programvare

6 beste programvarene for å spore salg og forbedre kontantstrømmen

6 beste programvarene for å spore salg og forbedre kontantstrømmen

Programvareverktøy for salgssporing hjelper deg med prognoser, planlegging av arbeidskraft, optimalisering og fastsettelse av pris- og strategiplaner for selskapet.

Det er en stor andel selskaper som fremdeles er avhengige av manuelle metoder for å spore salget som regneark eller papir, eller til og med tavler.

Selv om dette kan fungere med kontorer som får veldig lave salgsvolumer, er det fortsatt ikke ideelt. Å bruke tradisjonelle måter å spore salg på kan føre til dårlig ytelse.

Dårlige kundeopplevelser, ineffektiv og ineffektiv bruk av selgere og deres tid, færre avtaler lukket, og lavere inntekter for hver avtale er alle resultatene av det.

Heldigvis har teknologi sortert ut alle disse problemene ved å tilby programvare for å spore salg. Disse styrer, sporer og veileder hvert aspekt av salgsprosessen.

Det er mulig takket være et sett med arbeidsflyter som lar selgerne vite hvor hvert potensial er når som helst, og hvilke skritt de bør ta videre.

I dag, med bedre integrasjoner og maskinlæring, kan imidlertid noen programvare for å spore salg anbefale de beste oppfølgingshandlingene.

Enda mer kan salgsteamene få innsikt i status og helse for avdelingen deres generelt.

Noen funksjoner du finner med populær programvare for salgssporing, inkluderer rørlednings- og syklusstyring, dashbord og de nest beste handlingene.

Det er også rørledningsredaktører, web-to-lead-funksjoner, sosiale medier integrasjoner, samarbeidsverktøy og grunnleggende innholdsstyringsfunksjoner.

Her er de seks beste programvareverktøyene for å spore salg.

Hva er den beste programvaren for å holde oversikt over salget?

1

Bitrix24 (anbefalt)

Selv lønnsomme selskaper kan oppleve kontantstrømsproblemer. Gjør deg klar til å la dem ligge igjen ved hjelp av Bitrix24. Over 7.000.000 bedrifter har allerede gjort det!

Bitrix24 er faktisk en samarbeidsapp med komplette verktøy for salgsledelse og kommunikasjon.

Den kommer som en samlet plattform for dine oppgaver, kontakter og prosjekter. Det som er mer interessant er at du kan bruke den selvvertsversjonen av Bitrix24 til å kjøre på serveren din.

Dette betyr at du vil ha full kontroll over data- og kildekodetilgang, sammen med utallige alternativer for integrering og tilpasning.

Viktige funksjoner som Bitrix24 bringer til bordet:

Bitrix24

Klar for verdens største CRM? Det er din sjanse til å nyte Starter Bitrix24 forretningsverktøysuite med en gang! Gratis Last ned nå

2

Pipedrive

Pipedrive er et nettbasert programvareverktøy for å spore salg og administrere forretningsrørledningen din ved å planlegge salgsaktiviteter og overvåke avtaler.

Den er bygget med aktivitetsbasert metodikk og strømlinjeformer hver salgshandling som går til å konvertere et kundeemne eller et potensielt salg til et vellykket salg.

Å være skybasert, kan salgsteamet og annet involvert personale få tilgang til det fra hvor som helst og når som helst, med hvilken som helst nettleser eller mobilapp dedikert til det samme.

Det gir også full oversikt over de forskjellige rørledningene, gjennom det robuste grensesnittet som har detaljer om fremdriftsstadiene per avtale og handlingspunkter.

En av dens sterke funksjoner er aktivitets- og målverktøyet som lar salgsteam spore ventende aktiviteter i rørledningen, og gir tilpassede salgsrapporter for å overvåke mål på enkelt- eller gruppenivå, analysere salgsdata og generere rapporter som kan brukes til beslutningstaking.

Sendesystemet er enkelt og sømløst integrert med mange e-postleverandører som Outlook, Gmail og Yahoo, blant andre.

Så teamet ditt kan sende og motta e-postmeldinger fra forskjellige kontoer ved hjelp av Pipedrive-kontoen.

Den integreres også med andre ledende verktøy for salgssporing og kundeforholdsadministrasjon for enkel overføring og deling av kontakter, samt med MailChimp, Zapier, Trello og Google Maps.

⇒ Få Pipedrive her

3

Salesforce

Salesforce er en on-demand programvare for å spore salg som er tilgjengelig for bruk av små, mellomstore og bedriftsorganisasjoner.

Fokuset er på salg og support, med evner som salgsledelse, markedsføringsautomatisering, kundeservice og forholdsstyring blant partnere.

Det hjelper deg med å administrere kundekontoer, spore kundeemner, gjennomføre og overvåke kampanjer og tilby ettersalgsservice.

Når de brukes med Outlook, kan brukere synkronisere kontakter, kalendere, e-post og oppgaver i både e-postappen og Salesforce.

Små bedrifter kan også administrere sine kontakter, spore salg og avtaler, administrere hendelser og egne salgsoppgaver, og få flere potensielle kunder mens de sporer resultatene.

Foretaksverktøyet inkluderer flere funksjoner som teamsalg, arbeidsflyt, godkjenning og automatisering av oppsett, API-integrasjoner og samtaleskript blant annet.

⇒ Få Salesforce her


 Leter du etter den beste SEO-programvaren for å øke søkerangeringene? Her finner du toppvalgene våre.


