Windows 7

Windows Loader partisjonstabell som ikke støttes Her er hvorfor denne feilen oppstår

Windows Loader partisjonstabell som ikke støttes Her er hvorfor denne feilen oppstår

Hvis du har håndtert Windows Loader, kan vi trygt anta at de tekniske gutta dine pirater Windows 7. Det er ikke noe annet behov for bruk av dette verktøyet, bortsett fra aktivering av Windows 7. Vi støtter ikke piratkopiering av Windows. I tillegg til tyveri av immateriell eiendom, kan det føre til mange problemer, frata deg verdifulle oppdateringer osv. Vi forklarte alt nedenfor.

Hva er avtalen med feilen ikke-støttet partisjonstabell?

Noen av dere har kanskje prøvd å piratkopiere Windows 7. Det er neppe uvanlig, da mange brukere brukte noen av tredjepartsverktøyene for å unngå Windows-aktivering eller bruke lisensnøkler. Microsoft tillot til og med villig en gratis oppgradering til Windows 10 for brukere som aldri brukte en krone på Windows 7.

Det er alltid en mulig malware-tilstedeværelse i alle de forhåndsaktiverte Windows 7-variasjonene som sirkulerer online. Legg til mulig systemkorrupsjon etter oppdateringsinstallasjon, og du vil tenke deg om to ganger før du går for det.

Med det i tankene, vil de fleste programvarespirater installere en standardversjon, hoppe over aktiveringen og bruke enten Windows Loader eller RemoveWAT-verktøy for å aktivere Windows 7.

Windows Loader er et vanlig verktøy som er en del av MSToolkit-programvaren spesielt laget for å aktivere Microsoft-produkter, som Windows eller Microsoft Office. Den bruker i utgangspunktet en rekke BIOS-emulerende handlinger for å 'lure' Windows til å aktivere.

Noen brukere som prøvde å kjøre den ble imidlertid møtt med “Ikke støttet partisjonstabell”Feil. Dette betyr at WAT (Windows Activation Technology) oppdaget det og forhindret at det ble kjørt. Vi gir deg ingen lenker, men hvis du vet at RemoveWAT-verktøyet eksisterer, bør ditt neste trinn være klart.

Husk at disse verktøyene vanligvis er fulle av adware og kommer mildt sagt fra mistenkelige kilder. Med dette verktøyet, bør du kunne aktivere Windows 7. Igjen, det er en god sjanse for at noe vil gå galt, så handle på egen hånd.

Den sikreste tilnærmingen er å bruke en ekte Windows OS-versjon.

Med det sagt kan vi konkludere med denne artikkelen. Hvis du har flere spørsmål, kan du gjerne fortelle oss det i kommentarfeltet nedenfor.

RELATERTE STORIER DU BØR KJEMPE:

Oppgradering av Windows 8 Pro-rabatt fra Windows XP og få 15% avslag [Forretningsbrukere]
Akkurat som det gjør så mange ganger, tilbyr Microsoft rabatter, spesielt i de øyeblikkene du må hoppe fra et mye eldre operativsystem. I vårt tilfell...
Microsoft avslører 'ID @ Xbox' Xbox One Indie Self-Publishing Program
Microsoft ønsker å gjøre alt som trengs for å fremme bedre den kommende Xbox One. For det har Redmond-selskapet kunngjort at det vil tillate uavhengig...
Slik oppdaterer du fra Windows 8.1 Preview til Windows 8.1
Oppdatering fra Forhåndsvisning av versjon av Windows 8.1 til den endelige og offisielle Windows 8.1 er annerledes enn når du oppdaterer fra Windows 8...