vinduer

Windows 8.1, 10 Xbox News App får ytelsesforbedringsoppdatering

Windows 8.1, 10 Xbox News App får ytelsesforbedringsoppdatering

Xbox News-appen er forhåndsinstallert på alle solgte Windows 8 og Windows 8.1-enheter, og den er en del av de innebygde appene. Microsoft har oppdatert Windows 8.1-appen med det som ser ut til å være en ytelsesoppgradering.

Bruk Bing News-appen i Windows 8.1 for å følge favoritthistoriene dine


Microsoft fortsetter å oppdatere den innebygde Windows 8.1, etter at den nylig har gitt en seriøs overhaling, spesielt til Xbox Music og Xbox Video-appene, men også oppdatering av Windows Reading List og andre. Nå er det på tide for Bing News å motta en oppdatering i Windows Store. Per nå har Microsoft ikke gjort tilgjengelig utgivelsesmerknadetaljer, men vi tyr til Windows Store anmeldelser for det.

I henhold til hva brukerne sier, er appen nå raskere og tar ikke så mye å laste inn som for noen. Egentlig husker jeg at Bing News-appen følte meg litt treg for meg etter å ha gjort oppdateringen til Windows 8.1. Og nå kan jeg bekrefte meg selv at appen nå er raskere, noe som betyr at ytelsesforbedringer har blitt satt på plass av Microsoft.

Den vakre, fotorike Bing News-appen gjør det enkelt for deg å holde deg oppdatert med hva som skjer i verden. Nyheter-appen er designet for Windows og gir deg kontrollen. Sveip gjennom for en rask lesing av overskriftene. Gå dypt i dybden med personlig dekning av emnene du brenner for. Eller søk på dagens historier fra ditt valg av pålitelige kilder fra hele verden.

Les også: Windows 8 CNN-appen leveres med de nyeste historiene og ingen annonser

Mest sannsynlig har også noen få feil blitt løst i denne mindre oppdateringen. Hvis du leter etter en pålitelig nyhetsapp for Windows 8 eller Windows 8.1-enheten din, kan du også se på toppen vår med de beste som finnes i Windows Store. Som jeg har nevnt tidligere, kommer News-appen med Windows 8.1, og du vil motta oppdateringer automatisk hvis du har valgt. Ikke desto mindre følger du lenken nedenfor for å finne den oppdaterte Bing News-appen i Windows Store.

Last ned Bing News-appen for Windows 8

Advarsel Falske Adobe Flash Update installerer skadelig programvare på Windows-datamaskinen din
Hvis du mottar en uventet melding som ber deg om å oppdatere Adobe Flash Player, kan du tenke deg om to ganger før du trykker på oppdateringsknappen. ...
Hvordan fjerne svindelvinduer for teknisk støtte i Windows
Hackere sover aldri, vi vet alle dette. Imidlertid ser det ut til at antallet hackingangrep har økt i det siste, med flere og flere Windows-brukere so...
Windows Defender Auto Scan fungerer ikke i jubileumsoppdateringen
Det er viktig å holde datamaskinen beskyttet mot trusler, og et godt antivirusprogram kan spare deg for mye problemer. Mange Windows-brukere er avheng...