nettlesere

Windows 10-søk etter Chrome gir Microsoft Edge-kampanje

Windows 10-søk etter Chrome gir Microsoft Edge-kampanje

Det var en tid da en nettleser fra Microsoft, Internet Explorer, dominerte bruken. IE krevde ingen aggressiv pressing fordi den møtte ingen seriøs konkurranse da. Vel, ting endret seg, og det er ikke tilfelle med den nye Microsoft Edge.

En annen nettleser, Chrome, er den mest populære nå. Så, Microsoft bruker alle slags triks for å gjøre Edge oppmerksom på Windows 10-brukere som leter etter rivaliserende nettlesere.

Microsoft Edge Windows-søkekampanje

I følge Bleeping Computer støter Windows 10-brukere på Microsoft Edge-annonser når de prøver å søke etter en konkurrerende nettleser. Så når du starter Chrome eller en annen nettleser ved å søke først i Windows 10, vil du sannsynligvis få en annonse som anbefaler Edge.

Dette er verken første eller siste gang den Redmond-baserte teknologiske giganten skyver annonser for sin nye Chromium-baserte nettleser til Chrome- eller Firefox-brukere..

For eksempel har noen OneDrive-brukere fått en lignende kampanje når de får tilgang til kontoene sine via en konkurrerende nettleser. Imidlertid kan du i det minste bli kvitt bannerannonsen i OneDrive ved å klikke på lukkeknappen.

Imidlertid er det ingen måte å fjerne eller lukke Windows 10 Search Edge-annonser som Bleeping Computer rapporterte nylig. Brukere har tidligere klaget over potensielt påtrengende kampanjer som Microsoft liker å presse over sine plattformer fra tid til annen.

Den siste Edge-kampanjen vil sannsynligvis tiltrekke seg de samme negative følelsene, spesielt hvis det er umulig for brukere å deaktivere eller lukke annonsene. Ikke desto mindre er den nye Microsoft Edge mye bedre, sammenlignet med eldre Edge som Windows 10 ikke støtter.

Microsoft er imidlertid ikke det eneste teknologiselskapet som markedsfører nettleseren sin gjennom annonser i appen. Faktisk leverer Google en lignende kampanje for Chrome til Edge-brukere med Gmail-kontoer.

Som alltid er du velkommen til å dele tankene dine eller stille spørsmål via kommentarfeltet nedenfor.

Oppgradering av Windows 8 Pro-rabatt fra Windows XP og få 15% avslag [Forretningsbrukere]
Akkurat som det gjør så mange ganger, tilbyr Microsoft rabatter, spesielt i de øyeblikkene du må hoppe fra et mye eldre operativsystem. I vårt tilfell...
Microsoft avslører 'ID @ Xbox' Xbox One Indie Self-Publishing Program
Microsoft ønsker å gjøre alt som trengs for å fremme bedre den kommende Xbox One. For det har Redmond-selskapet kunngjort at det vil tillate uavhengig...
Slik oppdaterer du fra Windows 8.1 Preview til Windows 8.1
Oppdatering fra Forhåndsvisning av versjon av Windows 8.1 til den endelige og offisielle Windows 8.1 er annerledes enn når du oppdaterer fra Windows 8...