antivirus

5 Bitdefender-tilbud du ikke kan gå glipp av i dag [Guide 2020]

5 Bitdefender-tilbud du ikke kan gå glipp av i dag [Guide 2020]

Uten tvil er Bitdefender en av de beste antivirusløsninger som noen gang er bygget. Som sådan kan du ikke la denne Black Friday gli unna uten å ta en titt på de hotteste Bitdefender-tilbudene for å sikre datamaskinen din den beste beskyttelsen og den enestående hastigheten som tilbys av det anerkjente antiprogramvareapplikasjonen..

Her er våre 5 beste Bitdefender-tilbud

1

Bitdefender Antivirus Plus 2020

Bitdefender Antivirus Plus 2020 regnes som den letteste og rimeligste utgaven av Bitdefender-serien. Det gir viktig beskyttelse mot skadelig programvare for Windows uten å overvelde datamaskinens ressursbruk.

I tillegg til å kjøre mange slags skanninger for å kvitte deg med skadelig programvare og eliminere eventuelle Windows-sårbarheter, holder Bitdefender Antivirus Plus 2020 ransomware i sjakk ved å ta en flerlags tilnærming.

Den inneholder også en anti-tracker innebygd i nettbeskyttelsesmodulen, som forhindrer tredjepartssporere i å samle inn detaljer om din online aktivitet.

Du kan dra nytte av en passordbehandling for å lagre alle nøklene dine på ett sted, en filförstikker for å slette viktige data utover gjenoppretting, og Safepay for bankbeskyttelse. Det er også en VPN-tjeneste kalt Bitdefender VPN, men du er begrenset til et daglig tak og en tilfeldig server.

2

Bitdefender Internet Security 2020

Bitdefender Internet Security 2020 er det mest populære medlemmet av Bitdefender-familien. Den arver den enestående beskyttelsen mot skadelig programvare og skannehastigheten til Antivirus Plus 2020, og gir plass til nye funksjoner som hjelper deg å motvirke farene i det elektroniske miljøet..

Antivirusløsningen kommer med en forbedret brannmur som er bedre enn en av Windows 10, et avansert verktøy for trusselforsvar mot applikasjonsutnyttelse, en anti-spam-modul for e-postklienter og filsikkerhet mot kapring av løsepenger..

Videre kan du kryptere viktige filer for å beskytte dem med et passord, beskytte webkameraet og mikrofonen mot kryp på nettet, og konfigurere en foreldrerådgivermodul for å beskytte barna mot farene ved nettet. Antivirusløsningen kan installeres på opptil 3 enheter (kun Windows).

3

Bitdefender Total Security 2020

I tillegg til den ubestridelige antivirusmotoren og den utrolige hastigheten som deles av alle Bitdefender-familiemedlemmer, gir Bitdefender Total Security 2020 nye komponenter til bordet for å sikre full beskyttelse for alle enhetene dine: Windows, macOS, Android og iOS likt..

Den støtter ekstra optimaliseringsverktøy for å øke ytelsen til enhetene dine. Spesielt kan du identifisere og slette ubrukte filer, eller forsinke oppstartsapper for å redusere systemets oppstartstid.

Videre kan du finne og fjerne store filer for å rydde opp i disken og beskytte sensitiv informasjon i tilfelle enheten går tapt eller blir stjålet. Den strålende anti-malware-løsningen kan installeres på opptil 5 enheter.

4

Bitdefender Premium Security

Bitdefender Premium Security er toppen av næringskjeden, og gir deg alle førsteklasses funksjoner som selskapet noensinne har skapt bak den anerkjente antivirusløsningen. Faktisk går det utover tradisjonell antivirusbeskyttelse og utstyrer deg med den nyeste teknologien for å bekjempe cybertrusler.

Bortsett fra å gi deg fullstendig beskyttelse for Windows-, MacOS-, Android- og iOS-enheter, kommer denne utgaven med ubegrenset VPN-trafikk og prioritet når du kommer i kontakt med teknisk støtte. Den kan installeres på opptil 10 enheter.

5

Bitdefender Family Pack 2020

Bitdefender Family Pack 2020 er en spesialutgave som gir deg muligheten til å sette opp Bitdefender på eksterne enheter. Tanken bak er å beskytte medlemmene i husstanden din, spesielt når det gjelder barn.

Ved å registrere deg for en abonnementsplan til Bitdefender Family Pack 2020, kan du kontrollere alt fra Bitdefender Central, et nettbasert grensesnitt, i tillegg til å motta døgnet rundt omfattende støtte.

Foreldrekontrollmodulen lar deg sette sammen profiler for hvert av barna dine, for å overvåke samtaler, merke sikre innsjekkinger, spore posisjonen deres og administrere apper eksternt. Du kan også begrense tiden de bruker på enheten sin, oppdage trusler på sosiale medier og sikre sikker surfing generelt.

Gjennom en abonnementsplan for Bitdefender Family Pack 2020 kan du konfigurere Bitdefender på opptil 15 enheter på Windows, macOS, Android og iOS.

Alle problemene løst av samleoppdateringen for Windows [Mai 2014]
Microsoft tar seg av sikkerheten til produktene sine ved å gi ut oppdateringer til sine produkter i tide. I dag skal vi verve alle problemene som er ...
KB2969339 Patch utgitt for å fikse noen Windows 8.1-oppdateringsfeil
For en stund siden fortalte vi deg om forskjellige feil Windows 8.1-brukere mottok da de prøvde å installere den nyeste Windows 8.1-oppdateringen. Og ...
Slik løser du problemet med Surface Pro 3-batteridrenering uten å betale $ 500 for et nytt batteri
Batteridriftproblemet på Surface Pro 3 er en uendelig saga, akkurat som tilfeldige omstart på Lumia 950 og Lumia 950 XL. Egentlig har alle Surface-enh...