nyheter

Windows Defender KB2267602-oppdatering utgitt før Windows 10 v1607

Windows Defender KB2267602-oppdatering utgitt før Windows 10 v1607

I dag er det 2. august, og vi venter alle på jubileumsoppdateringen. Men i stedet for den andre store oppdateringen for Windows 10, skyver Microsoft bare andre, mindre oppdateringer for systemet og dets funksjoner. Etter den kumulative oppdateringen KB3176929 for forhåndsvisning av Windows 10, ble det også gitt ut en ny oppdatering for Windows Defender.

Oppdateringen heter KB2267602, og er bare en definisjonsoppdatering for Windows Defender. Siden Microsoft slipper slike oppdateringer ganske ofte, ville det ikke være en stor overraskelse, hvis det ikke ble presset på dagen for jubileumsoppdateringen.

Windows 10-brukere over hele verden er overrasket over at Microsoft ga ut noen oppdateringer i dag, men ingen av disse oppdateringene er jubileumsoppdateringen. Det er fremdeles ikke klart hva Redmond ønsker å oppnå med dette, men vi vet sannsynligvis mer når jubileumsoppdateringen blir utgitt.

ಠ_ಠ pic.twitter.com/1MHmARAZDv

- Brad Sams (@bdsams) 2. august 2016

Vi må også minne deg på at du ikke vil kunne installere denne oppdateringen hvis du har et annet antivirusprogram installert på datamaskinen din. Så hvis du får en feil mens du laster ned KB2267602, må du huske at den sannsynligvis er forårsaket av et annet antivirusprogram..

Så snart Microsoft endelig lanserer jubileumsoppdateringen, eller kanskje en annen mindre oppdatering (den tredje for i dag), skal vi selvfølgelig sørge for å fortelle deg om det, så følg med.

Alle problemene løst av samleoppdateringen for Windows [Mai 2014]
Microsoft tar seg av sikkerheten til produktene sine ved å gi ut oppdateringer til sine produkter i tide. I dag skal vi verve alle problemene som er ...
KB2969339 Patch utgitt for å fikse noen Windows 8.1-oppdateringsfeil
For en stund siden fortalte vi deg om forskjellige feil Windows 8.1-brukere mottok da de prøvde å installere den nyeste Windows 8.1-oppdateringen. Og ...
Slik løser du problemet med Surface Pro 3-batteridrenering uten å betale $ 500 for et nytt batteri
Batteridriftproblemet på Surface Pro 3 er en uendelig saga, akkurat som tilfeldige omstart på Lumia 950 og Lumia 950 XL. Egentlig har alle Surface-enh...