4

Zoho CRM-programvare

Zoho er et kjent merkevare innen forretningsprogramvare, og denne spesielle programvaren for å spore salg er en skybasert CRM skreddersydd for små og mellomstore bedrifter.

Grensesnittene inkluderer verktøy som kundesupport, salgssporing og automatisering av markedsføring, produktkonfigurasjon, rapportering og kundeanalyse.

Med denne programvaren kan du bruke flerkanalsstøtten til å få kontakt med dine kunder og potensielle kunder via e-post, live chat, telefon eller til og med sosiale medier.

Den har også en gamification-funksjon der du kan gamify salgsprosessen mens du belønner aktive og oppnår salgspersonell som oppfyller og / eller overgår sine mål.

Mobilappen lar deg få tilgang til salgsaktiviteter og informasjon om kunder fra alle iOS- eller Android-enheter, mens Blueprint-funksjonen hjelper med å automatisere salgsprosesser gjennom arbeidsflyt og makrodefinisjon for vanlige oppgaver..

Den integreres med eksisterende programvare som Google Docs, Microsoft Office og Sharepoint, med tilleggsprogrammer for spesialiserte forretnings-, samarbeid- og produktivitetskrav..

⇒ Få Zoho CRM-programvare her

5

Hubspot CRM-programvare

Hubspot er en annen populær markedsførings- og CRM-programvareløsning, men denne er skybasert og hjelper selskaper med å spore og pleie potensielle kunder og utføre analyser.

Den er tilgjengelig gratis og passer for alle forretningstyper i ulike segmenter som regnskap, bygg og annet, og gir sanntidsvisning av hele salgstrakten mens du automatisk sporer kundeinteraksjoner via e-post, sosiale medier eller telefon.

Med denne programvaren for å spore salg kan du opprette og administrere e-postmaler og spore ytelsen deres, samt sende ut sanntidsvarsler om hendelser som når en kontakt åpner e-postadressen eller laster ned eventuelle vedlegg.

Du kan legge til opptil en million kontakter, med ubegrensede brukere, og din gratis tilgang har ingen tidsbegrensning, men kontaktene som legges til, kan legges til Hubspot Marketing Hub hvis de brukes sammen.

Når du begynner å bruke den, finner du også noen gratisversjoner tilgjengelig i den betalte markedsførings- og salgsprogramvaren, slik at dette verktøyet går utover hva en typisk CRM gjør, slik at du kan forbedre salgsprosessene dine..

Den integreres med e-postleverandører som Gmail, GSuite og Outlook.

⇒ Få Hubspot CRM-programvare her


Kjenner ikke best programvare for å selge online og trekke kundenes oppmerksomhet? Det er på tide å endre det!


6

Infusionsoft

Dette er en annen skybasert salgs- og markedsføringsløsning som tilbyr CRM, e-handel og markedsføringsautomatiseringsfunksjoner i en enkelt suite.

Det hjelper små bedrifter i forskjellige bransjer å levere på salgsvolum og kundesupportopplevelser.

Med denne programvaren for å spore salg kan du segmentere kontakter, spore kundeinteraksjoner, sende e-postmeldinger og kjøre markedsføringskampanjer basert på e-poståpninger..

Enda mer, det lar deg administrere e-handel fra lager, betalinger og kjøp, pluss å sette opp handlekurver på nettet mens du sporer aktivitet fra nettbutikken.

Den har rapporterings- og analyseverktøy som hjelper deg med å analysere variabler som e-post og kampanjer, salg, inntektsfremskrivinger og andre for å spore avkastningen på salgsaktivitetene dine..

Du kan også bruke den eksternt siden den er skybasert, med din Android- eller iOS-smarttelefon eller nettbrett, og den integreres med apper som QuickBooks, Salesforce, Outlook og Gmail..

⇒ Få InfusionSoft her

Er det en programvare for å spore salg som du synes er veldig nyttig, og som ikke er nevnt her? Del med oss ​​i kommentarfeltet nedenfor.

FAQ: Lær mer om sporing av salg

Det er noen grunner til at du kanskje vil spore salget effektivt. For å sikre at du gjør det riktig, ta et informert valg av programvare for salgssporing.

Bitrix 24 og Pipedrive er begge populære sporingsprogramvareverktøy med noen av de beste funksjonssettene i bransjen.

Hvis målet ditt er å øke den månedlige kontantstrømmen, kan du prøve å kutte unødvendige utgifter og forhandle bedre vilkår med leverandører.

Ikke mindre viktig, du bør alltid stole på dedikerte planleggingsverktøy for å holde agendaen organisert.

Redaktørens merknad: Dette innlegget ble opprinnelig publisert i november 2019 og har siden blitt oppdatert og oppdatert i juni 2020 for friskhet, nøyaktighet og omfattende.

Feil 0x8024001e blokkerer installasjon av Windows 10 Mobile build - mulig løsning
Feil 0x8024001e er en av de eldste feilene som påvirker installasjonen av Windows 10 Mobile. Dessverre hevet denne feilen sitt stygge hode også i den ...
Slik installerer du Windows 8.1 offline på alle Windows 8-enheter
Microsoft ga ut Windows 8.1 som en offisiell og gratis Windows 8-oppdatering, noe som betyr at hvis du for øyeblikket bruker Windows 8, kan du når som...
Du kan nå alfabetisere Microsoft Edge-favoritter i Windows 10 versjon 1607
Microsoft Edge er åpenbart Microsofts favorittleser, men dette betyr ikke at brukere ikke kan kritisere design og evner. Faktisk var alfabetisering av...