programvare

5 beste programvaren for å overføre musikk fra iPod til PC

5 beste programvaren for å overføre musikk fra iPod til PC

Den stadig populære Apple iPod har utviklet seg til en fullverdig medieenhet fra å være bare en musikkspiller. Den siste generasjonen av iPod kommer med en kraftig A8-brikke, Touch ID, bakover og fremovervendt kamera, berøringsskjerm og kjører på iOS. Det mobile operativsystemet betyr at du kan spille favorittspillene dine og se multimediainnhold på iPod.

Alt dette er bra til du vil overføre musikk fra iPod til en datamaskin eller omvendt. Apple-enhetene er ikke de mest brukervennlige når det gjelder arbeid med ikke-Apple-enheter.

Hvis du sammenligner det med Android-enhetene, trenger du bare å koble telefonen til datamaskinen, velge Filoverføringsmodus og begynne å flytte filer fra og til datamaskinen din.

Apple anbefaler iTunes for filoverføring fra iPod til datamaskinen. Men hva om du ikke vil bruke iTunes? Dette er hvor tredjepartsalternativene er nyttige.

I denne artikkelen ser vi på den beste programvaren for å overføre musikk fra iPod til datamaskin uten å bruke iTunes.

Beste programvare for å overføre musikk fra iPod til PC

1

IOTransfer 3

IOTransfer 3 er et iTunes-alternativ og en ultimate iPhone- og iPad-manager. Programvaren tilbyr overføring av filer med ett klikk, trådløs filoverføring, dyp skanning av telefonen og rengjøring, videokonverterer og en innebygd videonedlasting.

IOTransfer 3 tilbyr en gratis prøveperiode på 7 dager, men med begrensede funksjoner. De to andre premiumversjonene har lignende funksjoner bortsett fra forskjellen i lisensgyldighet.

IOTransfer 3 er nyttig for overføring av filer mellom iPod, iPhone og PC. Du kan ta sikkerhetskopi av alle bildene fra iPod med et enkelt klikk til en PC. Albumene kan administreres fra dashbordet, og du kan også slette dupliserte bilder i bulk.

IOTransfer 3 forbryter også overføring av musikk og videoer fra iPod til en datamaskin. Dette er også nyttig hvis du vil administrere flere iOS-enheter og overføre filer mellom enhetene.

Sikkerhetskopieringsfunksjonen sikkerhetskopierer effektivt alle dataene, inkludert musikk, videoer, bilder, kontakter, e-bøker, podcaster og talememoer til PC.

AirTrans lar deg overføre filer lokalt via Wi-Fi-nettverk. Den har også en videokonverteringsfunksjon som lar deg konvertere video til vanlige formater som MP4, AVI, FLV og MP3. En annen interessant funksjon er muligheten til å laste ned videoer fra streaming-nettsteder som YouTube, Vimeo og Vine.

Last ned IOTransfer 3 

2

SynciOS Manager

SynciOS Manager er en iPod-manager som lar deg overføre musikkfiler fra iPod til en datamaskin. Bortsett fra musikken, kan den også brukes til å overføre videofiler, bilder, apper, eBok og kontakter mellom enhetene.

Hvis du eier en Android-enhet sammen med en iPod og vil overføre data mellom enhetene, støtter SynciOS overføring mellom både iOS- og Android-enheter.

Du kan sikkerhetskopiere, redigere, overføre og administrere mediefiler. Lag unik ringetone for iPhone- og Android-enheter. Overfør lyd- og videofiler mellom iOS- og Android-enheter.

Den kraftige kontaktsjefen sletter dupliserte kontakter automatisk, og lar deg også legge til nye kontakter og redigere dem på datamaskinen. Du kan også sikkerhetskopiere og gjenopprette WhatsApp-meldinger, men funksjonene er bare tilgjengelige for iOS-brukere.

I likhet med IOTransfer lar SynciOS deg også laste ned YouTube-videoer på iPod og Android-enheter for offline bruk. Du kan laste ned videoer fra over 100+ nettsteder i 4K HD-oppløsning. Videofilene kan konverteres til støttet videoformat eller lydfiler direkte.

Alternativet for sikkerhetskopiering og gjenoppretting med ett klikk oppretter en sikkerhetskopi av personlige data, inkludert kontakter, apper, anropshistorikk, spilleliste, eBok osv. Til datamaskinen din. Du kan også gjenopprette alle dataene til en ny enhet eller samme enhet med ett klikk.

Hvis du vil sette opp en ny enhet, kan du bruke batch-appinstallasjonsfunksjonen til å installere flere apper samtidig.

SynciOS kommer i to versjoner. Last ned gratisversjonen for eksperiment, og kjøp om nødvendig proversjonen som kommer med tilleggsfunksjoner.

Last ned SynciOS Manager

3

Xilisoft iPhone-overføring

Xilisoft iPhone Transfer er en smart iPod-manager for å synkronisere din iPod til datamaskinen. Det er en iPhone-manager og kommer i både gratis, men begrensede og betalte premiumversjoner.

I motsetning til SynciOS fungerer Xilisoft iPhone Transfer bare med iOS-enheter, inkludert iPhone, iPad og iPod som kjører på iOS 12 og tidligere. Den er tilgjengelig for Windows- og Mac-plattformen.

Xilisoft iPhone Transfer lar deg bruke iPod som en flash-stasjon. Noe som betyr at du ikke trenger å bruke Xilisoft iPhone Transfer-appen for å overføre filer. Du kan dra og slippe alt fra datamaskinen eller iPod-en din enkelt.

