nyheter

Du kan nå sette opp til 18 timer med aktive timer i Windows 10

Du kan nå sette opp til 18 timer med aktive timer i Windows 10

Den siste Windows 10 Preview build 14942 introduserte noen forbedringer for systemet og dets funksjoner. En av disse forbedringene er muligheten til å endre aktive timer i Windows 10, som nå er tilgjengelig for alle Insiders på Fast-ringen.

Fra og med Windows 10 Preview build 14942, kan Insiders sette aktive timer opptil 18 timer fra valgt tid. Hvis du ikke visste det, inntil nå, var grensen (og er fortsatt for de vanlige brukerne) 12 timer fra den valgte tiden. Den samme 18-timersgrensen gjelder også for brukere av Windows 10 Mobile Insider Preview som kjører minst 14942.

Dialogvinduet for aktive timer endres også, da det nå viser tekst som sier "Du kan stille aktive timer opptil 18 timer fra starttiden".

“Vi har hørt tilbakemeldingen som du liker kontrollen Active Hours gir når PCen starter på nytt for oppdateringer, men føler at standard 12-timers rekkevidde på PC er for begrenset. Vi ønsker å imøtekomme ulike bedriftsmiljøer og tidsplaner, inkludert de der ansatte har dobbeltvakter, så vi har endret dette området for PCer på Pro-, Enterprise- eller Education-utgaver fra Build 14942 til 18 timer.

Brukere synes generelt at hele Windows Update-prosessen er ganske irriterende, fordi det ofte forstyrrer arbeidet deres når de installerer nye oppdateringer. Microsoft gjorde ting litt bedre ved å introdusere Active hours-funksjonen, men originale 12 timer så ikke ut til å være nok for noen brukere. Så vi håper brukere vil være mer fornøyde med den nye grensen.

Som vi sa, er 18-timersgrensen foreløpig bare tilgjengelig for Insiders on the Fast ring of Windows 10 Preview. Microsoft har ikke sagt når det vil være tilgjengelig for allmennheten, men vi antar at den neste store oppdateringen for Windows 10 vil inneholde denne funksjonen.

Hva synes du om den nye grensen? Er 18 timer nok? Fortell oss i kommentarene.

Løs bildefrekvensfall i Xbox One-bakoverkompatibilitetsspill
Xbox One-programmet for bakoverkompatibilitet lar spillere spille favoritt-Xbox 360-spillene sine på Xbox One gratis. Listen over kompatible spill inn...
Fix Lumia laster ikke ned Windows 10 Mobile Anniversary Update
Jubileumsoppdateringen for Windows 10 Mobile er endelig her, etter at PC-versjonene ble utgitt. Imidlertid er ikke alle i stand til å hente oppdaterin...
Windows 7 driveroppdatering for Intel HD Graphics 4600 mislykkes
Mange Windows 7-brukere klager over mislykkede driveroppdateringer for Intel HD Graphics 4600. Når de godtar å installere oppdateringen som er oppført...