Windows 7

Windows 7-apper skal fungere bra etter oppgradering av Windows 10

Windows 7-apper skal fungere bra etter oppgradering av Windows 10

Microsoft slutter å støtte Windows 7 om bare noen få dager. Da vil programvaregiganten slutte å frigjøre oppdateringer for Win 7. Som sådan vil mange brukere i det minste vurdere å oppgradere til Windows 10; men noen lurer kanskje på om alle deres nåværende apper vil være kompatible med den nyeste plattformen.

Imidlertid har Microsofts Mr. Anderson nå forsikret brukerne om at omtrent 99 prosent av Windows 7-appene vil kjøre greit i Windows 10.

Microsoft kunngjorde i september 2018 at det vil være en ny Desktop App Assure-tjeneste for brukere for å løse potensielle appkompatibilitetsproblemer etter oppgradering til Windows 10.

Microsoft 365 visepresident, Mr. Anderson, har nå bekreftet at tjenesten er tilgjengelig globalt på en nettside med tittelen: “2019 er året for å skifte til et moderne skrivebord.”Der uttalte Mr. Anderson også:

Så langt har kunder kommet til oss for å evaluere 7000 søknader med tanke på potensielle kompatibilitetsproblemer, av 41.000 søknader innen eiendommene. Når Desktop App Assure-teamet gravde seg inn i det, fant de imidlertid at bare 49 apper krevde hjelp ... En annen måte å se på dette er at bare 0,1 prosent av alle appene som kunder som har jobbet med Desktop App Assure-teamet for å evaluere har hadde et kompatibilitetsproblem.

Så Microsoft har bekreftet at de aller fleste apper for Windows 7 vil være kompatible med Windows 10. Imidlertid har selskapet fortsatt etablert Desktop App Assure-teamet for å fikse problemer med appkompatibilitet som kan dukke opp etter en Windows 10- eller Office 365-oppdatering..

Brukere kan arkivere en billett via FastTrack for å få innspill fra en Microsoft engine10er. Desktop App Assure er en fritt tilgjengelig tjeneste for brukere med et Microsoft 365 Enterprise-abonnement.

Mainstream Microsoft-støtte for Windows 7 vil offisielt opphøre 14. januar 2020. Likevel fremhever data fra Netmarketshare at Win 7 fortsatt har en markedsandel på 30 prosent. Imidlertid kan Mr. Anderson bekreftelse på at nesten alle Win 7-apper er kompatible med Windows 10, overbevise flere brukere om å bytte til Windows 10..


KONTROLLER DETTE: Bytte fra Windows 7 til Windows 10 [ULTIMATE GUIDE]


Når vi snakker om denne migreringen, er vi ganske sikre på at Windows 7 er den neste Windows XP. Til tross for Microsofts kontinuerlige innsats for å overbevise brukere om å oppgradere, tør vi si at Windows 7s markedsandel ikke vil falle under 20% i 2020. Det er tre hovedelementer som støtter denne hypotesen:

Planlegger du å hoppe på Windows 10-båten? Gi oss beskjed i kommentarene nedenfor.

RASKT TIPS: Hvis du planlegger å oppgradere til Windows 10, må du sjekke ut den brede samlingen av guider for hvordan du kan gjøre overgangen så smidig som mulig.

RELATERTE ARTIKLER FOR Å KONTROLLERE 

Redaktørens merknad: Dette innlegget ble opprinnelig publisert i januar 2019 og har siden blitt oppdatert for friskhet og nøyaktighet.

MSI lanserer Windows 8.1 Alt-i-ett-PC-er med skjermer for å redusere belastningen på øynene
MSI har introdusert to nye Windows 8.1 alt-i-ett-datamaskiner (AIO) som kommer med selskapets Flicker-Free og Blue Light Control-teknologier for å bes...
Ironien nesten utryddet, Windows XP SP2 er dyrere enn Windows 8.1
Du vil tro at OS seks år før vi endelig kan begynne å grave graven for Windows XP, ville være skittent billig. Vel, hva med dette - på Amazon er SP dy...
Microsoft forklarer utviklere hvordan de administrerer Windows 8- og Windows 8.1-apper
Hvis du har opprettet Windows 8- og Windows 8.1-apper, vil neste trinn være å vite hvordan du administrerer dem. Følg disse rådene som Microsoft har d...