Denne iPod-manager lar deg administrere dokumenter for de støttede formatene. Du kan sikkerhetskopiere iPod-innhold som musikk, filmer, videoer, bilder, podcaster osv. Til datamaskinen.

Den støtter også appoverføring mellom din PC og iOS-enhet med dra-og-slipp-funksjonalitet. Du kan sikkerhetskopiere meldinger og kontakter med letthet.

Filbehandleren lar deg raskt søke og vise filer på iPod. Du kan også bruke den til å opprette og redigere spilleliste og fotoalbum.

Du kan koble til flere iOS-enheter og administrere dem alle fra ett sted samtidig. Hvis du ikke vil bruke USB-kabler, kan du overføre filene via Wi-Fi.

Last ned den gratis versjonen av Xilisoft iPhone Transfer for å se hvordan den fungerer. For flere funksjoner kan du velge premiumversjonen som koster $ 29,99.

Last ned Xilisoft iPhone Transfer 

4

CopyTrans Manager

CopyTrans Manager er et enkelt iPhone / iPod manager-verktøy som lar deg overføre musikk, kontakt, bilder, opprette og gjenopprette sikkerhetskopier, administrere iTunes-biblioteket og iCloud-filene fra en enkelt programvare.

CopyTrans-pakken består av 6 pakker navn CopyTrans Cloudly, CopyTrans Kontakter, CopyTrans Shelbee, CopyTrans Photo, CopyTrans TuneSwift og ganske enkelt CopyTrans som hjelper til med overføring av musikk fra iPod til datamaskin.

Brukergrensesnittet er enkelt og enkelt å bruke og ligner på iTunes-brukergrensesnittet. Hvis du bare vil overføre musikkfiler, kan du hente CopyTrans-appen som koster $ 19,99, men hele pakken koster $ 29,99.

Det er flere alternativer tilgjengelig

CopyTrans-pakken er en enkel iPod manager-programvare som gjør det enkelt å utføre viktige oppgaver som sikkerhetskopiering og filoverføring.

Last ned CopyTrans Manager 

5

iMobie AnyTrans

AnyTrans er en iPhone-innholdsbehandler på flere plattformer. Den lar deg overføre over iPhone, iPad, iPod, iTunes, iCloud og datamaskin. Du kan flytte rundt alle dataene fra iPod til datamaskinen som du vil.

AnyTrans lar deg flytte musikken fra iPod til datamaskinen eller til og med gjenoppbygge iTunes-biblioteket. Du kan ganske enkelt dra og slippe nye sanger til iOS-enheter uten noen begrensninger.

Du kan velge og angi hvilken som helst sang som ringetone på iPhone. Programvaren hjelper også med overføring av bilder og videoer fra datamaskin til iPod og omvendt. Du kan til og med konvertere HEIC-bilder til JPG om nødvendig.

Oppryddingsfunksjonen lar deg analysere alle kontaktmeldingene og fjerne dem i bulk basert på deres bruk. Du kan også sikkerhetskopiere viktige meldinger og kontakter til datamaskinen.

I likhet med SynciOS lar AnyTrans deg også laste ned YouTube-videoer til iPod og iPhone. Du kan til og med importere eller eksportere video til datamaskinen. Videoene konverteres automatisk til iOS-kompatibelt format under overføringen.

AnyTrans sikkerhetskopifunksjoner oppretter automatisk en sikkerhetskopi av dataene dine, for eksempel bilder, meldinger, appdata osv. Trådløst og sikrer det på datamaskinen din med din tillatelse..

AnyTrans er ikke den rimeligste iPod-administrasjonsløsningen. Men det kommer med et ekstra sett med funksjoner som ikke er tilgjengelige på andre iOS-enhetsadministratorer.

Last ned AnyTrans iPhone Manager 

Konklusjon

Enten du eier en iPhone, iPad eller iPhone, kan disse iOS-lederne hjelpe deg med å administrere alle dataene på iOS-enheten din og flytte den til en datamaskin. Du kan lage egendefinerte ringetoner ved hjelp av ringetoner, konvertere videoer og flytte dem til iPod, laste ned videoer og lydfiler fra strømmesider som YouTube uten å bruke noen ekstern nedlastning og mer.

Disse iOS-enhetsadministratorene lar deg omgå begrensningene som iTunes legger og få mest mulig ut av iPod og iPhone.

Hva er ditt valg? Bruker du fortsatt iTunes? Gi denne programvaren et skudd og gi oss beskjed om dine favoritt iOS-enhetsadministratorer i kommentarene nedenfor.

RELATERTE STORIER DU KAN LIKE:

Excel-filer åpnes ikke i jubileumsoppdateringen
Jubileumsoppdateringen kan generere mange feil, fra det øyeblikket brukere laster ned den. Hvis Windows 10-versjonen 1607 kjører som den skal, kan du ...
Fix Windows 10 Anniversary Update mus og tastaturforsinkelse
Etter å ha installert Windows 10-jubileumsoppdateringen, begynte mange brukere å oppleve forskjellige problemer, og de klaget på Microsofts fora, der ...
Fix Windows Defender ber stadig om å skanne etter Windows 10-jubileumsoppdatering
Akkurat som de fleste funksjonene i Windows 10, fikk Windows Defender også noen forbedringer med jubileumsoppdateringen. Den mest bemerkelsesverdige f...