nyheter

Windows 10 Store inkluderer ikke Kindle-appen lenger

Windows 10 Store inkluderer ikke Kindle-appen lenger

Tilsynelatende tok Amazon avgjørelsen om at Microsoft ikke gjør nok for å utvide sin Windows 10-fanbase og ikke vil støtte både en Windows Store-app og en win32-en - så den avsluttet den med færre brukere..

Nå fokuserer den bare på Kindle-appen dedikert til PC. Selskapet bemerket også at det har blitt oppdatert dette regelmessig ved stadig å legge til nye funksjoner som bedre søkeytelse, støtte for lærebøker og utheving i flere farger.

I uttalelsen la den til at hvis du er Windows-brukere på en eller flere maskiner, bør du oppgradere til Kindle for PC-appen for å nyte de nyeste funksjonene som er tilgjengelige på e-bokleseren og for å få den beste leseopplevelsen. Videre oppgraderer de kontinuerlig appen, slik at du kan forvente ytterligere tillegg i fremtiden.

Amazon kunngjorde at for å gi en forenklet opplevelse for Windows-brukerne, vil den ta ut Kindle for Windows 8-appen, slik at du ikke finner den i Windows Store etter 27. oktober. I tilfelle du allerede har appen på PC og fremdeles vil bruke den, kan du fortsette å laste ned og lese bøker akkurat som du vanligvis gjør. Hvis du avinstallerer det, vil du imidlertid ikke kunne installere det igjen fra Windows Store.

Du kan fortsatt laste ned Modern-appen fra butikken og også Kindle for PC-appen til slutten av måneden hvis du tror du savner en flott mulighet her.

RELATERTE STORIER FOR Å KONTROLLERE:

Windows 7 driveroppdatering for Intel HD Graphics 4600 mislykkes
Mange Windows 7-brukere klager over mislykkede driveroppdateringer for Intel HD Graphics 4600. Når de godtar å installere oppdateringen som er oppført...
Windows Defenders begrensede periodiske skanning slås ikke av
I Windows 10 deaktiveres Windows Defender automatisk når et tredjeparts antivirusprogram er installert. Takket være en ny Windows Defender-funksjon ka...
Slik automatiserer du oppgaver i Windows 10
Det er sannsynligvis en app eller et nettsted du bruker / besøker hver dag på datamaskinen din. Hvis du allerede har utviklet en slik rutine, kan du t...