nyheter

Windows 10 utrulling - hvordan og når du får en kopi

Windows 10 utrulling - hvordan og når du får en kopi

Når den endelige utgivelsen av Windows 10 nærmer seg, snakker folk om det mer og mer. Og alle er glade for Microsofts beslutning om å gi Windows 10 gratis til kvalifiserte brukere av Windows 7 og Windows 8, men folk er ikke helt sikre på hvordan alt dette om gratis Windows 10 fungerer. Så i denne artikkelen skal vi gjøre ting litt tydeligere for deg.

Windows 10 vil være tilgjengelig fra 29. juli, og Microsoft begynner å rulle ut den gratis oppdateringen til alle brukere som har reservert en kopi av Windows 10 gjennom Get Windows 10-appen. Men før du får Windows 10 gratis, vil Microsoft teste maskinen din for å avgjøre om den kan kjøre operativsystemet jevnt. Hvis maskinen din ikke er klar for Windows 10, på grunn av et inkompatibilitetsproblem, som kan være forårsaket av en inkompatibel app eller driver, vil du ikke kunne motta Windows 10 før problemet er løst, og du vil ha for å kontakte leverandøren din for ytterligere hjelp.

Men Microsofts arbeidstaker, Terry Mayerson, sa at i noen tilfeller, selv om det er et mindre kompatibilitetsproblem, vil du fortsatt kunne motta en gratis oppgradering. Microsoft ønsker å hjelpe deg med å unngå å kjøpe inkompatibel PC, da den opprettet et nytt klistremerkeprogram for OEM-er som forteller brukerne at datamaskinen de vil kjøpe er kompatibel med Windows 10.

Windows 10 for vanlige brukere kommer 29. juli, men for bedriftskunder blir den tilgjengelig fra 1. august, samt Windows 10 Enterprise og Windows 10 Education-utgaver. Så som vi ser, vil Windows 10 ikke være tilgjengelig for alle 29. juli, og bare brukere av Windows 10 Home-utgaven vil kunne bruke det nye operativsystemet fra første dag.

Men hvis du ikke er kvalifisert for gratis oppgradering til Windows 10, kan du alltid kjøpe den, så sjekk de internasjonale prisene for Windows 10 her.

Les også: Microsoft presenterer Windows 10 Hero Desktop Wallpaper

Oppgradering av Windows 8 Pro-rabatt fra Windows XP og få 15% avslag [Forretningsbrukere]
Akkurat som det gjør så mange ganger, tilbyr Microsoft rabatter, spesielt i de øyeblikkene du må hoppe fra et mye eldre operativsystem. I vårt tilfell...
Microsoft avslører 'ID @ Xbox' Xbox One Indie Self-Publishing Program
Microsoft ønsker å gjøre alt som trengs for å fremme bedre den kommende Xbox One. For det har Redmond-selskapet kunngjort at det vil tillate uavhengig...
Slik oppdaterer du fra Windows 8.1 Preview til Windows 8.1
Oppdatering fra Forhåndsvisning av versjon av Windows 8.1 til den endelige og offisielle Windows 8.1 er annerledes enn når du oppdaterer fra Windows 8...