programvare

5 profesjonell presentasjonsprogramvare [2020-guide]

5 profesjonell presentasjonsprogramvare [2020-guide]

Presentasjonsprogramvareløsninger har eksistert i flere tiår, og slike pakker består vanligvis av systemer for å lage og vise lysbilder av profesjonell klasse.

Presentasjonspakker har blitt en standard i næringslivet, og de har utviklet seg mye.

For øyeblikket tillater presentasjonsprogramvare brukere å lage, redigere og presentere noen fantastiske lysbildefremvisninger som er i stand til å trylle publikum.

Et presentasjonsprogram av høy kvalitet gir deg alle nødvendige verktøy du trenger for å generere og manipulere grafikk, og dets primære mål er å hjelpe deg med å presentere ideene dine så effektivt som mulig for andre mennesker også.

Det er mange presentasjonsprogrammer på markedet, og vi har samlet fem av de beste for å gjøre valget ditt enklere.

Hva er den beste profesjonelle presentasjonsprogramvaren å få?

1. Adobe Spark

Adobe Spark er et utrolig kraftig programvareverktøy som gjør det utrolig enkelt å lage visuelt imponerende grafikkhistorier.

Folk over hele verden bruker den til å generere lignende sosiale medier-grafikk i forskjellige størrelser. De legger til bilder, ikoner, dekorative klistremerker og til og med sin egen stemme til medieprosjektene sine.

Du kan gjøre det samme og nyte fordelene som følger med å bruke denne profesjonelle presentasjonsprogramvaren.

For det første tilbyr dette verktøyet en enkel måte å komme i gang for nybegynnere ved hjelp av sine eksklusive ferdige premium-maler.

Velg en designmal som passer stilen din, legg til ditt bilde, tekst, endre størrelse på opprettelsen din og overraske publikum, uavhengig av designopplevelsen din.

Presentasjoner, bokrapporter, nyhetsbrev og så videre - de vil alle se fantastiske ut!

Sjekk ut disse viktige funksjoner at du vil kunne nyte:

Last ned Adobe Spark gratis


2. CustomShow

Dette presentasjonsprogrammet brukes hovedsakelig for bedrifter og selskaper med over 25 ansatte som trenger en pålitelig og robust presentasjonsløsning.

Presentasjonsprogramvareselskapet har mer enn 40 års presentasjonshistorikk, og det ble opprettet av presentasjonsdesignbyrået Sales Graphics.

Ta en titt på viktigste funksjonene pakket i denne programvaren:

CustomShow leveres også med integrasjon med SalesForce. Plattformen er skybasert, og dette betyr at du vil få tilgang til presentasjonen din på smarttelefoner, nettbrett og datamaskiner fra hvor som helst.

Programmets fokus er på merkevarebygging og CustomShow er ideelt for markedsførings- og salgsteam.


3. ClearSlide

ClearSlide er ganske lik CustomShow, og det har et nisjefokus for selskaper.

Denne plattformen er rettet mot bedrifter som ønsker å generere vellykkede markedsføringskampanjer, spesielt ved å presse salget via presentasjoner.

Her er dens viktige funksjoner:

ClearSlide gir brukerne innhold, kommunikasjon og innsikt for å få hver interaksjon til å telle og skape eksepsjonelle kundeopplevelser.

Det lar deg organisere anbefalt innhold og teamsamlinger for å sikre oppdagbarhet. Det gjør det enkelt å montere og tilpasse innholdet som alltid vil være oppdatert.

ClearSlide er best egnet for salgs- og markedsføringsorganisasjoner med høyt volum.


4. SlideDog

Når du lager en presentasjon, er det siste du ønsker å få publikum til å sovne / SlideDog vil forhindre dette fordi det lar deg kombinere nesten alle typer medier for å kunne lage en robust og rik presentasjon som sikkert vil holde betrakterens interesse våken.

Ta en titt på viktigste funksjonene som er inkludert i denne programvaren:

Du kan også prøve den gratis versjonen som lar deg teste programmets funksjoner i 5 minutter av gangen.

Den gratis versjonen lar deg lage spillelister med alle slags presentasjonsmedier og vise dem sømløst for publikum.

På den annen side gir SlideDog Pro deg tilgang til alle Pro-funksjoner og førsteklasses støtte.


5. Prezi Business

Prezi er et av de mest originale presentasjonsverktøyene på markedet. I stedet for å tillate deg å presentere grafikk og tekst i et lysbilde-til-lysbildeformat, lar det deg lage svært visuelle og interaktive lerret.

Mange selskaper bruker allerede denne programvaren, og denne versjonen er ideell for mellomstore bedrifter som trenger begrenset tilpasning av salgsteamet.

Ta en titt på mest imponerende funksjoner som følger med Prezi for bedrifter versjon:

Det er trygt å si at ingen andre presentasjonsplattformer gir deg så mye visuell historiefortelling som denne programvaren gjør.

Prezi Business kombinerer romlig dimensjon og bevegelse for å holde seerne engasjert mens du veileder dem gjennom historiene og budskapene dine.

Dette er våre fem beste valg for den beste profesjonelle presentasjonsprogramvaren for Windows.

Hver av dem har sine egne unike funksjoner, så du bør se nøye på dem alle før du bestemmer deg for hvilken programvare som passer best for dine behov og målgruppen..

Hvert program presentert ovenfor vil hjelpe deg med å lage bedre presentasjoner, og de er også gode alternativer for Microsofts PowerPoint.

Det er ikke noe verre enn å måtte sitte gjennom en kjedelig presentasjon, og disse verktøyene vil definitivt forhindre et slikt resultat.

FAQ: Lær mer om profesjonell presentasjonsprogramvare

Når vi ser etter den beste programvaren for presentasjoner, anbefaler vi Adobe Spark. Nettsidebyggeren er intuitiv og den kommer med utallige maler å velge mellom.

Hvis grafikk er utdatert i PowerPoint og å sette inn bilder kan gjøres enten vertikalt eller horisontalt, lar Prezi deg sette inn dem i hvilken som helst vinkel du ønsker og tilpasse designsider..

Til tross for at Prezi er et så populært valg, er det noen få brukere som klager over zoomfunksjonen og animasjonen som brukes i programvaren..

Redaktørens merknad: Dette innlegget ble opprinnelig publisert i januar 2018 og har siden blitt oppdatert og oppdatert i april 2020 for friskhet, nøyaktighet og omfattende.

Topp 10 nye funksjoner for bedrifter i Windows 8.1
Windows 8.1-oppdateringen utgitt av Microsoft kommer med viktige funksjoner for forretnings- og bedriftsbrukere. Vi har valgt topp 9 som kan interesse...
Nokia 2520 vs iPad Air Video Advertising
Dette er ikke en kamp med spesifikasjoner, men heller Nokias tar på seg iPad Air med sin siste reklame. Dette er den samme annonseringsfilosofien som ...
Windows 8.1-nettbrett med Intel Bay Trail 64-biters sjetonger kommer i første kvartal 2014
Intel forbereder seg på 2014 med Intel Bay Trail-sjetonger som selskapet forventes å avdekke i første kvartal neste år. Men det som er interessant er ...