en løsning eller en forklaring på dette spesielle problemet..

Har du opplevd problemer med driverne etter den siste oppdateringen av Windows 10?

Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.

Pin to Start mangler i jubileumsoppdateringen
Windows 10 OS lar brukerne tilpasse datamaskinene sine i henhold til deres behov. En av de mest nyttige funksjonene er Pin to Start-alternativet som l...
Kan ikke aktivere Windows 10 etter jubileumsoppdateringen
Hvis du kjører en ekte, fullt aktivert versjon av Windows 10, er det ikke nødvendig å aktivere noe når du installerer jubileumsoppdateringen. På grunn...
Excel-filer åpnes ikke i jubileumsoppdateringen
Jubileumsoppdateringen kan generere mange feil, fra det øyeblikket brukere laster ned den. Hvis Windows 10-versjonen 1607 kjører som den skal, kan du ...