programvare

5 beste verktøy for skyovervåking og ytelse [Sammenligning]

5 beste verktøy for skyovervåking og ytelse [Sammenligning]

I dag kjører mange applikasjoner i skyen, og hvis du er serveradministrator, må du holde øye med skyytelsen.

Det er flere måter å gjøre det på, men den beste er å bruke skyovervåkingsverktøy. Når vi snakker om det, i denne artikkelen, skal vi vise deg noen av de beste verktøyene for denne oppgaven.

Hva er det beste skyovervåkingsverktøyet?

1

Paessler PRTG Network Monitor

PRTG tilbyr skyovervåking takket være den innebygde Cloud HTTP-sensoren som viser serverens responstid og responskode. I tillegg til Cloud HTTP-sensoren er det også en Cloud Ping-sensor tilgjengelig.

Programvaren støtter også Amazon CloudWatch, Mail Server, VMware, Microsoft OneDrive, Dropbox, Google Drive og Google Analytics-overvåking.

PRTG Network Monitor tilbyr også en båndbreddemonitor som lar deg se nettverksstatistikken din i sanntid. Når det gjelder tilgjengelige sensorer, er det 11 forskjellige sensorer tilgjengelig for båndbreddeovervåking.

Det er også programytelsesovervåking, slik at du enkelt kan overvåke alle viktige applikasjonsdata. På toppen av det hele er det også en omfattende serverovervåkingsfunksjon tilgjengelig.

Paessler PRTG Network Monitor tilbyr flotte funksjoner, og vi listet bare noen få av dem. Hvis du vil ha et avansert verktøy for skyovervåking, er dette det perfekte valget for deg.

Paessler PRTG Network Monitor-funksjoner:

Paessler PRTG Network Monitor

Paessler PRTG Network Monitor er et avansert overvåkingsverktøy optimalisert for server- og skyovervåking. Gratis prøveperiode Besøk nettsiden

2

ManageEngine Applications Manager

Hvis du leter etter programvare for skyovervåking, kan det være lurt å vurdere Manage Engine Applications Manager.

Programvaren lar deg overvåke private, offentlige og hybrid skyer, men du kan også overvåke applikasjoner som er vert for skyen.

Når det gjelder kompatibilitet, støttes Amazon AWS, Windows Azure og OpenStack. Manage Engine Applications Manager fungerer også med Docker, Kubernetes og Openshift.

Det er verdt å nevne at du kan overvåke serveren din med dette verktøyet, slik at du hele tiden kan holde øye med serverens ytelse.

Manage Engine Applications Manager er et utrolig allsidig skyovervåkingsverktøy, så husk å vurdere det.

Administrer funksjoner for Engine Applications Manager:

=> Last ned Manage Engine Applications Manager

3

Solarwinds Network Performance Monitor

En annen flott programvare for skyovervåking er Solarwinds Network Performance Monitor. Programvaren tilbyr skyovervåking takket være den tilgjengelige Cisco ACI-overvåkingsfunksjonen.

Apropos overvåking, programvaren tilbyr omfattende overvåkingsfunksjon, slik at du enkelt kan oppdage og løse nettverksproblemer uten for mye problemer.

Det er også en avansert pathing-funksjon som lar deg visualisere alle nettverksstiene. Ved å gjøre det kan du enkelt få bedre innsikt i nettverket ditt.

Varselfunksjonen er også tilgjengelig, slik at du kan få et varsel så snart en bestemt type problem oppstår. Selvfølgelig kan du enkelt filtrere varsler og bare motta de viktigste varslene.

Solarwinds Network Performance Monitor tilbyr flotte funksjoner, og hvis du trenger en programvare for skyovervåking, kan dette være det perfekte verktøyet for deg.

Solarwinds Network Performance Monitor-funksjoner:

=> Last ned Solarwinds Network Performance Monitor

4

Datadog

Hvis du leter etter en kraftig programvare for skyovervåking, er Datadog det du trenger. Programvaren lar deg overvåke skytjenestene, serverløse funksjoner, databaser, containere og mye mer.

Det er verdt å nevne at Datadog har over 400+ leverandørstøttede integrasjoner, så du bør kunne bruke den med nesten alle skytjenester.

Med Watchdog-funksjonen kan du enkelt oppdage problemer, og du kan se alle sky- og lokale servere på et øyeblikk. Selvfølgelig kan du overvåke containerne og visualisere dataene i sanntid.

Programvaren samler automatisk logger fra dine tjenester, applikasjoner og plattformer, og lar deg enkelt se detaljerte rapporter med bare et par klikk.

Datadog er et kraftig skyovervåkingsverktøy, og vi dekket bare knapt funksjonene. Hvis du leter etter et kraftig og profesjonelt verktøy, kan Datadog være det du trenger.

Datadog funksjoner:

=> Last ned Datadog

5

Netdata

Netdata er programvare med åpen kildekode og gratis skyovervåking, og den kan kjøres på AWS, Azure, GCP, Docker, Kubernetes, forskjellige Linux-versjoner, FreeNas, macOS, PFSense og Synology.

Verktøyet er utrolig enkelt å installere, og du kan gjøre det med en enkelt kommando. Installasjonsprosessen tar bare noen få minutter, og det krever ingen konfigurasjon.

Programvaren kan gi deg sanntidsberegninger, og takket være dusinvis av integrasjoner bør den fungere med alle de nyeste tjenestene.

Det er verdt å nevne at det er en kraftig beregningssamler som fungerer med hundrevis av samlere. Takket være denne funksjonen kan du enkelt visualisere og overvåke helse og ytelse.

Netdata er en flott skyovervåkingsprogramvare, det krever ingen konfigurasjon, det er enkelt å installere, og det er helt gratis, så det er ingen grunn til ikke å prøve det.

Netdata funksjoner:

=> Last ned Netdata

Overvåking av skyen trenger ikke være vanskelig, og faktisk er det relativt enkelt så lenge du bruker spesialverktøy, for eksempel PRTG Network Monitor for å gjøre det.

Løs bildefrekvensfall i Xbox One-bakoverkompatibilitetsspill
Xbox One-programmet for bakoverkompatibilitet lar spillere spille favoritt-Xbox 360-spillene sine på Xbox One gratis. Listen over kompatible spill inn...
Fix Lumia laster ikke ned Windows 10 Mobile Anniversary Update
Jubileumsoppdateringen for Windows 10 Mobile er endelig her, etter at PC-versjonene ble utgitt. Imidlertid er ikke alle i stand til å hente oppdaterin...
Windows 7 driveroppdatering for Intel HD Graphics 4600 mislykkes
Mange Windows 7-brukere klager over mislykkede driveroppdateringer for Intel HD Graphics 4600. Når de godtar å installere oppdateringen som er oppført...