Windows 7

Windows 7 minibankoppgradering vil ende opp med å koste bankene en formue

Windows 7 minibankoppgradering vil ende opp med å koste bankene en formue

Microsoft startet året 2020 med å slutte å støtte et av deres mest brukte operativsystem: Windows 7.

Denne endringen har mange forgreninger, siden nå daglige brukere, selskaper og en rekke maskiner nå er tvunget til å oppgradere til Windows 10.

ATM-eiere har for eksempel blitt advart om at de bør oppgradere maskinene sine til Windows 10, ellers risikerer de sikkerheten til alle kortene og banktransaksjonene. Kriminell aktivitet er ikke nede.

Hackere oppdaterer stadig taktikken sin, og velger å beholde minibanker med et utdatert operativsystem, for eksempel Windows 7 (eller til og med Windows XP), vil gjøre dem til sittende ender.

Kostnadene ved å opprettholde en minibank på Windows 7

Selvfølgelig er det alltid muligheten for å få den mye dyrere Windows 7 Extended Support hvis de vil fortsette å være trygge.

Dessverre er migrering lettere sagt enn gjort siden migreringsprosessen ikke er så enkel. Ikke bare tar det tid å fullføre, men det er også en veldig kostbar innsats.

Men hvis minibankeeiere skal velge mellom to utgifter, bør de i det minste gå med den mindre. Direkte kilder sier at:

[…] Selv om Microsoft har kunngjort at utvidet støtte vil være tilgjengelig for Windows 7, ryktes kostnadene å være minst $ 800 per minibank, per år.

Dessverre vil oppgradering til Windows 10 heller ikke være billig. I tillegg til lisenskostnadene, vil produsenter også måtte gjøre maskinvareoppgraderinger av maskinene sine.

Når det gjelder oppgraderinger, har banker og kredittforeninger bare tre alternativer:

Hvilken metode mener du banker og kredittforeninger bør ta? Legg igjen meningene dine i kommentarseksjonen nedenfor.

Kjøp Windows 8.1 til en billigere pris Beste tilbud og rabatter
Hvis du ønsker å spare noen kroner med Windows 8.1-kjøpet, kan du lese nedenfor for å finne ut noen billige måter å gjøre det på Windows 8.1 er ute i...
MSI lanserer Windows 8.1 Alt-i-ett-PC-er med skjermer for å redusere belastningen på øynene
MSI har introdusert to nye Windows 8.1 alt-i-ett-datamaskiner (AIO) som kommer med selskapets Flicker-Free og Blue Light Control-teknologier for å bes...
Ironien nesten utryddet, Windows XP SP2 er dyrere enn Windows 8.1
Du vil tro at OS seks år før vi endelig kan begynne å grave graven for Windows XP, ville være skittent billig. Vel, hva med dette - på Amazon er SP dy...