nyheter

Windows 8.1 Spring Update for å fokusere på ikke-berøringsenheter [MWC 2014]

Windows 8.1 Spring Update for å fokusere på ikke-berøringsenheter [MWC 2014]

Vi er på Mobile World Congress i Barcelona, ​​og her har vi allerede den første viktige historien - Microsoft har nettopp kunngjort våroppdateringen for Windows 8.1 gjennom Joe Belfiore, plattformsjef hos Microsoft. Les nedenfor for mer informasjon.

Microsoft har gitt ut den offisielle Windows 8.1-versjonen for ikke lenge siden, og mange var allerede interessert i å avinstallere den. Den verdensomspennende andelen har fortsatt å vokse, men mange ser allerede frem til den første oppdateringen til Windows 8.1-oppdateringen. Jeg vet, det høres helt fryktelig ut, og det er grunnen til at Microsoft bestemmer seg for å kalle det "Windows 8.1 Spring Update", om enn det ennå ikke har nevnt en nøyaktig dato..

Joe Belfiore, som er leder for plattformen i Microsoft, for smarttelefoner, nettbrett og stasjonære enheter, sa at Windows 8.1-oppdateringen kommer til våren, og med den vil den komme med forbedringer for ikke-berøringsenheter. Når han snakket med en smal sirkel av pressedeltakere, beskrev Belfiore at Windows 8.1 våroppdatering vil komme med mange forbedringer av maskinvare og programvare for ikke-berøringsenhet, men sa det

Ingenting av arbeidet vi gjør har en negativ effekt på berøringsopplevelsen i det hele tatt. Vi elsker berøring.

Den mye hypede om "start" -knappen vil angivelig gjøre et comeback for å få det til å se ut som det var før Windows 8-lanseringen. Mange andre mus- og tastaturvennlige funksjoner vil også bli distribuert. Det er nå solgt mer enn 200 millioner Windows 8-lisenser, men vi vet ennå ikke hvor mange av disse som kjører Windows 8.1.

Noen av disse berøringsprisene var egentlig ikke innstilt så godt som vi kunne gjøre for de mus- og tastaturbrukere. Vi fant ut at folk ikke var klar over hvor de skulle se i brukergrensesnittet. Det er de tingene vi virkelig har begynt å forbedre for denne oppdateringen kommer til våren.

Den neste oppdateringen for Windows 8.1 vil også gi forbedret kompatibilitet for utdanning og virksomhet, da Microsoft sannsynlig føler at de mister spillet til Apples enheter, som iPads og til og med Googles Chromebooks. Windows 8.1 våroppdatering vil endre kravene som trengs for å kjøre Windows 8.1, da disse vil begynne med 1 GB RAM og 16 GB lagring inne. Dette vil uten tvil øke antall Windows 8-enheter.

Windows Phone-plattformen vil også utvide til et nytt utvalg av enheter, og den vil også støtte Qualcomm Snapdragon 200, 400 og 400 LTE-enheter. I tillegg til dette vil viktige programvarefunksjoner legges til, som feksibilitet i hvordan taster implementeres, valgfri kameraknapp, introduksjon av andre funksjonstaster, støtte for dobbelt SIM i nye enheter og mange andre.

  • MSI lanserer Windows 8.1 Alt-i-ett-PC-er med skjermer for å redusere belastningen på øynene
    MSI har introdusert to nye Windows 8.1 alt-i-ett-datamaskiner (AIO) som kommer med selskapets Flicker-Free og Blue Light Control-teknologier for å bes...
    Ironien nesten utryddet, Windows XP SP2 er dyrere enn Windows 8.1
    Du vil tro at OS seks år før vi endelig kan begynne å grave graven for Windows XP, ville være skittent billig. Vel, hva med dette - på Amazon er SP dy...
    Microsoft forklarer utviklere hvordan de administrerer Windows 8- og Windows 8.1-apper
    Hvis du har opprettet Windows 8- og Windows 8.1-apper, vil neste trinn være å vite hvordan du administrerer dem. Følg disse rådene som Microsoft har d...